Innimellom dukker det opp produkter som jeg umiddelbart kan si at jeg kommer til å bruke i lang tid fremover. Her er tre av disse:

Caudalie Beauty Elixir

Dette er kjendisenes favoritt! Er det et produkt som stadig dukker opp på forskjellige instagramkontoer, så er det dette! Og jeg er hektet, jeg også! Dette er et serum og toner i ett som mykgjør huden, minimerer porer, gir glød og booster huden, takket være oljer og planteekstrakt. Dette kultproduktet har blitt en storfavoritt i Caudalie-sortimentet!  Sprayes på etter rengjøring og/eller over makeupen og under dagen ved behov. Fikserer makeupen! Flasken skal ristes før bruk slik at de eteriske oljene blandes.

Kr. 130,- for reise str.

 

IMG_9397

 

 Helena Rubinstein Eye Strap

Dette er en pleiende behandling for øyepartiet! Behandler Slappe øyelokk, mørke ringer, tap av fasthet og poser. Formulaen kombinerer flere vokstyper med ulike smeltepunkter for å gi optimale effekter samtidig som den har en kremet og behagelig tekstur.

For å bekjempe aldringstegn kombinerer EYE STRAP et målrettet kompleks:

 • Haloxyl, som retter seg mot mørke ringer under øynene.
 • Proxylane, et kraftfullt molekyl som stimulerer cellefornyelsen på hudoverflaten og styrker hudbarrieren.
 • Hyaluronsyre, kjent for sine fuktgivende og pleiende verdier.

EYE STRAP har en kremet konsistens som absorberes raskt av huden.

 1. Ta en liten mengde krem på fingrene påfør EYE STRAP rundt øyene dine med lette trykkende bevegelser på punktene 1-4 som anvist på bildet.
  Repeter to ganger.
 2. Påfør deretter EYE STRAP mellom øyebrynene med pekefingeren ved å utføre «saksebevegelser.» Gli deretter fingrene på huden i vertikale bevegelser, frem og tilbake.Repeter to ganger.
 3. Start bevegelsen ved den innerste øyekroken.
  Gli samtidig peke- og langfingeren langs øvre øyelokk og under øyet og la de deretter møtes ved den ytre kanten av øyet.
 4. La fingrene dine så skli opp og ned for å strekke ut dette området. Repeter dette to ganger, øye etter øye.

Kr.  1550,-

 

IMG_5410

 

Helena Rubinstein Face Wrap

Etter estetiske behandlinger er hudens barrierefunksjon svekket. Det er derfor nødvending å holde huden fuktig, slik at den gjenoppbygges. Ytre påvirkninger som kulde, vind, forurensing, UV stråler kan skade hudens hydrolipid lag – og dermed dens beskyttende funksjon – noe som fører til forstyrrelse av hudens fuktighetsnivå.

Hydrogel bandasjer binder fuktighet til huden, holder den avkjølt, maksimerer hydreringen, beroliger og bidrar til å forebygge arr. FACE WRAP hjelper huden til å styrke seg selv når dens barrierefunksjon er svekket, den inneholder:

 • Glycerin, en fuktighetsgivende aktiv ingrediens som holder på vann i det øvre hudlaget.
 • Cryptomeria japonica bud ekstrakt styrker hudens barrierefunksjon og bidrar til å redusere  tørrhet i huden.
 • Proxylane, et kraftfullt molekyl som stimulerer cellefornyelsen på hudoverflaten og stryker hudbarrieren.
 • Hyaluronsyre, kjent for sine fuktgivende og pleiende egenskaper.

Brukes slik:

 1. I et tynt lag hver morgen som en dagkrem
 2. I et tykt lag, som en maske, to ganger i uken.
 3. Begynn med å fukte grundig «Tissue mask» som følger med kremen. Press skånsomt for å fjerne overflødig
 4. Påfør FACE WRAP i et tykkere lag i hele ansiktet, men unngå øyepartiet og leppeområdet.
  For optimal effektivitet, legg den fuktede «tissue mask» over gel kremen.
  For at masken skal legge seg bedre på huden og for å binde fuktighet bedre inn i huden, masser skånsomt ansiktet over masken.
 5. Fjern masken etter 10 minutter og masser rester av kremen i glatte oppover bevegelser.

Kr. 2500,-

IMG_4054

Lancome Advanced Génefique Sensitive

Advanced Génifique Sensitive er et teknologisk produkt som kombinerer alle virkestoffene i ikoniske Advanced Génifique-serumet med et nytt, lindrende og probiotisk ekstrakt av lactobacillus, styrkende E- vitamin og ferulinsyre. Den siste ingrediensen er spesielt effektiv, men svært vanskelig å stabilisere. Lancômes laboratorier har klart å isolere egenskapene i en ampulle med sunt innhold. Det aktiveres først når ampullen utløses, og bevarer sin maksimale effekt i én måned.

Innholdet i flasken blandes med serum for en måneds behandling med maksimal effekt. Når huden har dårlige dager, får den effektiv hjelp i form av lindrende pleie, og den naturlige, friske utstrålingen blir gjenopprettet.

Advanced Génifique Sensitive er et dobbeltkonsentrert serum: En måneds kur med intensiv pleie for de dagene der huden har behov for å bli vist spesiell oppmerksomhet. En god løsning i en kritisk situasjon

Når produktene aktiveres, utløses virkestoffene i ampullen og blandes basen i flasken, og det dannes en effektiv kur full av antioksidanter som beskytter huden gjennom hele kuren ved målrettet å bekjempe en rekke frie radikaler som angriper huden.

Med Advanced Génefique Sensitive får huden dobbel pleie og beskyttelse av Youth Activator-basen og den blå ampullen fylt med antioksidanter. Du kan se effekten umiddelbart. Huden lindres og slipper de ubehagelige effektene fra genene som følger med sensitiv hud, og den får tilbake balansen og sitt beste utseende.

 • TRYKK OG VRI toppen på ampullen med antioksidanter. Det blander ferulinsyre og E-vitamin med Advanced Génifique Youth Activator-basen som er tilsatt lactobacillus.
 • RIST flasken for å blande innholdet til en jevn blanding.
 • FJERN den tomme, blå ampullen
 • SETT sølvpipetten på flasken

Kr. 670,-

 

3614271678447_GENIFIQUE_SENSITIVE_PACK