I helgen har  jeg brukt en del tid på Health & Beauty Scandinavia, min bransjes fagmesse.

«Alle sansene skal  ivaretatt på årets messe! Du skal gå rundt i vakre omgivelser, det skal dufte godt, du kan spise god mat og du kan få teste ulike type behandlinger om du ønsker det» sa Kari Tveranger, primus motor og arrangør av Health & Beauty Scandinavia, før messen. Bortsett fra «god mat» er jeg ganske enig med Kari. Jeg skulle også ønske at dette ble bedre markedsført mot forbruker, da jeg vet at dette ville de fleste like å få med seg!

IMG_3957

Babor damene er alltid like blide, og flotte! På denne standen ble det utført behandlinger, veiledet i produktvalg og delt ut goodiebags.

 

IMG_3956

 

IMG_3890

Salgssjef og markedssjef hos Babor – like blide som resten av gjengen!

 

Selv om Telenor Arena er stort, så opplevde jeg likevel  messen som intim. Jeg var på interessante foredrag og fikk god tid til å besøke de forskjellige standene. En virkelig møteplass for klinikker, leverandører og forbrukere.

IMG_3955

Teamet fra Esse Probiotic Skincare deltok på messen for første gang. Probiotisk hudpleie bør du legge merke til med en gang!

 

IMG_3936

Decrusto er også nykommere, men viser både sjarm og muskler som en frisk bris i hudpleiebransjen. De kuleste maskene har også effekt på huden!

 

Denne bransjen er selvfølgelig  mindre i Norge enn i utlandet. Jeg synes likevel det er trist at en del leverandører ikke stiller. KRED til de som er med år etter år, de tar faktisk en del av ansvaret for at denne bransjen skal vokse samlet. Når det er sagt bør antall besøkende økes kraftig!  Skal vi få til en fremtidig, varig fagmesse må vi nok stå samlet om dette. Dette kan være en  perfekt arena for fullstendig overblikk over bransjen både for leverandør, klinikk og forbruker.

IMG_3906

NIOD og Skin Better er helt nye serier fra Dermanor, som absolutt er verdt å følge med på! Jeg har testet og er VELDIG fornøyd!

 

IMG_3905

Dermanor AS skal ha applaus for å være en av de virkelig solide firmaene i bransjen, som stiller på messen med flere serier.

 

Jeg oppfatter at årets messe er profesjonell. I år er den heldigvis fri for de mer useriøse aktørene som forsøker å få innpass i bransjen. Den viser mangfold, men det er likevel et par serier som mangler for at den skal vise det komplette norske markedet.

IMG_3935

Jeg ønsker meg inderlig denne masken fra Invovelle, som forebygger og mykgjør eksisterende linjer rundt øynene.

 

IMG_3899

Når de økologiske produktene ser ut som veldig fristende mat!…

 

IMG_3938

Fred Hamelten er ekspert på bryn og utdanner store deler av bransjen i dette området. Han er selvfølgelig godt synlig på messen også.

 

IMG_3903

Har du hørt om Iles Formula, hårprodukter? Absolutt noe å sjekke ut! Flere stjerner hevder du kun trenger disse tre produktene, uansett hvordan du ønsker å ta være på eller å style ditt hår. Jeg forventer å bli fornøyd da denne serien presenteres av SPA Supply som kun representerer kvalitet.

 

IMG_3898

Ekseption er en ny serie i Norge, presentert av Cosmed AS. Disse produktene skal jeg sjekke ut!..

 

IMG_3949

Folkens! The Smoothie Factory! Jeg er målløs – muliges verdens beste smoothie!

Facetune_04-02-2018-09-40-04

 

Jeg skal presentere serier jeg ble kjent med på messen i egne innlegg her på bloggen, så følg med. Flere av seriene representert på messen er dessverre ikke med her, da dette ble en kort oppsummering. Som vanlig utvikles denne bransjen rekordfart, så vi blir aldri ferdig utlært.