Jeg bruker ikke masse tid på make-up, heller ikke på 17. mai. Men det er noen «regler» å forholde seg til denne dagen:

  1. Make-upen må være naturlig. Du skal ikke på rød løper, men på feiring av nasjonaldagen.
  2. Sminken bør sitte hele dagen!
  3. Naturlig make-up betyr ikke null make-up, men det betyr andre farger og sunn glød.

Jeg brukte kun 10 minutter på å legge det jeg viser under. Inkludert rens og pleie gikk det nok med 12-15 minutter, det har du tid til?

 

IMG_8741

Gen Nude Lipstick I fargen Crush

Sunn hud gir fin glød!

Det viktigste du kan gjøre for å oppnå en fin glød er faktisk en god hudpleierutine. Rens huden morgen og kveld, bruk en god dagkrem med SPF og gjerne et ekstra pleiende produkt på natten. Du kan spesialtilpasse din rutine med serum, peeling og masker. En sunn hud gir en fin glød, også med make-up på.

 

IMG_8756-1

 

Clay Chamelon :Jeg elsker denne rensen fra bareMinerals! Den inneholder rensende Brasiliansk rødleire og gi huden en litt grundigere rens i tillegg til en fin glød. Denne kan faktisk også ligge på i 10 min som en maske; rens og maske i ett. Som maske får du enda bedre effekt av ingrediensene. Kr. 259,-

Skin Volumizing Oil Serum: Oljen bruker jeg på natten da den gir kalsium og ekstrakter som reparerer, fukter og plumper samtidig som huden reparerer seg selv på natten. Jeg vet at andre bruker denne på dagtid, under make-up; dette gir en ekstra glød til de som er litt dehydrert. Kr. 679,-

Mineral Shield Daily Prep Lotion: I midten ser du en av mine favoritt primere. Den beskytter med SPF og gir et fint underlag til make-up, men en fin jevnende farge. kr. 439,-

 

IMG_8742

Gen Nude Lipstick I fargen Crave

Foundation:

I det fine lyset på sommeren bør du være forsiktig med for dekkende foundation da dette vil se unaturlig ut.  Her har jeg brukt en favoritt fra bareMinerals som jeg har blandet noen dråper mørkere farge i, for å se en antydning brunere ut enn jeg gjør hele vinteren. Ved å blande tilpasset mengde av denne i din foundation kan du beholde vinterens foundatinfarge hele året. BarePro Liquid Foundation holder i hele 24 timer, så den er et trygt valgt på viktige dager som 17 mai! Den kan legges med fingrene, men da den tørker raskt på huden anbefales børsten som følger med, nemlig Luxe Performance Brush for et perfekt resultat.

 

IMG_8749-1

 

  • bareMinerals barePro i fargen Golden Nude 13 kr. 479,-
  • NIOD Fotography Fluid Tan Opacity 8% kr. 280,-

 

Øyenskygge:

Du kan gjøre dette så enkelt eller avansert du ønsker, uten at det blir for mye. Spørsmålet er hvilke farger du bruker og hvor mye du påfører.

IMG_8754

 

Jeg har lagt bareMinerals 5in1 på hele øyelokket. Denne kunne jeg valgt å bruke alene, da den kommer i flere forskjellige farger. Det jeg liker veldig godt med dette produktet er at det har SPF- det trenger vi absolutt rundt øynene. I tillegg sitter dette produktet bedre enn noe jeg har testet tidligere. Kr. 359,-

 

IMG_8753-1

 

Jeg har lagt skyggen «bare skin» på hele øyelokket, «Celestine» i globelinjen og «seol» som en slags highlighter under brynet. Bruk lite av fargene slik at du får et naturlig resultat. Disse koster kr. 299,-

 

IMG_8751-1

 

Dette solpudderet fra bareMinerals, Invisible Bronze, bruker du bare en liten touch av på kinnben, i panne og kjeveben : påføres som et tretall akkurat der solen ville truffet deg. Ikke overdriv bruken av solpudder, da du bare vil se eldre ut og ikke mer brun. På bildet ser du fargen «Dark to deep». Kr. 499,-

 

IMG_8750-1

 

Jeg elsker den nye blushen Gen Nude powder blush fra bareMinerals! Denne fargen heter «That peach tho» og gir deg en helt perfekt rødme i kinnene. Kr.399,-

 

IMG_8755-1

 

Jeg elsker highligter! Men bruk det med måte om du ikke vil ha et «drag-utseende».. I den på bildet, Invisible Light Dimensional Translucent Powder Duo,  har du en ordinær highlighter med perlemoreffekt og en matt utgave. Kr. 549,-

 

IMG_8752-1

 

Leppene skal ikke være knallfarger på 17. mai. Vi feirer nasjonaldagen og er ikke på rød løper. Bunader og kjoler skal være i fokus og sminken skal kun understreke disse. bareMinerals har flere hunder leppestifter i forskjellige konsistenser og farger, så her finner alle noe de liker. Min favoritt, bareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick, er den lyse du ser på bildet; fargen heter Crush, men jeg kan muligens driste meg til «Crave» også. Begge er naturlige og fine i fargen. De ser duggfriske ut og sitter lenge.  Kr. 299,-

 

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)