Jeg blir vilt begeistret når jeg får gjennomførbare tips som kan gjøre makeup rutinen mer effektiv. Som dette trikset som gjør vippene lenger. Jeg har dessverre ikke tid til å legge et lag babypudder mellom hvert lag mascara og jeg er for klønete med løsvipper til at jeg kan bruke det daglig. Men med dette trikset kan jeg også oppleve effekt, raskt.

vipper

Illusjon av lengre vipper

Du trenger din mascara og et lite speil.

  1. I stedet for å starte påføringen av mascara innerst ved vipperoten,  legger du det første laget kun helt ytterst på vippene. Gjerne fra oversiden av vippene, og kun den ytterste delen.
  2. Når dette er gjort titter du ned i speilet for å kunne se at du starter påføringen av neste lag helt innerst ved vipperoten. Denne gangen påfører du hele vippen, fra rot til tupp, mens du beveger kosten i sikksakk for å skille vippene og være sikker på en jevn fordeling av mascara.

 

Woman applying mascara on her eyelashes

Dette er så enkelt! Prøv det selv, så vil du se at denne teknikken gi deg lengde der du trenger det (ytterst), uten å klumpe vippene. Påfører du flere lag på hele vippen, som tidligere, vil dette lett bli klumpete og for tungt for vippene.