Jeg har hatt vippeextensions i nesten et år, før jeg valgte å ta en pause. Det ga meg muligheten til å teste nye mascaraer for å finne ut om jeg har noen nye favoritter. Jeg har nå gått fra nesten ingen vipper til snart normal lengde og tykkelse, på en måned.  Jeg har hatt, og kommer nok en stund fremover til å ha, behov for mascara som pleier vippene slik at de kan vokse så raskt som mulig. Mascara som gi massiv volum har jeg alltid likt. Og den må sitte – hele dagen!

 

Woman applying makeup

 

Gjør du dette med din mascara vil du oppleve følelsen av enda mer volum og lengde:

  1. Bøy børsten! En bøyd børste gir deg bedre kontroll ved påføring. Den gjør det også lettere å komme til der du normalt sliter, på småvipper i kantene f.eks.
  2. For å bevare en «krøll» lenger, beveg mascaraen frem og tilbake nede fra roten, mens du påfører opp og ut. Ligger det lik mengde mascara på hele vippen har de en tendens til å bli «tunge» og falle ned/rette seg ut. Ved å utføre denne bevegelsen innerst legger du igjen litt mer produkt der. Du går over i en normal påføring halvveis ut på vippen og disse får altså litt mindre produkt på seg. Vippene vil bevare bøyen oppover.
  3. Bruk vannfast mascara oppå ordinær mascara! Dette er et tips jeg har benyttet siden jeg fikk det. Vannfast mascara alene er vanskelig å fjerne, ordinær mascara alene smitter lett utover dagen. Kombinasjonen gjør at din mascara sitter hele dagen, samtidig som den ikke er så vanskelig å fjerne.
  4. Påfør produkt på begge sider av vippene. Har du tynne vipper er det en fordel å legge farge på både undersiden og oversiden av vippene, de vil da virke tykkere. Påfør vekselsvis når du ser opp og ser ned.
  5. Ønsker du tykkere vipper kan du også passe på å holde kosten horisontalt med vippene når du påfører produkt. Vil du ha et mer naturlig utseende kan du holde kosten vertikalt, altså påfør med tuppen av kosten.
  6. Bruker du vippetang? Prøv å varme den med din hårføner før du bøyer vippene – du vil merke at de bøyes lettere og holder fasong lengre!

 

IMG_6016

 

For tiden er dette mine favoritter:

Diorshow Pump’N’Volume

Diorshow Pump’n’volume maskara en spektakulær maskara med ny teknologi; «Power of squeeze» hylse kombinert med Dior sin tykkeste formel noensinne som gir vippene øyeblikkelig maksimalt volum. Jeg har alltid vært fan av Diorshow og denne tar virkelig

kr. 330,-

IMG_6017

YSL Mascara Vinyl Couture

Lek deg med de nye elektriske fargene fra YSL. Den revolusjonerende, intense mascaraen og dens formel gir fabelaktig lengde, volum og bøy til vippene. Fargen rammer inn øynene som aldri før, og gir deg den lille statement looken.

kr. 300,-

 

IMG_6018

 

 

YSL Mascara Vinyl Couture 0 Smudgeproof topcoat

Lek deg med de nye elektriske fargene fra YSL. Den revolusjonerende, intense mascaraen og dens formel gir fabelaktig lengde, volum og bøy til vippene. Fargen rammer inn øynene som aldri før, og gir deg den lille statement looken.
Legg denne hvite mascaraen som en top coat over en annen fage for å få en dybdeeffekt og effekten av å ha fantastisk superlange vipper.

kr. 305,-

 

 IMG_6019

Babor Ultra definition mascara

Volummascara for tette, perfekt separerte vipper. Den Innovative presisjonsbørsten skaper volum, separerer og former vippene. Særlig beskyttende tekstur som bygger volum uten å klumpe.

Kr. 330,-

 

 

Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks Mascara

En maskara med en patentert spiralbørste som gir intensivt volum. Formelen er beriket med pleiende ingredienser for å styrke vippene. Helena Rubinsteins nyeste maskara. Fordi øyevippene krever sitt egen behandlingsregime, har Helena Rubinstein brukt sin kompetanse til øyenvippepleie i 2016. Ved å skape en mascara som pleier øyevippene og gir utrolig volum. Med sitt skreddersydde og patenterte design legger denne spiralformede penselen seg på øyevippene med en 360 ° bevegelse.

kr. 355,-

 

IMG_6022

 

Urban Decay, Perversion Mascara

Urban Decay sin super-kremet, forlengelse og volum byggede mascara inneholder trippel svart pigment, en nærende blanding av ingredienser og en volumoppretting børste – alt for å skape større, svartere og mer guddommelige vipper. Perversjon har en kremet og fyldig konsistens som gir akkurat den rette følelsen, slik at det glir over vippene. Resultatet: utrolig kontroll og usannsynlige tykke vipper.

kr. 220,-

 

IMG_6023

Benefit Roller lash mascara

Denne skal fungere som en krølltang på vippene. Den patenterte kosten fanger vippene, separerer de, løfter de og gir de en perfekt bue!Formelen skal sikre langvarig hold, i opp til 12 timer.

Kr. 248,-

 

IMG_6024