Det finnes mange meninger om hvor hudpleieprodukter bør oppbevares, la meg kort gi dere en klarhet i dette:

Hudpleieprodukter som er i bruk kan fint stå på badehyllen.

Det kan være varmt og fuktig på et bad, men holdbarheten på produktene gjør at de klarer dette fint!

Øyeprodukter eller øyenmasker med effekt på hovne, sliten øyne kan med fordel oppbevares i kjøleskapet. Ikke fordi de holder seg bedre, men fordi dette gir en sval, kjølende tilleggseffekt til disse produktene.

 

IMG_1884

 

Ingen hudpleieprodukter i kjøleskapet

Solprodukter eller andre produkter som kun brukes til en sesong og skal oppbevares til neste sesong SKAL IKKE STÅ I KJØLESKAP!  De fleste ingredienser holder seg best i et tørt, romtemperert område. Det kan være bra å fjerne de fra et fuktig, varmt bad. Men kjøleskapet er ikke en løsning. Finn et svalt, romtemperert rom hvor produktene bevarer maksimal effekt til du tar de i bruk neste gang!

NB! Solkremer som har vært utsatt for strandliv, særdeles varmt temperatur, holder 1 år. Bruker du de kun hjemme og de oppbevares på lik linje med dine øvrige hudpleieprodukter har de, tross holdbarhetsmerking, holdbarhet på opp til 3 år som ordinære produkter.

 

Female person hands with cosmetic cream closeup, skincare. Bodycare and hygiene, healthcare