De fleste av dere har skjønt at jeg har erklært krig mot ustelte føtter! For de fleste er det så enkelt å holde føttene delikate og sunne – og  freshe nok til å se lekre ut i sandaler.

 

Image-1-1

 

Jeg har brukt en balsam på føttene i et par måneder. Den står på nattbordet slik at jeg kan masserer føttene lett med denne hver kveld før jeg legger meg. Jeg innrømmer at jeg hadde droppet dette om jeg ikke virkelig kjente effekten. Føttene blir silkemyke og jeg får faktisk ikke like mye hard hud på helene lenger. Jeg går fremdeles til fotterapeut, men hun har litt mindre å jobbe med, og føttene mine ser langt bedre ut mellom besøkene hos henne.

 

IMG_0385

 

Hælbalsam

Hælbalsam er et naturlig produkt som i utgangspunktet er til bruk på hælene. Gjennom 35 år har mange erfart at produktet også fungerer bra på tørr og sprukken hud på andre steder av kroppen. Jeg bruker den på albuer og knær ved behov.

Hælbalsam tilfører naturlige og hudvennlige ingredienser som smører den tørre huden på føttene.

  • Produktet inneholder oljeekstraktene fra to trær, ett i Indonesia og ett i Thailand og har beviselig stor effekt på tykk og hard hud.
  • I tillegg er Hælbalsam tilsatt sitron olje for både å øke effekten men også gi behagelig lukt.
  • Glyserininnholdet påvirker hudens fuktighetsbalanse og gjør at huden klarer å holde på vannet og gjenopprette elastisitet og glatthet.
  • Parafin virker som en filmoverflate, forebygger vannavdamping og hjelper glyserininnholdet til å beholde fuktigheten i huden.

På grunn av sin fete karakter påvirker Hælbalsam huden raskt og effektivt og den såre, sprukne og tykke huden forsvinner ganske raskt. Smør Hælbalsam på den såre og tykke huden så ofte du føler for det og hver gang etter bad og dusj.

Kr. 239,-

Produktet kan, i tillegg til utvalgte klinikker og butikker, kjøpes her: https://nesco.no

 

 

IMG_0386

 

Dette innlegget er betalt, men jeg skriver om mine personlige erfaringer med produktet.