Jeg digger nyheter! Og noen liker jeg bedre enn andre. Når jeg blogger om disse produktene er de dessverre ikke rykende ferske lenger, da jeg kun skriver om produkter jeg har testet en stund. Disse hudpleieproduktene fra bareMinerals er likevel ganske nye. Jeg falt først for designet! Det skader jo ikke at de er lekre på badehyllen. I tillegg liker jeg både effekten og duften veldig godt!

IMG_7387

 

AGELESS GENIUS FIRMING & WRINKLE SMOOTHING SERUM

En av de største synderne som fører til et aldrende utseende er redusert kollagenproduksjon. For å stimulere hudens naturlige kollagen, har bareMinerals utvikletAGELESS GENIUSTM Firming & Wrinkle Smoothing Serum. Dette lette kremserumet inneholder gullmineral, aldersbekjempende peptider og fornyende A vitamin som skal  forsterke din daglige hudpleierutine og etterlate deg med hud som ser yngre ut. Antioksidantrike ginsengrøtter, kirsebærekstrakt, beroligende småringblomst- og bøketreekstrakt, som er kjent for sine kollagenfremmende egenskaper, jobber alle sammen for å forbedre din hudstruktur og beskytte huden fra ytre miljøskader.

Kr. 799,-

 

IMG_7389

 

AGELESS GENIUS FIRMING & WRINKLE SMOOTHING EYE CREAM

Når det kommer til aldring, lyver ikke øynene dine. Dette ømfintlige området er det første som utvikler smilerynker og andre tegn på hudaldring, inkludert fremtreden av poser og mørke ringer. bareMinerals  ønsker å bekjempe disse problemene med vår rike gullmineralbesatte AGELESS GENIUSTM Firming & Wrinkle Smoothing Eye Cream. Øyekremen er laget med øyentrøstekstrakt – en kraftfull plantefamilie med utglattende egenskaper, samt en trio av mektige peptider som hjelper til med å utjevne og stramme opp hudens utseende. Sheasmør er en viktig ingrediens som mykgjør huden, noe som bidrar til at denne rike øyekremen fremmer et yngre utseende på kun fire uker.

Kr. 599,-

 

IMG_7390

 

AGELESS GENIUS FIRMING & WRINKLE SMOOTHING NECK CREAM

bareMinerals ønsker ikke at du skal skjemme deg over hals- og dècolletèområdet ditt. AGELESS GENIUSTM Firming & Wrinkle Smoothing Neck Cream er spesielt utviklet for det delikate og fine partiet på hals og bryst. Gullmineralet og peptidene styrkes av Edelweissekstrakt, som er kjent for sine oppstrammende egenskaper, samt algeekstrakt og jasminekstrakt som blokkerer frie radikaler. Denne allsidige sammensetningen av aldersbekjempende egenskaper skal forbedre hudens utseende.

Kr. 539,-

 

IMG_7386