Om jeg ville, kunne jeg teste behandlinger ukentlig. Men min hud er ikke så glad i det. Den blir lett overbehandlet og da ser den ikke så fresh ut lenger. Innimellom tester jeg likevel behandlinger som jeg synes høres spennende ut. Hereide jeg har likt best den siste tiden:

 

picture of calm beautiful woman in massage salon

 

Kalahari Vitamin C Behandling.

Dette skal være en svært oppstrammende, anti-age behandling. Rik på organisk Vitamin C og essensielle antioksidanter. Vitamin C booster og forbedrer kollagen og elastin produksjonen. Hunden vil allerede etter en behandling oppleve en forbedring som også er synlig. Huden er merkbart strammere, porestørrelsen er redusert, linjer er plumpet og du vil se en betydelig frisk glød.

Behandlingen inngår i Kalahari sitt Phyto Compunding kit, som er en behandlingsstasjon som inneholder alt du trenger for ulike ansiktsbehandliger. Vitamin C behandlingen passer for alle hudtyper. Hovedingrediensene er BAobab Fruit Extraxt og L-Ascorbic Acid i pulver som blandes inn i behandlingen.

Denne behandlingen ga en synlig glød og jevnere hudoverflaten. Resultatet varte også en stund og jeg følte med superfresh lenge!

 

IMG_1196

Etter behandling, bildet under, er har huden mer god, jevnere hudoverflaten, litt mindre linjer og pigmentering.

Dr. Gross Alpha Beta Professional Peel

Det profesjonelle Alpha Beta Peel systemet i 3 trinn er Dr Dennis Gross sin populære signaturbehandling . Den passer til alle hudtyper og aldersgrupper. Den skal gi umiddelbart synlige og langsiktige resultater. Alpha Beta Professional Peel skal virke kraftig anti-age, behandle akne og rosacea, virke poresammentrekkende, forbedre hudens struktur, jevne ut og forbedrer hudfargen. Den skal motvirke hyperpigmentering samt etterlate huden sunn og klar med ungdommelig glød. Kan det bli bedre?  Behandlingen inneholder blandt annet en unik sammensetning av glykolsyre, melkesyre, eple syre, sitrussyre og salisylsyre. Disse er satt sammen  i et spesielt leveringssystem som øker og sikrer opptaket i huden.

Etter peelingen brukes Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask, som er en ultraeffektiv peel-off maske for profesjonellt- og hjemmebruk. Masken inneholder algin fra norske hav, glycerin og sodium hyaluronate. Resultatet av masken er en direkte kjølende, beroligende, intensivt hydrerende, og plumpende effekt. Masken anbefales til alle hudtyper og virker også perfekt som en sos-maske etter for eksempel overdreven soling.

Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Maks har bland annet vunnet den svenske prisen «Daisy Beauty Awards» for årets beste ansiktsmaske i 2017.

Behandlingen avsluttes med tilpasset produkter for ansikt og øyner. For best resultat på hudforbedring anbefales behandling 1 gang i måneden minimum 3-4 måneder. Behandlingen kan foretas hele året med forbehold for soleksponering. Behandlingen er sikker for gravide og ammende kvinner. Denne behandlingen ga meg virkelig Red-Carpet hud og jeg kommer garantert til å gjenta dette!

 

IMG_6473

 

 

Elizabeth Arden PRO Red Carpet

Behandlingen passer absolutt alle hudtyper og hudtoner, selv en rød og sensitiv hud.  Døde hudceller fjernes og dette gir huden ny frisk glød.

Du vil også oppleve bedring på urenheter, store porer og sorte prikker

Behandlingen virker lysnende på en ujevn hudtone og gir en klarere renere hud. Den virker mykgjørende og fuktighetsgivende og etterlater huden med et sunt og friskt utseende. Den har også fin effekt på grov solskadet hud, så vel som betent og rød hud.

Jeg er vant til forskjellige penslinger med syre, har testet de fleste styrker og flasser av det meste. Jeg var derfor litt skeptisk før denne behandlingen, ville helst ikke flasse. Behandlingen viste seg å være noe helt utenom det jeg er vant til.

Det ble brukt peelende produkter som jeg kjente jobbet på huden. 10% AHA (fruktsyre), den svakeste varianten, ble valgt for å være sikker på at jeg ikke skulle flasse. Jeg fikk fantastisk nakke- og hodebunnsmassasje mens Illuminating Masque virket. Glød og jevn hudtone, som denne masken gir,  er som skreddersydd for meg. Mens masken virket fikk jeg i tillegg nakke- og hodebunnsmassasje, som jeg hadde sårt behov for.

Hel til slutt ble Replenishing Masque påført. Iskald fra kjøleskapet på ansikt, hals, øyeparti og på leppene fikk den virke på huden i 10 minutter. Denne masken fyller huden med fuktighet og revitaliserer med alger og antioksidanter.

Avsluttende produkter skreddersys til hver enkelt hud og selvfølgelig påføres alltid SPF til slutt.

 

 

IMG_8418

 

Babor Crashbehandling

Huden ble grundig renset og blodsirkulasjonen ble kraftig satt i gang av en brennesleliknende maske som innledning til denne behandlingen. Deretter ble huden peelet og så var den klar for ampullene.
Babor er viden kjent for sine høyaktive ampuller som virkelig gjør en forskjell både under behandlinger og etterpå. Jeg bruker disse i min daglige hjemmepleie og er flink til å ta vare på huden. Likevel ble hele 10 ampuller absorbert av min hud og det var mildt sagt sjokkerende. Jeg så for meg at vi kanskje kunne klare 5 ampuller, men 10!?
Helt til slutt ble en Collagen biomatix maske lagt. Jeg lå mumifisert og kunne kjenne hvordan huden jobbet.Huden strålet i mange dager etterpå og har vært svært lett å holde under kontroll i en hel måned nå.
Dette er «red carpet-behandlingen» jeg kan anbefale alle! Særlig de som er lei penslinger og syre som «svir huden klar for fest!». Jeg har aldri tidligere absorbert så mange aktive ingredienser under en behandling. Det synes!

 

img_4882

 

pH Formula A.G.E resurfacing

Peeling av huden er velkjent. Men hva er egentlig resurfacing? Hos  «Hud by Catrine Kullmer» fikk jeg teste dette.

Resurfacing skal, i motsetning til tradisjonelle peelinger, aktivt fremmer en akselerert cellefornyelse og
cellereparasjon, samtidig som traume og overfladiske irritasjoner reduseres.Peelinger forårsaker hovedsaklig
eksfoliering av huden; fjerning av døde hudceller. Resurfacing oppnås gjennom mekanismer i et unikt leveringskompleks  som skal sikre maksimal kontrollert levering av de aktive ingrediensene uten negative sideeffekter man normalt ser ved
bruk av tradisjonelle peelinger.

Catrine utfører en grundig konsultasjon, før hun grundig renser huden min og gjør den klar for behandling. Jeg kjenner at de forskjellige lagene som pensles på jobber. Huden blir litt varm, men det føles kun godt.
Behandlingen er designet for: photo aldring, pigmentforandringer, grå og gusten hud, pigmentflekker, telangiectasia/sprengte blodkar, usunn stratum corneum, fine linjer og rynker.

Enda en av mine favoritter som gir huden fin glød, lenge! Huden trekker også merkbart til seg mer av mine daglige pleieprodukter.

 

 

IMG_3486