Jeg elsker effekten av C-vitamin på huden! Det skrev jeg om på mandag: http://skincarebyanki.no/2018/04/23/bedre-hud-med-c-vitamin/

Jeg bruker nesten alltid et produkt med innhold av C-vitamin, året rundt. Derfor får jeg også noen favoritter:

 

IMG_7511-2

Skin Better Smoothing Experience Kit

Smoothing Experience Kit Startkit med med 3 minprodukter basert på InterFuse™ technology. Inneholder Daily Treatment Cream Face, Daily Treatment cream Eye, Intensive Treatment Lines.

Skin Better Daily Treatment Cream Face –  collagen enhancer

Dagkrem med revolusjonerende InterFuse™ -teknologi som med en effektiv blanding av signalpeptider stimulerer fem ulike typer kollagen for en fast hud. Kremen motvirker også uelastisk hud, og nerveavslappende peptider gir en umiddelbar glattende effekt. Kraftige polyfenoler fra oliventrær ved Middelhavet motvirker oksidering og beskytter mot nedbryting av kollagen. I tillegg gir en blanding av sheasmør og glyserin et pustende lag med fuktighet til huden. Passer for alle hudtyper.

Skin Better Daily Treatment Cream EYE

En komplett øyekrem med en cocktail av aktive ingredienser spesielt tilpasset øyeområdet. Den patenterte InterFuse™ -teknologien er et revolusjonerende transportsystem som leverer en blanding av signalpeptider og aminosyrer dypt ned i huden for å stimulere kollagenproduksjonen og gi en fastere og strammere hud.

Muskelavslappende peptider gir en umiddelbar glattende effekt på linjer og rynker, mens C-vitamin fra australsk kakaduplomme virker lysnende på huden. Denne superfrukten er verdens rikeste kilde til C-vitamin, med hundre ganger høyere innhold enn appelsiner. Øyekremen inneholder i tillegg blant annet koffein som reduserer hevelser, og niacinamid og hyaluronsyre som øker og holder på hudens fuktighetsnivå. Passer for alle hudtyper.

Skin Better Intensive Treatment Lines

Effektivt alternativ til injeksjoner som behandler dype mimikklinjer, «kråketær» og fine linjer ved hjelp av hyaluronsyre. Den revolusjonerende og patenterte InterFuse™ -teknologien fører hyaluronsyre med høy molekylvekt raskt og dypt ned i huden og fyller ut linjer og rynker. Serumet inneholder i tillegg signalpeptider og fire andre varianter av hyaluronsyre med forskjellig molekylvekt som binder vann til hudens overflate for en glattende effekt.

Mimikklinjer blir umiddelbart mindre synlige takket være en blanding av to nerveavslappende peptider. Samtidig stimulerer en blanding av aminosyrer, signalpeptider og C-vitamin kollagenproduksjonen og gir ny fasthet til huden. Passer for alle hudtyper.

Kr. 1.495,-

 

IMG_7521-2

Elixir Ceactil everyday cream

En luksuriøs fuktighetskrem med liposomal vitamin C ester og antioksidanter. Virkestoffene er pakket inn i liposomer, som gjør at de trenger dypere ned i hudlagene og har større effekt. Andioksi- dantene nøytraliserer frie radikaler, og beskytter dermed hudcelle- ne for skader. Hjelper huden å opprettholde en bedre celle- produksjon. Bygger opp og beskytter, slik at huden får mindre skader fra UV-stråler og unngår for tidlig aldring. Stimulerer dannelse av kollagen, og hjelper huden å holde på fuktigheten.

Kr. 925,-

 

IMG_7533

 

Elixir Ceactil everyday serum

Ceactil Everyday Serum inneholder en konsentrert C-vitamin Ester-Ascorbyl glukoside. Det blir brukt i det som er høyest mulig prosent for akkurat denne esteren. I tillegg er virkestoffene i det nye serumet pakket inn liposomer. Liposomer gjør at man får bedre opptak/penetrasjon og dypere effekt. Det nye serumet har bedre galeniske egenskaper (føles bedre på huden) og egner seg bedre til daglig og helårs bruk fordi den virker mer pleiende og fuktighetsgivende.

Serumet kan brukes året rundt, er fantastisk i kombinasjon også med de aller mest aktive produktene. Passer godt for alle hudtilstander, også de med sensitiv hud og en tørr hudtilstand. Ceactil Everyday serum inneholder i tillegg til C-vitamin følgende virkestoffer: Vitamin B5, hyaluronsyre, Vitamin E og A.

Kr. 995,-

 

IMG_7534

 

Murad Rapid Age Spot Correcting Serum – Clinical Strength


Dette kliniske beviste serum reduserer synligheten av mørke flekker, aldersflekker og hyperpigmentering på kun en uke. Den patenterte NHP-3-teknologien, som inneholder Niacinamid, Hexylresorcinol og ekstrakt av plankton jevner ut hudtonen og motvirker de primære aldringstegnene. C-vitamin, Oligopeptid og lysreflekterende perler fremhever hudens glød og medvirker til å jevne ut hudtonen umiddelbart og på sikt.

kr. 1150,-

 

 IMG_7519-2

Rubinstein Force C3 eyes

Force C3 Yeux, et konsentrert gelé som skal gi et friskt og våkent look hele uken, med innhold av  10% ren C vitamin. Helena Rubinstein laboratoriene har etter flere år med eksperimentering på C vitamin, utviklet en spesifikk «øye kontur» formula, med høy toleranse for dette delikate og sensitive området.  For å forsikre en gradvis frigjøring av aktive ingredienser kontinuerlig gjennom hele dagen, kombinerer Force C3 Eyes 3 typer C Vitamin, hvorav 10% er ren C Vitamin.

En sammensetning av to peptider, kjent for deres virkning på spenst og fasthet forbedrer tettheten rundt øyepartiet.

Dette produktene er også deilig som en maske, påfør et tykt lag to morgener etter hverandre i løpet av uken. Den mykgjør huden, samtidig som den gir en dyp anti-tretthets behandling. Den kremete og varmende tekstur gir en umiddelbar utstråling.

Kr.  675,-

 

IMG_7520-2

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F

Dette er en høykonsentrert oljeløselig C- og F-vitamin. Fuktighetsgivende  og hudfornymende olje.  Ascorbyl Tetraisopalmitat er et oljeløselig derivat av Vitamin C. En rik ansiktsolje full av vitaminer som er effektiv, men snill mot huden. Den konsentrerte formelen inneholder vitamin C og vitamin F, den leverer essensielle fettsyrer til huden, samtidig er den synlig lysende og reduserer tegn på aldring. Her skald forvente en jevn hudtone som føles oppstrammet og har masse glød.

kr. 299,-

IMG_7515-2

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Vitamin C er en effektiv antioksidant, og den rene formen av L-ascorbinsyre har vist seg å være svært effektiv til å motvirke flere alderstegen mens den har en lysnende effekt når den påføres topisk. Denne vannfrie formelen gir 30% ren L-ascorbinsyre, som dermed forblir fullstendig stabil. På grunn av de meget lyse silikonene, føles produktet jevnt på huden.  Produktet påføres om kvelden. 

kr. 139,-

The Ordinary har i tillegg disse produktene med innhold av c-vitamin:
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
Ascorbyl Glucoside Solution 12% (ej i svenska sortimentet)
Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% (ej i svenska sortimentet)

 

IMG_7514-2

Glo Daily Power C med Citysystem™

Forbedrer synlig hudens klarhet med en høy dose C-vitamin. Denne kraftige antioksidanten gir en daglig beskyttelse mot forurensing og andre ytre påvirkninger, samtidig som den styrker huden og gjør den klarere. Citystem™  bruker stamceller fra planter for å forebygge skadene miljø -og forurensing har på huden vår. Forskning viser at skadene forurensing har på kroppen vår avhenger av størrelsen på partiklene. Jo mindre partiklene er spesielt de som er under 10 micrometer(μm), har evnen til å trenge gjennom hals og nese –og kan faktisk komme helt ned i lungene.  Når det kommer til skader i huden, betyr størrelsen på partiklene mindre, siden partikler med ulik størrelse har evnen til å penetrere gjennom huden og hårfolliklene. Dette påvirker i stor grad vår hudhelse, noe som gjør at vi virkelig jobber for å forebygge dette.

Fordeler og egenskaper:

  • Daglig antioksidant, anti-forurensing og beskyttelse mot miljøet
  • Synlig forbedring av hudens klarhet
  • Inneholder over 15% Vitamin C, med Et-VC™ (Ethyl Ascorbic Acid), Ascorbyl Glucoside og L-ascorbic Acid

Andre nøkkelingredienser: Citystem™ Kakadu Plum og Oxidized Glutathione

Stabilisert formula, gir en lengre holdbarhet uten å oksidere slik som tradisjonelle C-vitamin serum gjør. Anbefales for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud

Kr.  1165,-

 

IMG_7518-2

 

Environ Evenescence C-Boost 

En klargjørende lett, ikke fet krem som inneholder en stabil form for vitamin C (ascorbyl tetraisopalmitate).

C-boost behandler solskadet, pigmentert hud, fine linjer og utvidede kapillærer. Den tar vare på hudens helse. 

  • Reduserer pigmentering på et kjemisk nivå, samtidig som den regulerer produksjonen av melanin. 
  • Virker oppstrammende og jevnende på huden, mens den fornyer hudoverflaten. 
  • Tilfører masse fuktighet og støtter kollagenproduksjonen. 
  • Du vil merke en fin glad i huden, samtidig som den blir mykere og fastere. 

Brukes morgen og kveld, etter rens og under din fuktighetskrem. 

Kr. 759,-

 

IMG_7513-2

 

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)