Min toalettmappe er alltid FULL!  Den rommer alle produkter til alle mulige hudproblemer en familie kan oppleve, i sommerferie så vel som vinterferie.. Dette kan jeg ikke ta med meg på Påsketur!

SPF er selvfølgelig det viktigste! Ikke kast deg ut i påskesolen i lengsel etter farge, helt ubeskyttet. Det vil du garantert angre på, på et tidspunkt. Med SPF kommer fargen tregere, men herregud for en lekker hud du får! Lenge!

 

IMG_5996-1

 

Det er fremdeles vinter på fjellet, derfor tar jeg med meg produkter s0m gir meg masse fuktighet, roer huden og ivaretar barrierefunksjonen slik at huden ikke tørker helt ut.

 

Biotherm Life Plankton Sensitive Balm

En herlig balm som gir aktiv pleie til alle hudtyper, uansett hvilken tilstand huden din måtte være i. Life PlanktonTM Sensitive Balm inneholder Life Plankton ™ og kommer som en rik balm for å kunne gi pleie til de mest vanlige hudpleie problemene, som tørrhet, prikking, rødhet, en varm følelse og ubehag. Den er testet på sensitiv hud og dag etter dag vil huden føles pleiet og beroliget, samt få en mer synlig glød. Nydelig konsistens! Deilig å ha på huden!

Kr. 465,-

 

IMG_5990

 

Dermalogica Calm Water Gel

Ultralett gelébasert fuktighetskrem som gir fuktighet til en tørr, sensitiv hud. Den forfriskende gelé formelen forvandles til flytende konsistens ved påføring og danner et lett beskyttende lag som bidrar til beskyttelse mot miljøpåvirkninger. Jeg brukte denne i vinterferien og kom tilbake med en langt mindre irritert hud med mye mer fuktighet. Deilig!

Kr. 695,-

Dermalogica Barrier Defence Booster

En konsentrert oljebasert booster, som lindrer, nærer og fukter, for å gjenopprette balansen i en sensitiv hud. Triple Defense Complex gir næring og motvirker den tørre og stramme følelsen i huden, samtidig som det styrker hudbarrieren og forebygger irritasjon. Elsker Dermalogicas booster, denne er jeg avhengig av!

Kr. 955,-

 

IMG_5992

 

esse Probiotic Serum + 

Dette er verdens første levende probiotika serum og den representerer det ytterste innen BIOME+ teknologi.
I det øyeblikket Esse Probiotic Serum berører ditt ansikt, vil 1 billion levende probiotika per millimeter bli aktivert av hudens naturlige fuktighet. Disse komplementerer ditt naturlige mikrobiale mangfold og hjelper til med å skape den ideelle mikrobiomet som bremser aldringsprosessen.
Uavhengig testing har vist at dette produktet øker hudens stramhet med 16 % i løpet av 28 dager. Positive resultater har vist seg hos 100 % av testpersonene. Produktene fra esse bør egentlig brukes sammen, men denne er jeg så glad i både effekten av og duften, at jeg bruker den hele tiden i kombinasjon med både andre esse produkter og andre serier.

Kr. 1370,-

 

IMG_5991

 

Babor Ampoule Concentrate Hydra Plus

Ampullelsker! Reiser aldri noe sted uten.. Dette er en engangsdose med aktivt konsentrat – mer aktivt enn et serum. En skikkelig boost av fukt for alle hudtyper og tilstander, skaper grunnen for en sunn hud. Hyaluronsyre tilfører fuktighet og binder fukten i huden med langvarig effekt. Tørrhetslinjer duses ut og huden får et beskyttende lag for å holde på fukten. Med denne fuktighetsgivende ampullen kan du gi huden en BABOR-boost og påføre flere på samme tid for å mette huden med fuktighet.

kr. 420,-

 

IMG_5989

 

Jeg har ingen planer om komme tilbake fra påskeferie som en inntørket rosin! God påske!

 

IMG_7029