Høres det litt merkelig ut å fylle huden med oksygen? Hvordan i alle verden skal det gå til?

Aktivt stabilisert oksygen

Aktivt stabilisert oksygen er oksygen stabilisert i væskeform. I krem, masker eller gel så vil oksygenet ha evnen til å holde seg stabilt og vil trekke raskt inn i huden når den smøres på,og bli der i stedenfor å evaporere/fordampe. Oksygen legger seg da mellom cellelaget i overhuden og kan forsyne cellene med oksygen i løpet av dagen. Dette bidrar til å holde i gang den viktige cellefornyelsen

 

IMG_7638

 

Liposome Facial Cream

En høykvalitets ansiktskrem som trekker raskt inn i huden, virker regenererende og tilfører næring. Passer for normal til tørr hud.  Denne fuktighetsgivende ansiktskrem med dypt virkende ingredienser skal gi deg god fuktighet og vil dermed også mykne linjene.

Inneholder DECRUSTO’s unike kombinasjon av næringsstoffer :

Wellmune® beta 1,3 – 1,6 glukaner og ASO® (Aktivert Stabilisert Oksygen).

  • Disse ingrediensene skal stimulere collagenproduksjonen, øke cellenes evne til regenerering og har antibakteriell, rensende og desinfiserende effekt.
  • De bidrar også til å styrke hudens immunforsvar og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på hudens fuktighet, spenst og elastisitet.

Kremen inneholder også Liposome (MPCTM-Milk Peptide Complex) som  skal bidra til at de aktive ingrediensene faktisk trekker inn i hudens dypere lag, og ikke bare forblir på hudens overflate.

MERK! Liposome Facial Cream er den første kremen i verden med Aktivert Stabilisert Oksygen (O4) ASO®

Kr. 329,-

 

IMG_7168

 

Blue gel Oxygen Breeze Serum

I dag er vi mer en noen gang utsatt for forurensning og ytre påvirkninger som har en negativ konsekvens for huden. Huden trenger hjelp til å opprettholde en optimal funksjon.

Dette er en serum gel som skal styrke hudens immunforsvar, kikckstarte cellefornyelsen og gi huden en sunn og frisk glød.

Med sin høye andel av Aktivt Stabilisert Oksygen skal dette serumet være unikt i sin evne til å hjelpe huden med å binde til seg fuktighet, opprettholde en sunn cellefornyelse og aktivt bidra til å reparere ubalanser i huden. Denne skal gel serumet gjøre for huden:

  • Fuktbalansen blir bedre
  • Normalisert utskiftning av hudceller bidrar til en sunn hud
  • Hudens evne til å absorbere næringsstoffer fra produktene øker
  • Collagen- og Elastin-produksjonen holdes i gang ved at cellene får den energien de trenger, dette vil bremse aldringstegn og hudens spenst og elastisitet opprettholdes/økes
  • Huden blir fyldigere, mykere og får en frisk vakker glød

kr. 498,-

IMG_7167

 

Produktene er fri for:

Kjøp her: https://decrusto.no

 

IMG_7660

 

 

Innlegget er betalt, men produktene har jeg selv testet og erfart effekten av.