Bruk peeling tilpasset din hudtype

 

 

En peeling fjerner døde hudceller og øker dermed effekten av din hjemmepleie, samt gir deg en fin glød!

  1. Det finnes peelinger med små mekaniske korn som passer ekstra godt til de med litt dårlig sirkulasjon.
  2. Peeling med ensymer  som «spiser opp»  de døde hudcellene. Disse passer selv den mest sensitive, da disse kun virker på døde hudceller og ellers ikke påvirker huden i det hele tatt.
  3. I tillegg finnes det også peelinger tilsatt forskjellige typer fruktsyrer. Disse vil løse opp bindingene mellom de døde hudcellene slik at de forsvinner fra hudoverflaten. De løser også opp samme type bindinger  i tette porer. Disse peelingene kan du gjerne bruke etter henvisning fra din terapeut slik at du får akkurat den syren som passer din hud best. 

Pass på at du ikke overdriver. Peeling gir en deilig ren følelse og det er lett å bli litt avhengig. 1-2 ganger i uken holder for de fleste. Overdrivelse vil irritere huden og dette fører igjen til en økt produksjon av døde hudceller og talg.