Nyhetene er ikke rykende ferske lenger når jeg er ferdig med å teste de. Jeg synes det er viktig å gi mitt objektive syn på produktene. Biotherm er en kjent hudpleieserie for mange og de lager også produkter som passer de fleste. Disse er absolutt verdt å investere i.

 

IMG_7421

 

IMG_7422BIOTHERM BLUE THERAPY RED ALGAE LIFT CREAM

Biotherm Blue Therapy Red Algae Lift Cream er en anti-age kremen som kan brukes både morgen og kveld. Kremen har Red Algea som gir en rosatonet farge til kremen. Innholdet av strykende olje-i-vann-emulsion gir huden et løft og huden føles silkemyk og får en roserød utstråling. Deilig konsistens og alger som pleier huden. Lifting effekten og den rosenrøde gløden er super under make-up!

Kr. 595,-

 

IMG_7423BIOTHERM BLUE THERAPY RED ALGAE LIFT SERUM

Blue Therapy Red Algae Lift Serum er et antiage-serum. Beriket med ekstrakt fra røde alger. Dette serumet skal gi glød og samtidig løfte, og stramme elastisiteten i huden. Brukes morgen og kveld, gjerne under kremen over for økt effekt av behandlingen. Det er viktig å la serumet trenge helt inn i huden, før du eventuelt bruker en krem.

kr. 495

 

BIOTHERM AQUASOURCE GEL CREAM NORMALIMG_7425

Biotherm Aquasource Gel Cream Normal skal gi intens fuktighet til huden og passer godt utover våren. Gelen er perfekt for deg med normal/kombinert hud. Den nye Aquasource Gel
inneholder en ingrediens
som blant annet finnes i de franske Pyreneene. Aura Leaf er en plante som gir huden fukt. Aquasource skal gjennomfukte og styrke huden og gi huden naturlig glød. Selv de mest dehydrerte hudtypene skal oppleve en forandring. Bruk den hver morgen på en nyrenset hud. Unngå kontakt med området rundt øynene. Super til blandingshud!

kr. 355,-

 

IMG_7426BIOTHERM AQUASOURCE FACIAL SERUM

Biotherm Aquasource Facial Serum er perfekt for både morgen og kveld. Skal gi huden din masse fuktighet og glød. Påfør på nyrenset hud og unngå kontakt med området rundt øynene. Bruk gjerne under produktet jeg skriver om over.

kr 495,-

 

 

(produktene er sponset av leverandør)