Ja, dette er noe du eventuelt sliter med hele året…. Men veldig mange tenker ikke på dette før sandalsesongen nærmer seg. Vinteren er alltid verst for all tørr hud, men hvordan du behandler huden hele året er selvfølgelig av stor betydning for hvordan føttene ser ut i sandaler på sommeren.

 

Image-3

 

Hva kan du gjøre med sprukne heler?

  • Mykgjør føttene i et ganske varmt vannbad. Tilsett gjerne en god olje eller rensesåpe.  Bruk en fil for hælene og «skrubb hælene» for å fjerne døde hudceller.
  • Alternativt kan du bruke en Enzym skrubb eller fottskrubb for å fjerne døde hudceller.  Den kan brukes uten vannbad, men har aller best effekt på slutten av et mykgjørende vannbad.
  • Et hemmelig tips er faktisk å bruke en rens med glykolsyre, som normalt er ment til ansiktet. La denne sitte på i 3-4 minutter, avhengig av styrke, før du fjerner den. Brukes gjerne etter et v vannbad.
  • Skyll og tørk beina godt, husk alle kroker og kriker for å unngå at bakterier samles i fuktige områder.
  • Bruk en GOD krem som roer ned, gjør beina myke og tilfører fukt og næring til hælene eller tørre albuer. Det finnes en rekke produkter spesielt regnet for sprukne heler.

 

IMG_2223

 

 

Produkttips:

Gehwol med. Salve for Cracked Skin

Pleiende salve for veldig hard, sprukken, tørr og ru hud.

GEHWOL med Salve for Cracked Skin inneholder et pålitelig grunnlag bestående av helende spesialsepe og utvalgte hudvennlige fettstoffer bestående av en kombinasjon av naturlige eteriske oljer og det pleiende vitamin pantenol. Ved regelmessig bruk får huden igjen sin naturlige elastisitet, motstandskraft og beskyttelse.

Dermatologisk testet.
Egnet for diabetikere

Kr. 199,-

GWMED_Salve_For_Cracked_Skin_TB_75ml_GB (2)

Hælbalsam

Hælbalsam er et naturlig produkt som i utgangspunktet er til bruk på hælene. Gjennom 35 år har mange erfart at produktet også fungerer bra på tørr og sprukken hud på andre steder av kroppen.

Hælbalsam tilfører naturlige og hudvennlige ingredienser som smører den tørre huden med oljer. Produktets innhold stammer fra oljeekstraktene fra to trær, ett i Indonesia og ett i Thailand og har beviselig stor effekt på tykk og hard hud. I tillegg er Hælbalsam tilsatt sitron olje for både å øke effekten men også gi behagelig lukt. Glyserininnholdet påvirker hudens balanse og gjør at huden klarer å holde på vannet og gjenopprette elastisitet og glatthet. Parafin virker som en filmoverflate, forebygger vannavdamping og hjelper glyserininnholdet til å beholde fuktigheten i huden.

På grunn av sin fete karakter påvirker Hælbalsam huden raskt og effektivt og den såre, sprukne og tykke huden forsvinner ganske raskt.
Smør Hælbalsam på den såre og tykke huden så ofte du føler for det og hver gang etter bad og dusj.

Kr. 239,-

Helbalsam_100ml_eske