Det finnes en rekke sterke behandlinger på markedet. Behandlinger som du kjenner jobber og som gir deg en strålende glød, eller avflassing om du ønsker det? Jeg har testet en del av disse behandlingene, og jeg elsker de. Men huden min ønsker seg så gjerne noe annet akkurat nå. Den er sensitiv og overbehandlet og jeg leter febrilsk etter en behandling som er effektiv, men skånsom.

 

47051

 

 

Crash behandling med ampuller

Behandlingen går ut på å «kræsje» en rekke ampuller, med forskjellig effekt, inn i huden. Helt til huden er «mett». Disse ampullene er høykonsentrerte og du kjenner godt at huden jobber ekstra.

BABORS Ampuller leverer raskt resultater du kan se og føle. 2 ml av disse konsentrerte virkestoffene inneholder aktive ingredienser basert på mer enn 60 års forskning, med lettpenetrerende ingredienser som er mer effektive enn noe annet vi kjenner til.

Hvert år forlater 17 millioner Babor ampuller hovedkontoret i Aachen. Dette gjør BABOR til den ledende produsenten av ampuller i verden.

   BABOR_Ampoule Concentrates_LIFT & FIRM_3D Firming_FSBABOR_Ampoule Concentrates_HYDRATION_Perfect Glow_FSBABOR_Ampoule Concentrates_SOS_Matte Finish_FS

Crash behandling: glød og pleie til huden

Huden ble grundig renset og blodsirkulasjonen ble kraftig satt i gang av en brennesleliknende maske, deretter ble huden peelet og så var den klar for ampullene. Babor er viden kjent for sine høyaktive ampuller som virkelig gjør en forskjell både under behandlinger og etterpå. Jeg bruker disse i min daglige hjemmepleie og er flink til å ta vare på huden. Likevel ble hele 10 ampuller absorbert av min hud og det var mildt sagt sjokkerende. Jeg så for meg at vi kanskje kunne klare 5 ampuller, men 10!?  Helt til slutt ble en Collagen biomatix maske lagt. Jeg lå mumifisert og kunne kjenne hvordan huden jobbet.

 

img_4882

 

Glød!

Huden strålet i mange dager etterpå og har vært svært lett å holde under kontroll i en hel måned nå. Dette er «red carpet-behandlingen» jeg kan anbefale alle! Særlig de som er lei penslinger og syre som «svir huden klar for fest!». Jeg har aldri tidligere absorbert så mange aktive ingredienser under en behandling. Det synes!
Jeg fikk behandlingen av Anne som er opplæringsansvarlig for Babor. Hun utførte en av de beste behandlingene jeg har fått. Sterke, gode hender og en trygghet i sitt fag som er sjeldent. Dette var faktisk akkurat det jeg lette etter!

 

IMG_3706
Det er selvfølgelig en fordel å følge opp med ampuller til hjemmebruk.
Normal pris for en crash behandling er kr. 1295,- med 3 ampuller, så kr 100 pr påfølgende ampulle.

 

45693

Tusen takk til Anne, opplæringsansvarlig hos Babor, for deilig behandling!

Bilder er tatt av Eva Rose, meg selv og produsentene.
Innlegget er betalt, men dette er uansett en av mine favorittbehandlinger!