Helena Rubinstein forbindes med kvalitet og selv om jeg i utgangspunktet er skeptisk til det meste blir jeg alltid positivt overrasket av Rubinsteins produkter. Disse er intet unntak.

 

IMG_8984

 

Helena Rubinstein Light Peel

En daglig glødgivende bi-phase lotion som er inspirert av peelingbehandlinger. Den skal være svært mild for å kunne gi en daglig peeling. De to aktive ingrediensene, glykol- og salisylsyre skal bidra til en mild eksofilisering for en merkbart klarere og mer strålende hudtone. Denne bruker jeg ofte på natten, grunnet min blanke hud. Men er jeg litt tørr, grå og gusten en morgen fungerer den perfekt under SPF også.

Kr. 1020,-

 

IMG_8983

 

Helena Rubinstein Lip Soak

Et leppeserum som ble til for å håndtere tre utfordringer:

  1. tørrhet
  2. tap av volum
  3. farge

Leppeserumet inneholder en kombinasjon av oljer som er i stand til å opprettholde hudens barrierefunksjon. Den inneholder videre den aktive og lindrende ingrediensen Bisabolol som reduserer rødhet, beroliger og styrker huden. Lip Soak serumet skal også ha anti-age aktive ingredienser som beskytter leppene mot frie radikaler, forurensning, stress, samtidig som det også reduserer fine linjer og rynker. Uvanlig aktivt leppeprodukt som virkelig gjør en merkbar forskjell på mine lepper.

Kr.  520,-

 

IMG_8982

 

(produktene er sponset av leverandør)