Jeg var litt nysgjerrig på de peel-off maskene som ble så fine på bilder. Bestemte meg derfor fo å finne ut om disse bare var en hype, eller om de virkelig gjorde noe for huden. På denne måten fant jeg frem til Decrusto : gøy på bilder og likevel med gode pleiende ingredienser. Det liker jeg!

IMG_3836

Decrustos historie

På slutten av 1970 tallet utviklet Tibor Pálvölgyi, en ung kjemiker, fra Ungarn en svart peel-off maske til fjerning av hudormer og urenheter. Denne masken ble brukt i mange år i Tyske, Svenske, ungarske og japanske skjønnhetssalonger. Produktet inneholdt forskjellige aktive ingredienser og var egnet til alle hudtyper. Patentsøknaden ble innlevert den 9. juni 1982. Masken ble en stor suksess og de gode erfaringene fra profesjonelle fagfolk om produktets pleiende effekt var meget positive. Et team av kosmetologer og kjemikere startet i 2013 en prosess med å videreutvikle masken basert på den siste oppdaterte forskningen innen hudpleie.Decrusto Original Black Peel Off Mask er resultatet av dette samarbeidet. Et høykvalitetsprodukt innen hudpleie designet for dagens moderne kvinner og menn.

 

IMG_2930

Clear Spot Micellar Cleansing Foam

Første steget til en ren og klar hud er alltid en god renserutine. Dette er et mildt renseskum som fjerner sminke og renser i dybden, uten å forstyrre hudens egen PH-balanse.

Clear Spot Micellar Cleansing Foam er rik på blant annet Kokosnøtt Ekstrakt, Allantoin og Phantenol.Skummets nærende og aktive ingredienser renser og klargjør huden, samt beskytter hudbarrieren og den viktige pH-balansen. Etterlater huden ren, frisk og klar for ansiktsmaske, serum og fuktighetskrem.

Hva inneholder skummet?

 • Micellar kan forklares som skummets evne til å feste til seg make- up rester og urenheter, som en magnet.
 • Kokosnøttolje har mykgjørende og pleiende egenskaper.
 • Allantoin og Phantenol er kraftige, nærende aktive ingredienser, som renser og mykgjør.

Clear Spot Micellar Cleansing Foam inneholder ingen parabener, mineralske oljer eller silikon. Renseskummet er vegansk. Hverken produkt eller ingredienser er testet på dyr.

Kr. 199,-

ClearSpot Renseskum

The Original Black Peel Off Mask

Det finnes en rekke varianter av denne sorte peel-offmasken, som med alt som blir populært. Her har du orginalen. Det mest positive er likevel at denne masken faktisk inneholder gode ingredienser, som gir huden effekt utover å gi fine bilder.

 • Fjerner hudormer og døde hudceller
 • Forebygger kviser
 • Absorberer overflødige talg
 • Bidrar til å minimere porene og øker hudens elastisitet og fuktighet
 • Dermatologisk- og allergitestet

Effekt av ingrediensene i denne masken:

The Original Black Peel Off Mask er den første peel-off masken i verden som inneholder den patenterte Wellmune beta glucan 1.3-1.6. Beta glukan hjelper til med å bygge opp immunsystemet i huden, dette beskytter og forebyggende mot nye utbrudd.

Hva er dette og hva gjør det for huden?

 1. Ved bruk av beta-glukaner i hudpleie produkter resulterer i en betydelig forbedring av hud regenerering, produksjon av collagen og forbedrer hudens immunforsvar. Videre optimalisert hud elastisitet over lang tid. Dette gjør beta glukaner til den ideelle kosmetiske ingrediensen.
 2. Kaolin leire absorberer overflødig talg og reduserer og renser tilstoppede porer.
 3. Trollhassel har en myk-gjørende egenskap, lindrer irritert hud og renser i dybden.
 4. Aktivt og rensende kull fra eiketrær absorberer oljer.
 5. Cucumis Sativus (agurkekstrakt) er utmerket for behandling av utslett, betennelse etc. Videre ekstrakter for å glatte ut huden og rette linjene og dermed gjøre huden yngre.

Fuktighet

Beroligende planteekstrakter gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette produktet renser ikke bare huden, men opprettholder hudens naturlige oljer og fuktighetsbalanse. The Original Black Peel Off Mask inneholder ingen parabener, fargestoffer, mineraloljer eller silikon.

Masken er vegansk. Ingen av ingrediensene eller produktene er testet på dyr.

Kr. 239,-

BPOM_tube_og_eske - Kopi

Beauty Ghost

Dette er en veldig annerledes  peel-off maske! Beauty Ghost er en oppstrammende og fuktighetsgivende maske, en næringsrik Peel Off ansiktsmaske for strammere og jevnere hud. Revolusjonerende anti-aging fuktighetsgivende maske med høykonsentrert Aktivert Stabilistert Oksygen (ASO®, O4) og patentert WGP® Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Glucan). Denne masken behandler huden. Masken fornyer hudcellene, styrker hudens immunforsvar og gir ansiktet ett umiddelbart løft. Etterlater huden frisk og glatt – med ny glød!

Masken bidrar også til økt kollagen produksjon som bedrer hudens spenst og elastisitet. Samtidig forebygger masken fine linjer og rynker, lysner og gir en klarere hudtone.

Beauty Ghost er den eneste masken i verden med Aktivert Stabilisert Oksygen (ASO) og er basert på naturlige ingredienser:

Aktivert Stabilisert Oksygen ASO ®(O4):

 • Tilfører huden ekstra oksygen (dette øker fornyelsesprosessen i huden).
 • Øker/ opprettholder kollagenproduksjonen.
 • Bremser aldringsprosessen.
 • Opprettholder/ forbedrer fuktbalansen.
 • Forsterker effekten av de andre aktive ingrediensene.

Andre virkestoffer i Beauty Ghost ansiktsmasken:

Sikorirot:

 • Bidrar til økt kollagenproduksjon i huden (dette bedrer hudens spenst og elastisitet).
 • Gir huden en oppstrammende effekt som forsterkes ved jevnlig bruk.

Betaine/ Sukkerbete:

 • Lysner og gir en klarere hudtone (dette kan bidra til å redusere pigmenteringer).
 • Frisker opp huden og definerer ansiktstrekkene.

Wellmune WGP beta 1,3-1,6 glukaner:

 • Styrker immunforsvaret i huden og bidrar til å gi en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

Bisabolol (ekstrakt fra Kamilleblomst):

 • Roer ned huden
 • Reduserer rødhet
 • Har en antibakteriell effekt.

Kr. 249,-

 

BG_tube_og_eske

Liposome Facial Cream

En høykvalitets ansiktskrem som trekker raskt inn i huden, virker regenererende og tilfører næring. Passer for normal til tørr hud.  Denne fuktighetsgivende ansiktskrem med dypt virkende ingredienser, bevarer en ungdommelig og frisk hud. Den beskytter mot forekomster av fine linjer og rynker.

Inneholder DECRUSTO’s unike kombinasjon av næringsstoffer, Wellmune® beta 1,3 – 1,6 glukaner og ASO® (Aktivert Stabilisert Oksygen).

 • Patenterte Wellmune® beta 1,3 / 1,6 glukaner og ASO® (Aktivert Stabilisert Oksygen) stimulerer collagen produksjonen, øker cellenes evne til regenerering og har antibakteriell, hud rensende og desinfiserende effekt.
 • Disse to aktive ingrediensene bidrar også til å styrke hudens immunforsvar og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på hudens fuktighet, spenst og elastisitet.
 • Huden vil både se og føles friskere og glattere ut ved daglig bruk.
 • Kremen inneholder også Liposome (MPCTM-Milk Peptide Complex), et virkestoff som bidrar til at de aktive ingrediensene faktisk trekker inn i hudens dypere lag, og ikke bare forblir på hudens overflate.

MERK! Liposome Facial Cream er den første kremen i verden med Aktivert Stabilisert Oksygen (O4) ASO®

Etter å ha brukt The Original Black Peel Off Mask, masser Liposome Facial Cream inn i huden for å gi ekstra fuktighet og jevne hudoverflaten etter dyprens med masken.

Viktig informasjon:

Er fri for parabener, fargestoffer, mineralske oljer og silikon. Er ikke testet på dyr. Les mer her: https://www.dyrevern.no/dyretesting/ikke-testet-pa-dyr

Kr. 329,-

Liposome Facial Cream1

Du kan lese mer om produktene her:

https://decrusto.no/?gclid=EAIaIQobChMI3Km67YSD2QIVBMAYCh26DgE0EAAYASAAEgJl1_D_BwE