Det finnes mange grader av akne, og like mange reaksjoner på dette. Akne kan være alvorlig, smertefullt og til og med påvirke psyken. Det kan også bare dreie seg om den ene irriterende underjordiske, som alltid dukker opp før en fest.. Alvorlig akne henvises til en hudlege, en litt mildere form for akne behandles effektivt i en hudpleieklinikk.

En generell regel når du plages av litt høy talgproduksjon, men sporadisk oppblomstring, er at det er viktig at du bruker riktige hudpleieprodukter hjemme. Ikke de som virker som de fjerner «alt» over natten, men de som jevnt og trutt regulerer talgproduksjonen, holder døde hudceller borte fra hudoverflaten, matter overhuden og sørger for akkurat nok fuktighet. Disse produktene gir kanskje ikke resultat over natten, men de gir et varig resultat.

 

IMG_1566

Skal jeg på fest,bør jeg ha disse produktene i nærheten uken før festen…..

 

Clear Spot Anti-Blemish Peel Off Mask

Clear Spot Anti-Blemish Peel off Mask skal forebygge og behandle utbrudd og rense og minimere blokkerte porer som fører til hudormer, klarne og avgifte huden, roe ned rødhet og irritert hud etter utbrudd, absorbere overflødig olje. Skal virke oppstrammende og sammentrekkende på huden. Gir en fornyet glød og etterlater huden sunn og frisk.
Kan brukes på hele ansiktet eller lokalt for å forebygge og redusere utbrudd samt behandle det utsatte området. Jeg sliter ikke lenger med akne i hele ansiktet, men jeg har fremdeles høy talgproduksjon og opplever en skikkelig kvise innimellom. Da bruker jeg denne masken på dette området. Jeg har også brukt den forebyggende i områder jeg ofte opplever utbrudd etter en stressende periode på jobben. Masken er vegansk. Verken produkt eller ingredienser er testet på dyr. Dette lover masken:
 • Renser huden
 • Roer ned eksisterende utbrudd, og forebygger mot nye.
 • Redusere blanket, absorberer overflødige oljer på huden
 • Virke sammentrekkende på porene
 • Forbedre hudstrukturen
Bruk den slik:
• Rist tuben i 30 sek før bruk.
• Klem ut en sjenerøs mengde og masser et jevnt lag av masken i hele ansiktet. Eller området du skal behandle.
• Massasje bidrar til at masken trekker dypere inn i porene.
• La masken virke i 25-30 minutter, til den er helt tørr.
• Dra deretter masken forsiktig av. Skyll av eventuelle rester.
• Avslutt med passende fuktghetskrem, eksempel: Clear spot Blemish Control Cream
Anbefalt bruk: En gang i uken eller ved behov.
Kr. 239,-

 

 IMG_1567

 

 

Clear Spot Blemish Control Cream

Dyptvirkende krem som skal forebygge og behandle kviseutbrudd og ujevnheter
Denne kremen er spesialutviklet for å minimere utbrudd og fjerner kviser i løpet av kort tid. Kremen skal bidra til å danne en beskyttelsesbarriere mot det som forårsaker urenheter og forhindrer nye kviseutbrudd. Passer for fet, kombinert og sensitiv hud. Jeg bruker denne kremen i perioder, sammen med masken. Min fjortisdatter bruker den hver dag. Kremen lover dette:
 • Redusere inflammasjon og irritasjon
 • Virke sammentrekkende på porene.
 • Styrke hudbarrieren, beskytter mot ytre påvirkninger
 • Roe ned og redusere rødhet på en irritert hud
 • Bidra til å danne en beskyttelsesbarriere
 • Bekjempe for tidlig aldringstegn som følge av problemhud
 • Klarne raskt sporadiske utbrudd
 • Gi balansert fuktighet
 • Gi huden naturlige glød og gjøre den myk uten å føles fet
Dermatologisk testet
kr. 219,-

 

IMG_1568

 

Tips!

Menn anbefales å bruke Clear Spot Blemish Control Cream etter barbering for å motvirke nupper, kviser og inngrodde hår.
Rens det usatte området med Clear Spot Micellar Cleansing Foam før påføring av kremen
For best resultat anbefales du å bruke kremen morgen og kveld og etter Clear Spot Anti Blemish Peel Off Mask

 

IMG_1565

 

Innlegget er betalt, men jeg bruker selv produktene månedlig og liker de veldig godt.