Vi er vant med hudpleieserier fra Frankrike og USA, ispedd noen serier fra Tyskalnd og England. Er det ikke utrolig deilig at vi ser hudpleie fra mer eksotiske land, selv her i lille Norge?  Jeg skal ta for meg noen av disse seriene her på bloggen. Først ut er Korres, som er en gresk serie.

 

IMG_4597

Korres med naturlige ingredienser

Produktene fra Korres er laget med naturlige ingredienser, og inneholder ikke mineraloljer, silikoner, parabener eller andre tilsetningsstoffer. Produktene er utviklet for apotek, og inneholder aktive planteekstrakter og har farmasøytiske egenskaper. Korres produkter er ikke testet på dyr.

Korres inspirereres av kraften fra naturlige ingredienser og greske tradisjoner, som gir resultater til huden. De har forførende og eksotiske dufter, og en herlig silkemyk konsistens. Korres har milde, fuktighetsgivende og nærende pleieprodukter til ansikt, hår, kropp, negler og lepper.

 

IMG_4595

Naturmedisin

Hellas har lange tradisjoner innen legekunst og medisin. «Legekunstens far», Hippokrates, er nettopp fra Hellas. I Hellas er det ingen konkurranse mellom naturmedisin og skolemedisin, og leger anser disse to disiplinene som fullverdige.

George Korres vokste opp i denne helsebevisste greske kulturen. Han studerte først medisin, deretter homeopati, og gikk i lære hos det eldste homeopatiske apoteket i Athen, Tzivanides Pharmacy, fra 1988. De gode resultatene fra homeopatiske midler og urter fascinerte George Korres i så stor grad at han bestemte seg for å overta hele apoteket. George Korres tok over apoteket i 1992, med utsalg i 1. etasje og laboratorium i 2. etasje hvor alle resepter ble fremstilt.

 

George Korres

George Korres, grunnlegger av Korres

Ingredienser hentet fra gresk natur

Naturingredienser hentes inn fra ulike gårder i Hellas. Noen økologiske bønder har spesialisert seg på lavendel, andre på roser, safran eller kamille. Ekteparet Korres har initiert samarbeid med jordbrukere om å dyrke lokale planter, blant annet på den greske øya Chios. De benytter også vinplanter fra vulkanøya Santorini som ingredienser.

 

Korres Wild Rose

Den første ansiktskremen som Korres lanserte, Wild Rose fuktighetskrem, er laget på ville roser, og er fortsatt en av Korres sine bestselgere.

Kremen inneholder villroseolje, som er en naturlig kilde til vitamin C, og har god evne til å reparere fine linjer og misfarging i huden. Wild Rose fuktighetskrem har et høyt innhold av linolsyre, som virker fuktighetsgivende og mykgjørende på huden. Kremen inneholder også blodgressekstrakt som tilfører huden fuktighet hele dagen.

 

IMG_4592

 

Black Pine

En av Korres sine nyere produktserier er Black Pine, en serie ansiktsprodukter for voksen hud basert på sort furu fra Hellas. Resultatene viser effektiv reduksjon av aldringstegn og produktene er nøye testet og dokumentert på laboratoriet til Korres.

Produktene i Black Pine serien gikk rett inn på ”Topp 3” bestselgerlisten i Hellas og har vunnet utallige priser for beste produkt. Formelen i Black Pine har to patenterte innovasjoner som strammer opp huden, reduserer linjer, gir umiddelbart løft, forbedrer elastisiteten i huden og gir glød.

– Black Pine er den serien med den mest kraftfulle naturlige oppstrammende effekten. Med øyekremen ser man faktisk en umiddelbar effekt. Grunnen til det er at Black Pine, altså sort furu, har overlevd i flere millioner år. Sort furu styrker laget mellom over- og underhuden som er avgjørende for å påvirke hudens spenst.

 

IMG_4104

 

Black Pine 3D – The Revelutionary Super Eye Serum

Denne digger jeg! Black Pine 3D Super Eye Serum skal være med på å synlig løfte de øverste øyelokkene for å redusere synlig trøtthet. Et one-of-its-kind produkt som inneholder et målrettet naturlig kompleks DEFEYE GRAVITY™. Dette skal være det første naturlige aktiverende komplekset som synlig og umiddelbart løfter øvre øyelokk, samtidig som den løfter huden rundt øynene, for å øke elastin og kollagen produksjonen. Jeg synes at Black Pine 3D Super Eye Serum gjør hele øye området fast, reduserer slapphet, utseende av rynker, mørke ringer og poser under øynene.

Kr. 419,-

 

IMG_4099

 

Korres make-up

Korres leveres også pleiende makeup, med utgangspunkt i de samme ingrediensene som brukes i hudpleieproduktene. Disse produktene har jeg akkurat begynt å teste. Så langt føles de veldig naturlig på huden. Leppestift og skygge sitter godt og foundation kjenner du ikke at du har på. Deilige konsistenser hvor du ikke føler deg «sminket» i det hele tatt. Jeg kommer tilbake til disse produktene når jeg har testet skikkelig.

 

IMG_4588-kopi

 

Kilder: Gunnhild Bjørnsti og Polhem PR