None ganger prøver jeg produkter som jeg føler for skryte litt ekstra av. Dette produktet gir meg deilig næring og fin glød! Jeg har til og med brukt noen få dråper over make-up når jeg ser ekstra sliten ut..

 

IMG_1851

Her har jeg klappet Golden Krokus over make-up på kinnben, i øyekrok og på haken for å friske opp make-upen etter en lang dag på jobb.

 

ΚΟRRΕS GOLDEN KROCUS  AGELESS SAFFRON ELIXIR WITH ONE-DAY FRESH SAFFRON  :  EARTH’S GOLD 

I dette produktet brukes jordens gull, og naturens mest dyrebare plante, Safranblomsten, også kjent som Krokus. Krokusen vokser i Kozani, nord i Hellas, og har også gitt navnet til landet hvor den vokser: Krokus-landsbyen. En unik vekst med en vakker historie å fortelle, og en potent antioksidant kraft gjemt i sine røde stigma.  Dyrket organisk av de lokale, som fortsatt opprettholder den hundreårslange tradisjonen. Krokusen blomstrer kun en gang i året, i knappe to uker i Oktober, hvor den under sin blomstring skaper et magisk, lilla teppe så langt øyet kan se. Under denne perioden høstes blomstene daglig, så fort morgenduggen har lagt seg og safranens antioksidanter er på sitt sterkeste. Etter hver blomst er plukket, ser de tidligere lilla engene helt tomme ut, men ved morgengry dagen etter har Krokusen blomstret på ny og igjen etterlatt seg sitt vakre teppe. Bladene separeres fra stilken og stigmaene for hånd, umiddelbart etter de er plukket, etterfulgt av stigmaens tørkeprosess. Dette gjøres for å forsikre at safranen er på sitt mest potente for elixiren. 150 000 blomster håndplukkes av de lokale i høstningsperioden, hvor utbyttet utgjør 1 kg med krokus stigmas. Det er disse stigmaene som når de separeres for hånd, en etter en, gir oss denne dyrebare og kraftfulle elixiren. En møysommelig prosess, som gjør safranen mer dyrebar enn gull. 

 

IMG_7431

 

GOLDEN KROCUS / AGELESS SAFFRON ELIXIR  er  full av kraftige antioksidanter og har også  den høyeste kvaliteten i verden. Derfor blir den ofte sammenlignet med gull i verdi.

Korres har nå tatt dette dyrebare og kraftfulle krydderet i bruk i sitt produkt, Golden Krocus Ageless Saffron Elixir, med en  formula som synlig skal reparere alle aldringstegn.  Den innovative elixiren blander dagsfersk, håndplukket safran ekstrakt, for å bevare antioksidantens maksimale potens sammen med beta-glukaner, peptider og amino-syrer. Formålet er å gi umiddelbart glødende hud, bygge hudens ytre motstandsdyktighet, styrke indre verdier og gi et synlig anti-aging resultat. Denne skal være ideell uansett alder, hudtype eller hudproblemer.

 

IMG_7430

 

Golden Krocus Ageless Saffron Elixir skal løfte og gi huden fylde, forbedre fasthet og elastisitet, redusere synlige rynker, øke gløden og jevne hudtone og tekstur. Noen få gylne dråper, morgen eller kveld, under dagkremen, kan gi deg en glødende og vakker hud. 

kr.  699,-