Jentene mine og jeg bruker eos på leppene hele tiden. Jentene har brukt de lenge, de er mest opptatt av at de ser fine ut. Jeg kom etter da jeg skjønte at dette ikke bare var et lekkert utseende – de inneholder faktisk pleiende ingredienser til leppene av god kvalitet.

 

IMG_7617

 

Nå når sommeren kommer er vi faktisk like tørre på leppene som på vinteren, det skyldes nok at vi er mer ute i vær og vind.  Da passer det jo perfekt at eos lanserer den nye Cooling Chamomile Repair, som er laget spesifikt for å pleie leppene etter aktive dager utendørs. Fra tidligere finnes to produkter med SPF. Nå er vår eos beholdning komplett med et reparerende produkt i tillegg.

 

eos Cooling Chamomile Repair

eos Cooling Chamomile Repair inneholder nøye utvalgte ingredienser, som svalende mentol og beroligende kamille. Formulaen virker mykgjørende og virker ekstra pleiende etter en dag ute i sol og natur. Cooling Chamomile Repair inneholder også kakaosmør, sheasmør, olivenolje, jojobaolje og vitamin E, som sammen gir intensiv fuktighet og en næringsberikende følelse.

 

IMG_7615

eos Cooling Chamomile Repair er det nyeste tilskuddet i Active-familien, som er beregnet på aktive dager utendørs. Den består fra tidligere av :

eos Active Protection Lemon Twist med SPF 15

Fresh Grapefruit lip balm med solfaktor 15 beskytter leppene mot solen og holder leppene vakre og myke hele dagen. Eos Active Protection er en fuktighetsgivende leppepomade med shea butter, jojoba-olje og antioksidantrik E-vitamin, samt SPF 15, slik du kan nyte vakre lepper samtidig som de beskyttes mot solen. Glutenfri og fri for PABA og petrolatum.

 

IMG_7614

 

eos Active Lip Balm – Pink Grapefruit SPF30

EOS Active Lip Balm – Pink Grapefruit SPF30 er 95% økologisk, og 100% naturlig. Det vil si at de er helt fri for skadelige stoffer! De pleiende leppomaden har også solfaktor 30 som beskytter den utsatte huden på leppene mot skadelige UVA/UVB-stråler.

 

IMG_7616

 

Alle produktene kommer i eos’ klassiske, runde design på 7 gram, til kr.  79,-

 

 

(produktene på bildet er levert av leverandør, men kjøpt flere av disse selv)