Normalt når jeg sminker meg på morgenen har det en holdbarhet på none få timer… Jeg har en kombinasjon av tørr og blank hud og matter huden max før jeg går ut. Krysser fingrene for at jeg ikke møter noen den første halvtimen, da jeg ser ut som jeg har teatersminke på.. Innen en time er jeg passe blank og make-upen ser mer naturlig ut. Hvis jeg skal være med på et bilde i løpet av dagen er det nå jeg håper at dagens bildet blir tatt, når den fine gløden er der. Ikke for matt, ikke for blank men med en fin og sunn glød.

Skal jeg på et event hvor jeg vet det blir tatt bilder legges sminken deretter; highligter og illuminator brukes flittig!

46815

 

Nå har det imidlertid dukket opp to nye produkter som jeg vet jeg kommer til bli avhengig av! Babor har akkurat lansert to «selfie-ampuller»! Jeg hadde ikke største troen på de, egentlig. Men, de virker! Begge gir fantastiske resultater og varer lenge!

 

IMG_6267

 

 

PERFECT GLOW

Ampullen for en hud som trenger intens fuktighet. Den jevner ut optiske ujevnheter. Regelmessig bruk forfiner i tillegg hudstrukturen og beskytter mot frie radikaler. Huden ser bedre ut selv uten make-up. Derfor kalles denne ampullen for selfie ampullen. Huden stråler! Jeg legger ampullen under kremen og huden stråler hele dagen. På bilder syntes dette enda bedre enn i speilet på badet. Du er nødt til å prøve!

  • Polysakkarider- fuktgivende
  • Glow pigmenter- jevner ut uregelmessigheter, glatter optisk og gir en frisk og naturlig utstråling.
  • Perfection Peptide P3- løsner proteinbroene mellom keratinocyttene og stimulerer avstøtningen og dermed hudfornyelsen.
  • Cacao Peptidet- beskytter mot frie radikaler, spesielt mot det blå lyset som kommer fra digitale skjermer. Dette lyset viser seg å være like skadelig som UV stråler og penetrer enda dypere ned i dermis og ødelegger vårt DNA.

kr. 580,-

 

 

IMG_6266

 

MATTE FINISH

For en hud som vil ha en mattende effekt uten å bli tørr. Den minsker talgproduksjonen, forebygger urenheter og forfiner porene. Resultatet er en klar, jevn og matt hud. Dette er det produktet som holder min hud matt lengst! Jeg har testet mange varianter. Denne legger jeg under kremen på morgenen og jeg holder meg matt hele dagen, utrolig nok!

  • Ekstrakt fra mastikharpiks- reduserer talgproduksjonen og reduserer størrelsen på porene.
  • Mattende mikrosfærer- absorberer overflødig talg og gir en silkematt effekt.
  • Biosakkarider- fuktgivende.

kr. 580,-

 

 

IMG_6262

 

BABORS Ampuller

Hvert år forlater 17 millioner Babor ampuller hovedkontoret i Aachen. Dette gjør BABOR til den ledende produsenten av ampuller i verden.

Disse produktene leverer, raskt, resultater du kan se og føle. 2 ml av disse konsentrerte virkestoffene inneholder aktive ingredienser basert på mer enn 60 års forskning, med lettpenetrerende ingredienser som er mer effektive enn noe annet vi kjenner til.  Ampulle-serien inneholder 14 unike ampuller som er sortert i fire forskjellige grupper.

Det er lett å velge riktig ampulle ut fra beskrivelsen på pakken. For å gjøre det enkelt deles likevel ampullene inn i fire katagorier: LIFT & FIRM, HYDRATION, REPAIR og SOS.

 

 

Dette innlegget er betalt, men jeg elsker Babor og disse ampullene er jeg allerede avhengig av.