Jeg har, forebyggende, brukt cellulitt produkter siden jeg var ca 20 år og vil påstå at jeg har bred erfaring med hva du se etter. For at et produkt skal virke er det noen ingredienser som bør være til stede. Det ligger ikke forskning til grunn som bekrefter resultatene av disse, men vi vet hvordan de skal virke og har sett flere gode resultater enn mangel på sådann.

 

asian woman folding skin on her hips - close-up fragment.

 

Fakta om fettceller og fettforbrenning:

Normalvektige har ca 40 billioner fettceller og vi skiller mellom hvite og brune fettceller.
Brune fettceller danner varme og brenner kalorier, mens de hvite lagrer energi for senere bruk, og kan lagre for mye fett om man spiser for mye kalorier eller har for liten daglig aktivitet. Studier viser at hvite fettceller ikke bare blir større i omfang, men at de kan dele seg om de blir for store. Langtidsstudier viser at man danner nye antall fettceller frem til 20 års alderen, og bytter ut ca 10% årlig. Etter fylte 20 år er antallet fettceller rimelig stabilt.

Stoffskiftet blir lavere rundt 30 års alderen, noe som gjør at man legger lettere på seg enn før.

Bindevevet vårt, som holder fettcellene på plass, blir dårligere ved økt alder og huden opptrer ikke like fast og fin som i 20 års alderen. Hvis man har for mye avfallsstoffer i kroppen får man generelt en dårligere forbrenning, fordi man bruker mye energi på å få bort avfallsstoffene i stedet for å fettforbrenne energilagrene i fettcellene.

 

Dette er noen av ingrediensene du bør se etter i et cellulittprodukt:

 • methylxanthines (caffeine and theobromine)
 • pentoxifylline
 • beta-agonists and adrenalin
 • alpha-antagonists
 • aminosyrer
 • ginkgo biloba
 • rutin
 • Indian chestnut

Beautiful legs young girl on beach

 

Disse produktene kan jeg anbefale:

The Dermaroller Anti-Cellulite Cream

Dermaroller Anti-Cellulite Cream består av flere aktive ingredienser. Hestkastanjekstraktet og rød algekstrakte bidrar til å redusere cellulitten og å stramme og styrke vevet. Benzylnicotinatet forårsaker oppvarming og stimulerer sirkulasjonen. Dette kan du føle bare noen få minutter etter påføring. Huden og vevet arbeider aktivt for å forbrenne fett. Hudoverflaten blir samtidig beroliget av aloe vera og intensivt fuktet av glycerin. Q10 gir en jevn og fast hudoverflate. Den multi-aktive  Dermaroller Anti-Cellulite Cream absorberes raskt og kan føltes som den fortsetter å virke lenge gjennom den termiske effekten.

Det beste resultatet får du ved å kombinere Anti-Cellulite Cream og Dermaroller Beauty Mouse. Med vekslende bruk føles problemområdene dine merkbart fastere og strammere etter noen uker, og den generelle kvaliteten på huden er betydelig forbedret. 

Dette produktet skal:

 • Stramme opp og styrke vevet.
 • Fremme fettforbrenningen
 • Virke oppstrammende
 • Synlig redusere cellulitt

Kr 599,-

IMG_8223

 

Matis Sculpt Silhouette 

En emulsjon med slankende og oppstrammende egenskaper. Figuren blir synlig formet, strammet og redefinert. Appelsinhuden blir gradvis mindre synlig.

Sculpt Silhouette kombinerer to målrettede områder, og kommer nå som ett produkt.

Produktet virker drenerende, fettforbrennende og oppstrammende på hudens bindevev og gir en generelt bedre hudstruktur.
Det begrenser lagring av fett i fettcellene og reduserer fettcellenes størrelse som forebygger og bedrer myk cellulitt.
Resultatet er en glattere og fastere hud som oppleves jevnere og konturene får tilbake sin naturlige form og fasthet.
En lett lotion som trekker raskt inn uten å etterlate noen oljete film på hudoverflaten.

Acti Minceur Complex :Kombinasjon av koffein og bioteknologisk ekstrakt (en mikroorganisme fra Bermudasvamp, vekst fra korallrev). Stimulerer muskelcellens aktivitet og fettforbrenningen øker. 

BCL restructuring active ingredient: Et peptid (en kombinasjon av aminosyrer) som er i stand til å stimulere kollagensyntesen og syntesen av glykosaminglykaner.  Bedrer dypere fuktighetsnivå ved å øke hudens produksjon av bindevev og fuktighetsfaktorer. BCL fungerer som et signalstoff for reseptorene på  fibroblastene. Dette medfører økt produksjon av kollagen og hyaluronsyre. Plumper, gir volum og glatter ut hudoverflaten.

Hvete polysakkarider: 100% naturlig hvetsukker: Et elastisk og fleksibelt, svært høymolekylært, tredimensjonalt nettverk av sukkerkomplekser. Gir hudoverflaten en umiddelbar lifting-effekt, samt glatter og strammer hudoverflaten.

Stabilisert papain: Et enzym med milde eksfolierende egenskaper. Forbedrer og jevner hudstrukturen.

NB! Denne lotion blir varm når den påføres.

Kr. 649,-

 

IMG_8225

 

Mio Shrink to Fit Cellulite Smoother

Raskt absorberende cellulittkrem som minimerer og reduserer forekomsten av cellulitter. Inneholder koffein, grønn te  og rosmarinekstrakt som øker sirkulasjonen, drenerer og bekjemper frie radikaler

 • Virker utglattende på “appelsinhud”
 • Reduserer væskeansamlinger og øker hudens elastisitet
 • Gir huden et fastere og smidigere utseende
 • Påføres morgen og kveld på utsatte områder i minimum 30 dager, masser godt inn på utsatte steder

kr. 599,-

 

IMG_8224

 

Lipo Glausonic

Innovative patentert behandling for kropp, utviklet i forskingsavdelingen R&D&i hos Tegoder Cosmetics. Sjokk behandling som eliminerer både fett og cellulitter. Basert på nevropeptider som fremkaller lipolyse. Medisinsk igleekstrakt gir en ekstraordinær rensende og drenerende effekt, og naturlig, ekstra tilførsel av glaucine sikrer en ultralydlignende effekt som forbedrer lokal flyt i fettet og tilrettelegger for eliminering. 

 • Deaktiver lipogenesis prossesen
 • Stimulerer lipolyse
 • Hindrer dannelse av nye fettceller
 • Drenerende og anti-inflammatorisk effekt
 • Forbedrer opptak av vann i vevet
 • Trippel reduserende, anti-cellulitte og oppstrammende virkning

Påfør to ganger om dagen, morgen og kveld i minst to måneder. Smør først på Aktiverende serum, på området du vil behandle. La trekke inn.

Kr. 818,-

 

Lipoglausonic 200+150 ml

 

 

Thalgo Expert Correction Gel

Denne skal egne seg godt til spesielt gjenstridig cellulitt. Thalgo Expert Correction Gel  er basert på en svært effektiv vitenskapelig innovasjon som skal bidra til å korrigere utseendet til cellulitt, og arbeide for å skape en «kortslutning» i signalveiene som styrer fettlagring. Det skal bidra til å løsne gjenstridige fettstoffer i løpet av noen uker.

Profesjonelle tips for bruk morgen og / eller natt:

 1. Påfør en liten mengde gel lokalt (lår, rompe, armer) med oppadgående trykkbevegelser.
 2. Arbeid med  friksjonsbevegelser.
 3. Utfør sirkulære massasjebevegelser (med fingertuppene) med urviseren, til produktet er fullstendig absorbert.

kr. 718,- for 150 ml.

 

IMG_8761

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)