I mange år brukte jeg kun fingrene til påføring av make-up. «Hands-on» føltes best for en gammel hudterapeut. Men så begynte jeg å snuse litt på det mine venninner «som vet bedre» brukte og da åpnet det seg en helt ny verden. Ikke bare kan foundation legges uten at du blir klissete på fingeren. Det kan også gjøres så dekkende du ønsker, og minst like naturlig. Og med det rette verktøyet er det så lett å gjøre dette pent!

 

IMG_6002

PÜR Skin Perfecting Foundation Brush

 

Oppnå et feilfritt flawless hudoverflaten med  PÜR Skin Perfecting Foundation Brush, en sminkebørste designet for å legge krem og pudderprodukter i ansikt. Med myke, syntetiske fibre fordeler penselen sminken jevnt over huden, og gir huden din en jevn finish. Det store håndtaket har litt fleksibilitet, noe som gir deg maksimal kontroll under applikasjonen.  Børsten er enkel å bruke og sikrer at du oppnår naturlig, perfekt hud. En av mine siste favoritter!

kr. 219,-

 

 

IMG_6005-1

Mii Miracle Base Brush

Denne børsten var min første favoritt til foundation og jeg er fremdeles avhengig! Til dekkende foundation og til BB-Cream, uansett gir den et jevnt dekke og en jevn overflate. Den er lett å holde ren også!

kr. 449,-

Mii Precise Mineral Kabuki Brush

Dette en lillesøster til den over. Denne skal brukes til mineralprdukter: foundation, bronzer eller pudder. Den gir et like jevnt resultat og har vært i mitt skap i flere år uten å «miste fasong».

kr. 519,-

 

IMG_6004-1

Jane Iredale The Handi™ Brush

Ny dyrevennlige kostkolleksjon fra Jane Iredale er utviklet som et alternativ til naturlig hår. De er designet for å holde ennå bedre på produktet og gir deg fantastisk dekk. Lette å rengjøre og de røyter ikke. Denne har jeg akkurat skaffet meg og den kjennes som en ny favoritt!

Kr.585,-

 

IMG_6008-1

 

Jane Iredale Blending/ Contouring Brush

Også denne er en del av den dyrevennlige kolleksjonen til Jane Iredale. Også designet for å holde ennå bedre på produktet og gir deg fantastisk dekk. Lette å rengjøre og de røyter ikke. Jeg bruker denne til solpudder eller ren blending av forskjellige produkter i ansiktet.

Kr. 550,-

 

IMG_6014

Beautyblender

Både materialet og designet spiller en stor rolle i hvorfor beautyblender er blitt en favoritt verden rundt. Materialet sørger for at foundation fester seg på overflaten av svampen for en enklere blending. En beautyblender skal ikke trekke til seg like mye produkt som en foundationkost vil gjøre. Beautyblender sin 360º kantløse form garanterer også perfekt blending og eliminerer linjer og streker som andre svamper og koster kan etterlate. Den er designet for enkel blending i små kriker og kroker, likeså for større områder.

Beautyblender original passer bra til all makeup, mens beautyblender pro (den sorte) er tilpasset for mer heavy makeup. Det tooted før jeg testet denne da jeg fikk litt «allergi» mot svamper under utdannelsen,men denne er jo noe helt annet enn det vi brukte den gang! Den har blitt en fast del av min kolleksjon.

Fra kr. 199,- til 259,-

 

IMG_6003-1

 

PÜR Cosmetics Blurring Concealer Brush

Perfekt laget for å skjule alle slags ujevne toner og mørke ringer under øynene. Gir perfekt dekke til mørke ringer under øynene!

kr. 199,-

 

IMG_6011-1

 

MAC  Blush Brush

MAC 116 Blush Brush er en make-up børste med perfekt form for skyggelegging og highlighting av kinn og ansikt. Busten er myk, og av avrundet form. MAC sine profesjonelle børster er håndlagde, og satt sammen av materialer av høy kvalitet. De har trehåndtak og endehylser av forniklet messing.

kr. 315,-

 

IMG_6013-1

Mii Perfect Contour

Denne bruker jeg til solpudder. Formen på kosten er perfekt skrådd for å forme ansiktet, hvilket er det jeg gjør med solpudderet mitt. Akkurat denne kosten har jeg faktisk hatt i tre år og den røyter ikke enda. Det liker jeg!

Kr. 449,-

 

IMG_6009-1

 

 

bareMinerals® Maximum Coverage Concealer Brush

Den store kosten på bildet finnes dessverre ikke lenger. Den bruker jeg til dekkende foundation. bareMinerals har imidlertid nye koster som er minst like gode. Den lille bruker jeg til nesevinger, under øynene og små områder som trenger bedre dekke enn resten av ansiktet.

NOK163.00

IMG_6007-1

 

 

Zao Blush kost

Kan brukes til blush og bronzer. Håndtak av bambus. Børstehår av syntetisk Nylon. Det er brukt syntetiske hår av cruelty free hensyn.

kr. 249,-

 

IMG_6006-1