Jeg er nok over gjennomsnittet flink til å ta vare på huden både i ansikt og på kroppen. Jeg innrømmer at kroppen ikke vies like omfattende produktbruk, men den smøres med en god bodylotion hver dag. Gjerne en med  flere effekter enn å gi huden fuktighet. Jeg varierer mellom oppstrammende produkter, cellulittprodukter og sirkulasjonsøkende produkter. Særlig i voksen alder ser jeg at både trening, kosthold og hudpleie må spisses enda mer. Kroppen sagger, viser cellulitter og tørker til tider helt ut. Jeg har funnet en løsning på dette, ved siden av gode produkter.

 

Young woman with slim body, isolated on white background

 

Cellulitt

Er det virkelig noe vi kan gjøre med cellulitt?  Utvikling av cellulitter er en naturlig prosess som skjer når kollageninnholdet og elastisiteten i lærhuden reduseres samtidig som fettvevet i underhuden øker og hardnes. Dette fører til at underliggende fettvev blir ”synlig” like under hudens overflate og fremtrer som det man kaller appelsinhud.

85% av alle voksne kvinner opplever utviklingen av cellulitter i ulik grad.

Cellulitter (appelsinhud) rammer de aller fleste, men noen mer enn andre. Vi vet at overvekt har betydning, arv er naturligvis medvirkende og livsstilen vår kan påvirke hvor mye og raskt man rammes. Det er slik at kjønn, gener, vekt, alder og ikke minst livsstil har betydning for utvikling av cellulitter.

Men ikke alle vet at collagennivået i kroppen vår har en stor betydning for hvor glatt og stram huden vår kan holde seg. Kollagen er en stor del av bindevevet i kroppen, og dermed en svært viktig faktor for å bidra til å styrke hudens struktur og tetthet.

Ved siden av god hudpleie kan vedlikehold av hudens collagenbalanse og elastisitet via et sunt kosthold og en sunn aktiv livsstil bidra til å redusere fremtoningen av cellulitter og sagging (tap av elastisitet)

 

IMG_5145

 

Inntak av collagen

Det er nylig publisert en studie på et kollagen som er brutt ned til peptider i en størrelse som huden klarer å nyttiggjøre. Det er nemlig ikke slik at all kollagen har den samme effekten. VERISOL® kollagen viste seg å redusere cellulitter signifikant i løpet av den seks måneder lange studien – både for overvektige og normalvektige.

Hydrolysert kollagenpulver motvirker hudens aldringsprosess og dermed:

 • Minsker synlige rynker
 • Reduserer fine linjer
 • Reduserer graden av cellulitter
 • Virker forebyggende på alle disse områdene

 

 

IMG_5238

 

The Solution™ Anti-wrinkle collagen

Dette er et pulver, helt uten smak, som kan mikses i valgfri mat eller drikke. Produktet bidrar til å øke hudens elastisitet samt glatte ut hud og gi mindre rynker.

Produktet inneholder type I kollagen der kollagenproteinet er hydrolysert, dvs. brutt ned, ved hjelp av enzymer til peptider – en kjede av aminosyrer. Verisol® peptider har vist seg å ha en ekstra god effekt på hudens utseende.

 

IMG_5239

 

Anbefalt døgndose:

1 pose blandet i varm eller kald drikke. Blader du pulveret i vann trenger man ikke mer enn et par deciliter, rør om og la stå i noen minutter til det er oppløst. 1 døgndose inneholder 2,5 g hydrolysert kollagenpulver, hvorav 2,3 g kollagenpeptider.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Ved graviditet eller bruk av reseptbelagte legemidler, bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

 

IMG_5236

 

Min erfaring med The Solution™ Anti-wrinkle collagen

Jeg merket først forskjell på huden i ansiktet, den ble raskt mer spenstig og plumpet med fuktighet. Nå har jeg brukt produktet hver dag i 2 måneder og jeg begynner faktisk å se forskjell på kropp også.Det er helt logisk at huden ikke bare kan pleies fra utsiden. Jeg trener og spiser sundt , men The Solution™ Anti-wrinkle collagen gir meg det lille ekstra som både gir synlige resultater og nå er en helt logisk del av min hudpleierutine.

 

IMG_5235

 

 

Rabattkode:

Ønsker du å teste The Solution™ Anti-wrinkle collagen? Da gir jeg deg hele 65% rabatt her:https://www.osloskinlab.no/ankitilbud

 

Kosthold

Utover The Solution™ Anti-wrinkle collagen kan du gjerne tenke over resten av ditt kosthold også.Cellulitter påvirkes av gener, østrogenhormoner og liten aktivitet, men den vanligste grunnen til at man får cellulitter, er kostholdet. Et sunt kosthold vil hjelpe deg med å holde cellulittene på et minimumsnivå. Når vi spiser for mye av de matvarene som ikke er bra for oss, legger det seg rett på rumpa, hoftene og lårene. Kvinner er nemlig konstruert slik at fettet legger seg på disse stedene for å øke fruktbarheten. Fett i disse områdene fører til svekkelse i hudens eget kollagen og elastiske fibre. Få i deg mye væske som styrker huden din, og hold forbrenningen i gang.

 

 

IMG_1493

 

Spis dette!

Her er listen over hva du bør spise mer av dersom du vil forminske cellulitter:

 • Mat med mye proteiner og aminosyrer, som bønner, frø, magert kjøtt og fisk. Kroppen omdanner proteiner til aminosyrer i fordøyelsesprosessen, og disse aminosyrene hjelper til med å reparere hud og muskler.
 • Mat som er rik på omega-3 fettsyrer, for eksempel fet fisk og nøtter. Fet fisk og nøtter er rike på omega-3, som gjør det øverste laget av huden sterkere.
 • Mat som hjelper til med å holde på fastheten i huden, som skalldyr og egg. Skalldyr holder på fastheten i huden, øker produksjonen av collagen og gjør huden mer elastisk.
 • Egg hjelper til med å styrke celleveggene og holder på vannet i kroppen,
 • Mat med mye C-vitaminer, som frukt og grønnsaker. Vitamin C er viktig for collagen-produksjon og å beskytte celler fra å skade de frie radikalene.

 

 

Fish on an isolated studio background

 

Ikke spis dette!

Er du ikke interessert i å få flere cellulitter, er det visse matvarer du bør holde deg unna. Og som i de fleste andre tilfeller er det sukker og fritert mat som kommer dårligst ut.

 1. Sukker binder collagenet og forårsaker en kjemisk forandring som resulterer i hengende hud, og gjør aminosyrene i huden mer mottagelige for skade fra de frie radikalene.
 2. Fritert mat gir økte frie radikaler i blodet. Dette kan forårsake betennelser og dårlig sirkulasjon.

 

 

sukker is lav

 

 

 

Innholdet er sponset, men dette produktet har jeg brukt og kommer til å fortsette med!