Skal du på en liten miniferie? Eller gidder du rett og slett ikke vaske håret hver dag?  Da er du nødt til å skaffe deg en tørrsjampo.

I hverdagen sparer tørrshampo meg for tid på morgenen, den sparer håret for daglig varmebehandling og den gjør det enklere å sette opp. Den trekker til seg fett fra håret og gir deg en nyvasket følelse. Når jeg er på hyttetur og ikke får vasket håret på flere dagen, er det krise om tørrsjampoen er glemt. Uten blir håret fett på et døgn, men med tørrsjampo holder håret seg frest i flere dager. Jeg bruker den i hverdagen og den er absolutt viktig å ta med på hytteturen. Jeg er avhengig!

 

tørrshampoo3

Løft håret og spray mot hodebunnen, før du børster håret.

 

Brukes bare i tørt hår!

Tørr sjampo vil ikke ha noen effekt om du bruker det i vått eller fuktet hår, det skal kun brukes i tørt hår!

Brukes fra distanse

Hold sprayen et stykke unna håret slik at den fordeler seg naturlig og ikke blir for konsentrert. Holder du for nære vil det klumpe seg og være vanskelig å gre gjennom i håret.

Ikke bekymr deg for hvitfargen!

Spray som anbefalt. Skulle pudderet bli for hvitt kan du massere/fordele det utover med hendene eller gre gjennom med en kam etter påføring.

 

tørrshampoo2

Panneluggen har fått nok tørrsjampo, men nederst ved øret kan jeg bruke litt til.

 

Påfør gradvis

Hold på avstand og påfør gradvis. Det skal ofte lite til. Og du kan fordele det utover med en kam eller børste.

Spray fra undersiden

Løft håret og spray fra undersiden og gradvis utover. Vil du unngå hvitfargen på utsiden sprayer du ikke helt ytterst. Du får samme gode effekt uansett.

Ikke rør!

Det naturlige fettet du har på fingrene vil ganske raskt ødelegge effekten av tørrshampoen.

 

tørrshampoo

Spray aldri tuppene! Jeg sprayer aldri lenger ned enn jeg viser på dette bildet. Ellers blir tuppene tørre og ser ikke sunne ut.

 

Ikke spray på tuppene!

Dette er det eneste området som ikke skal sprayes. Det vil bare gi deg en følelse av tørre, ødelagte tupper.

Bruk i oppsatt hår!

Skal du sette opp håret vil tørrshampo gjøre dette enklere. Strikkene sitter bedre og frisyren holder lengre ved bruke av tørrsjampo før du går i gang.

 

Mine favoritter:

Goldwell Kerasilk Repower Volume Dry Shampoo 

Goldwell Kerasilk Motorskifte Volume Dry Shampoo bidrar til å friske opp håret uten sjamponering. Dette tørr shampoo absorberer overflødig olje og produktrester fra håret overflaten, og du kan hoppe over en sjampo ovenfor. Den bærer på håret når det er vasket, og derfor er det mer skånsom mot håret ved hjelp av en tørshampo i mellom. Goldwell Kerasilk Motorskifte Volume Dry Shampoo også gi litt volum til håret. Fordeler: – oppfrisker håret opp – Absorberer overflødig olje fra hår – Gir et lite volum

kr. 260,-

 

IMG_4928

evo water killer

Water killer er en 2-1 tørrshampoo og stylingspray med en perfekt pigmenteringskombinasjon som blender godt med håret. Gjør at håret føles og luktar fresht, og smitter ikke av på klær og hender. Rist flasken godt og spray 20cm fra håret, vent 2 minutter, og gre ut. Denne kommer også i «brunette».

Kr.  299,-

EVO_Waterkiller_Brunette 200ml_RGB_wshadow

Schwarzkopf Professional – Session label- OSiS powder cloud

Ultrafint pudder i sprayform for fjærlett og fleksibel tekstur. Et må-ha-produkt for å få root lift, volum og lett  matt tekstur.

Brukerveiledning: Det innovative pumpemunnstykket gir en perfekt mengde ved bruk. Hold rett opp. Spray mot bunnen for root lift eller fordel i utvalgte deler av lengdene for tekstur og definisjon. Style etter ønske.

Veil. pris: 279,-

 

INT_OS_PW_CGP_FL_SessionLabel_PowderCloud_8_0816_P1_SKP

 

Hair Manya Dry Shampoo

Absorberer urHair Manya Dry Shampooenheter og etterlater håret renere og friskere. Produktet tilfører også volum.

Kr. 269,-

IMG_4925

Eleni & Chris Dry texturing shampoo

Lett tørrsjampo som gir en nyvasket følelse. Absorberer overflødig fett og urenheter. Gir høy volumfaktor. Behagelig og oppfriskende duft.

kr 259,-

IMG_4926

Batiste Heavenly Volume

Batiste tørrsjampo kommer i en mengde varianter; forskjellige dufter, effekter og farger. Denne er min favoritt, spesielt når jeg ønsker volum for å sette opp håret. Den er perfekt for en umiddelbart oppfriskende rengjøring for fett eller flatt hår. Den er enkel å påføre og etterlater håret følelsen av renhet med en himmelsk duft.

kr. 49,-

 

IMG_4929