Er det fristende med litt farge i ansiktet når sommeren nærmer seg? Husk at  fargen du får av solen ofte gir deg flere bekymringer enn gleder. Hvorfor ikke teste selvbruning i stedet?

Jeg bruker nesten aldri selvbruning i ansiktet, men veldig ofte på kropp. Nå har det imidlertid dukket opp flere gode alternativer til ansikt også. Jeg digger dråpene du kan blande inn i din egen fuktighetskrem! Da kan jeg  pleie huden slik jeg ønsker, samtidig som jeg får litt farge.. Jeg slipper i tillegg å bli knallbrun. Den sunne, svake fargen kler meg bedre! Disse dråpene lar deg bestemme din egen intensitet på brunfargen.

 

IMG_5981

 

 

Så lett kan det gjøres:

  1. Sørg for at du renser og peeler ansiktet før du setter i gang med disse.Du skal rense huden hver gang før påføring, peeling gjør du før første påføring og deretter når fargen blir ujevn. 
  2. Bruk ditt serum under dagkremen.
  3. Bland et par dråper selvbruning inn i din dagkrem og påfør jevnt. 
  4. Det kan være en ide å tørke over hårkant og bryn med en klut, slik at de områdene ikke samler produkt og blir mer brune enn resten av ansiktet. 
  5. Produktet skal ikke vaskes av.

 

Vita Liberata Self Tanning Anti-Age Serum

Et serum anti-age serum med DHA, som gir en subtil, langvarig gyllen glød. En unik kombinasjon av rose, agurk og peptider tilbakestiller hudens naturlige utstråling og minimerer fine linjer. Svært fuktighetsgivende ekstrakt bygger opp og balanserer hudens fuktnivåer. Balanserende DHA-nivåer gjør at du selv kan velge resultat, ved å tilsette ønsket antall dråper.

Fuktighetsgivende og beroligende selvbrunings-serum. Kan brukes alene eller dryppes i krem.Stimulerer cellefornyelsen og minimerer fine linjer. Jeg bruker et par dråper i kremen og får en sunn farge. Elsker den!

NOK 326.00 for 15 ml.

 

IMG_5985

 

Tan-Luxe Illuminationg Self-Tan Drops

Illuminating Self-Tan Drops fra TAN-LUXE består av selvbrunende dråper som du blander med hudpleiefavorittene dine for å gi ansiktet eller kroppen en naturlig, glødende «boost». Dette kommer i et produkt til ansikt, og et annet til kropp.

Selvbruneren har glattgjørende egenskaper, og inneholder bringebærfrøolje, vitamin E og aloe vera. Utviklet med TAN-LUXE Triple-Tan Technology, Moisture Balance Complex og Odourlite Fragrance Technology.

Når jeg bruker denne i ansiktet blander jeg  1-4 dråper Illuminating Self-Tan Drops med min vanlige dagkrem, serum eller ansiktsolje, og påfører et jevnt lag i ansiktet. Jo flere dråper, desto dypere farge. Det sier seg selv at jeg kan nøye meg med et par dråper om det skal se naturlig ut..

Kr. 432,- for 50 ml. til kropp

 

IMG_5983

 

Crystal Clear Beach Glow Tan Drops

Bland 2-4 dråper med Tan Drops med din favoritt moisturiser og du vil få en vakker naturlig brunfarge og en sunn glød i huden. Dette produktet er såre enkelt i bruk og vil gjøre din selvbruningsrutine alt annet enn klissete. Du bruker fra et par dråper i din bodylotion eller dagkrem, for å oppnå en gyllen, naturlig brunfarge. Produktet er uten duft og vil sitte i dagevis.

Øk antall dråper hvis du ønsker en dypere brunfarge.

kr. 639,- for 30 ml.

 

IMG_5984