Er det bare jeg som drømmer om ny parfyme til sommerferien? For meg er ny duft  en del av ferieopplevelsen. Jeg har spesielle minner til alle mine parfymer og de betyr derfor ekstra mye for meg. Det er derfor ikke lett å velge en ny duft blant mange lanseringer, men her har jeg pukket ut noen jeg liker ekstra godt i sommer.

 

IMG_9849

 

Coach Floral Edp

Denne delikate flakongen åpner med en  touch av sitrus og en antydning av rosepepper sammen med en deilig  ananassorbet. Hjertet i parfymen er blant annet gardenia og arabisk sjasmin. Duften omsluttes i basen av  noter fra kremig tre, patchouli og krystallisert musk.  Dette er en frisk og positiv sommerduft.

 

IMG_8382

 

 

Issey Miyake L’eau D’issey Pure Nectar Edp

Søt, akvatisk og floral!  Duften er som en generøs dråpe av rosenektar. Parfymen er bærekraftig fremstilt av anerkjente Dominique Ropion. Flakongen er utsmykket i nyanser av kobber og skal minne om en skinnende rose, slik som duften. Parfymen passer like godt til dagtid som på kveldstid. Jeg er stat sett glad i duftene fra Issey Miyake og denne er intet unntak.

Toppnoter: Pære, honning
Hjertenoter: Roser
Basenoter: Sandeltre, kashmir

 

IMG_9858

Jimmy Choo Blossom Special Edition

Jimmy Choo Blossom Special Edition er en  limited edition i en  diamantliknende flaske innsvøpet i en uimotståelig lekker tonet aprikos/oransje farge. Blossom Special Edition skal avsløre en lekfull og sprudlende side av Jimmy Choo-kvinnen.

Eksotiske frukter gir duften av følelsen av vår og sommer med oppløftende og friske duftnoter. Den dype og sensuelle frangipaniblomsten gir duften en herlig feminin karakter og myk og nesten kremaktig sandeltre forsterker duftens sensuelle følelse.  En av mine sommerfavoritter!

Toppnote: eksotiske fruktakkord
Hjertenote: frangipaniblomst
Basenote: sandeltre og hvit mysk

 

IMG_8381

 

Dolce & Gabbana Dolce Garden

Er denne lekker, eller?! Dolce Garden Eau de Parfum skal være en delikat blomst i en gressfylt hage hvor enkle gleder og latter setter stemningen for en spontan ettermiddagsfest.  Med Dolce Garden blomstrer Frangipani og sammenstråler med resten av Dolce-familiens herlige bukett. En aura av sol som blandes med sitrus og kokos, minner veldig om varme sommernetter.

En enestående balanse mellom friskhet og sødme!

 

IMG_8380

 

Oscar De La Renta Bella Blanca Edp

 I sann Oscar-ånd har mesterparfymøren Harry Fremont skapt en elegant og feminin kreasjon. Duften Bella Blanca symboliserer det som Oscar selv var mest fascinert av; blomster og planters fullkommen perfeksjon. Duften åpner med lette, fruktige og friske noter før det feminine hjerte viser seg. I hjertet finner vi de klassiske ingrediensene jasmin og rose som fører tankene til en tidløs duft. Den varme basen er myk, sofistikert og gjenspeiler den mer moderne siden av merket Oscar De La Renta. Topp: Freesia, pære, solbær, mandarin Hjerte: Fiolblader, jasmin, hvite roser, liljekonvall Base: Amber, sandeltre, ferskenmusk, trenoter. Denne er tidløs og passer nok et bredt spekter av kvinner. Samtidig er jo flakongen svært elegant!

IMG_8378

 

Yves Saint Laurent Black Opium Edp

Black Opium – for den mest rebelske av alle Laurent kvinner.  Duften er ekstravagant, rastløs, en kompleks blanding av mørke og lys, full av feminin sensualitet, leken og likevel uimotståelig alvorlig. Svart Opium imponerer med intensiteten som oppstår fra møtet med mørket og en delikat lys. Opptakten er kraftige kaffebønner som glir inn i mykere akkorder av sambac sjasmin og appelsinblomst. Avrundet med en forheksende vanilje, patchouli og treaktig sedertre har denne duften en fascinerende kompleksitet, dybde og eleganse. Jeg elsker denne duften og vil nok velge denne til alle sommerfester i år!

 

IMG_8377

 

Giorgio Armani Sí Passione Edp

Giorgio Armani SÍ Passione Eau de Parfum er en lys og sensuell parfyme som gir tillit, forførelse og stryke. Det innledende duften er lys og sensuell med krydret rosa pepper. Den åpner så duften av pære og saftig solbærr. Hjertet til duften består av rose og jasmin som gir en mer kraftig duft. Tilsetningen av heliotrope gjør denne parfymen vanedannende og virker som en invitasjon til selvtilfredshet og glede.

 

IMG_8379

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)