Med huden din, som med resten av kroppen, finnes det ingen raske løsninger. For en sunn utstråling og dermed en jevn og fin hud kreves litt innsats hver dag. Men er det slik at du likevel ønsker deg noen hakk freshere glød til i morgen, så finnes det noen enkle triks:

health and beauty concept - face and hands of happy woman with long hair

Rens!

Fjern all make-up grundig. Det innebærer ofte en dobbel rens, for å få bort alle rester av make-up, forurensing og avfallstoffer.

 

IMG_1875

 

Peel!

Velg en peeling som passer din hudtype. Du vil ikke skape irritasjon, da det bare vil føre til at huden ser enda mer sliten ut. Du vil fjerne døde hudceller. Bruk en mild krempeeling om du er litt sensitiv, en peeling med korn eller fruktsyre om du tåler litt mer. Kornene krever litt massasje og det vil også gi deg økt mikrosirkulasjog og røde roser i kinnene.

 

Beautiful face of young woman with cosmetic cream on a cheek. Closeup portrait isolated on white.

 

Kostholdet!

Dette gjør ingen store forskjeller på en dag, men hold deg likevel unna sukker og junk og fyll på med masse vann. Da dukker det i alle fall ikke opp tilstoppinger som følge av maten du spiser.

 

IMG_3444

Maske.

Fuktighetsmasker som plumper huden. En hud med masse fuktighet vil vise færre linjer og i tillegg se mye sunnere ut enn en tørr rosin. Det finnes masker som øker sirkulasjonen bittelitt også, dette vil gi deg en fin, fresh farge i kinnene.  Noen masker kan du til og med sove med, slik at du ser enda mer uthvilt ut dagen etter.

 

IMG_1794

Skjønnhetssøvn!

Aldri oppskrytt.. Søvnene gjør noe med hele oss og de av oss som har «lakenskrekk» vet at huden alltid ser mye bedre ut etter en natt med god søvn!

 

Top view of young beautiful woman sleeping lying on the side in the bed early in the morning

Make-up

Du kan sminke deg til litt mer glød enn du har, men det er helt klart en fordel om huden i seg selv har det godt. Riktig foundation og litt highligter gjør underverker for huden – i alle fall tilsynelatende.

 

IMG_2800