Vær forsiktig med solen!

 

IMG_9699

 

Jeg vet det er fristende  å «glemme» det, men dette er det desidert viktigste du kan gjøre for å ta vare på hudens helse.

Jeg elsker solen og varmen! Jeg oppholder meg gjerne på stranden med barna og helst der det er varmest. Men jeg bruker alltid SPF! Jeg bruker en dagkrem eller en foundation med SPF, hele året. Og når jeg skal ut i sommersolen går jeg over til en god solkrem, men høy beskyttelse. Og en solhatt eller caps. Midt på dagen oppholder jeg meg i skyggen. Jeg får farge likevel, det tar bare litt lengre tid. Og for å være helt ærlig: den fargen jeg får etter et par uker i solen er mindre viktig for meg enn hudens kvalitet resten av året.

Ved å være litt forsiktig i solen gjør du en god investering i fremtidig hudhelse. Du gjør i tillegg det du kan for å unngå hudkreft.