Er du en av de som, ufrivillig,  skifter hårfarge i løpet av sommeren? Litt grønnskjær av klorvannet eller en merkelig orange farge av solen? Du kan gjøre mye for å ta vare på hårfargen hele året, på sommeren er det viktig med solbeskyttelse. Produkter som tar hensyn til påkjenningen det er for håret å være i sterk sol, saltvann eller klorvann.

 

IMG_1510

 

Goldwell Dualsenses tar vare på håret i sommer!

Goldwell har alt du trenger til ferien, når du ønsker å møte høsten med omtrent samme farge og kvalitet på håret som du hadde før ferien.

 

IMG_1415

 

Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo

For tørt og skadet hår med en blanding av microPROtec complex og IntraLipid.  Shampoo for solstresset hår someffektivt fjerner  saltvann og klor. Er likevel  skånsom for hår og hud. FadeStopFormula minimerer fading av fargen ved daglig bruk.

Goldwell Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment

Goldwell Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment er spesielt egnet for tynt og skadet hår. På bare 60 sekunder blir håret bygget opp på ny, og håret vil få en naturlig glød og masse pleie! Hårkuren tilfører pleie og beskyttelse til skadet hår. Påfør masken i vått eller håndkletørt hår. Jobb rundt i hele håret i 60 sekunder. Skyll deretter ut. Kr. 169,-

Goldwell Dualsenses Sun ReflectsUV Protect Spray

Dualsenses Sun Reflects UV Protect Spray er en leave-in spray som forhindrer at fargen blekner i solen på grunn av UV-stråling. Gir umiddelbart en utgreende effekt og motvirker fuktighetstap. Brukes før og under sol & bad. Kr. 199,-

Og du – BRUK SOLHATT!

 

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)