Jeg har brukt The Solution i 6 mnd nå og ser ved hjelp av grundig hudanalyse at huden min har god nytte av dette. Små linjer er redusert og ikke minst har jeg mer fuktighet og mye bedre glød i huden.

Sommeren er en virkelig påkjenning for min hud og jeg velger selvfølgelig å ta med The Solution på ferie også. 

 

IMG_9754

 

En ung hud kjennetegnes av:

  1. Den er jevn og spenstig
  2. Den har ingen fargeforskjeller, men en jevn hudtone. 
  3. Den har ingen linjer eller rynker. 
  4. Den har ingen pigmentflekker
  5. Den har en glød som vitner om konstant cellefornyelse. 
  6. Blekere hud ser yngre ut en mørkere hud, rent optisk.

 

47051

 

Hvordan påvirker solen hudens utseende?

Solen sender ut UVA- og UVB-stråler. UVA forårsaker mest aldring, UVB mest brunfarge/brenning (solbrenthet).

UV-stråling gjør at det dannes frie radikaler i huden. Disse molekylene ødelegger andre molekyler og strukturer i huden, som kollagen og elastin. Når bindevevet svekkes blir huden mindre elastisk og mister sin ungdommelige spenst.

Mange sliter med solforbrenninger og soleksem. Fettstoffer i huden skades og man får tørrere og mer sensitiv hud. 

Varmen og irritasjonen fra solstrålene kan også gi mer fremtredende blodårer i ansiktet.

 

Facetune_28-05-2018-12-17-24

Hår og negler har også nytte av The Solution.

 

 

Kollagen og solbeskyttelse

Kollagen er en komponent i hudens bindevev og er den viktigste enkeltårsaken til at huden innehar spenst og elastisitet. 

I 30 årene begynner kollagennivået i huden å synke med 1-2% i året. Når kollagenmengden synker mister huden noe av sin motstandskraft til å takle påvirkninger fra sol, forurensning, kosthold, mimikk, røyking etc. F.eks har barn/ungdom en hud som takler all verdens grimaser og tenk bare på hvor lang tid det tar for et «sovemerke» å forsvinne i voksen alder kontra når man var barn. Ved å tilføre kollagen innenfra kan man gjenvinne øke hudens elastisitet og dermed øke motstandskraften mot årsaker til dannelse av rynker og linjer

 

IMG_9680

 

Virker all type collagen?

Kollagenet er nødt til å være brutt ned til riktige peptidlengder for at man skal få effekt på huden. Hydrolysert kollagen er kollagen som er brutt ned ved hjelp av enzymer og består derfor av mindre biter (kollagenpeptider) av ulik størrelse. Kvaliteten til kollagenhydrolysater vil avhenge av gjennomsnittsstørrelsen, som igjen avhenger av metoden som anvendes for å bryte ned collagenet.

 

IMG_9756

 

Slik bruker jeg The Solution:

2,5 gram sacheter med pulver  blandes ut i valgfri drikke, yoghurt etc. Jeg blander den som regel i min faste morgensmoothie. Jeg har også variert med å putte den i joghurten eller grøten min. Den er helt smakløs og dermed ikke noe problem å blande inn i det du måtte ønske. 

Du bruker en dose pr dag og det kommer 28 doser i en pakke.

 

Rabattkode:

Ønsker du å teste The Solution™ Anti-wrinkle collagen? Da gir jeg deg hele 65% rabatt her:https://www.osloskinlab.no/ankitilbud

 

Innlegget er sponset, men jeg skriver om mine egne erfaringer