Peeling av huden er velkjent. Men hva er egentlig resurfacing? Jeg har snakket med Catrine Kullmer, eier av klinikken «Hud by Catrine Kullmer» og vi oppsummerer slik:

Resurfacing skal, i motsetning til tradisjonelle peelinger, aktivt fremmer en akselerert cellefornyelse og
cellereparasjon, samtidig som traume og overfladiske irritasjoner reduseres.Peelinger forårsaker hovedsaklig
eksfoliering av huden; fjerning av døde hudceller. Resurfacing oppnås gjennom mekanismer i et unikt leveringskompleks  som skal sikre maksimal kontrollert levering av de aktive ingrediensene uten negative sideeffekter man normalt ser ved
bruk av tradisjonelle peelinger.

47051

pH Formula

Hos Catrine fikk jeg teste pHFormula A.G.E resurfacing . pHformula er en pharma-cosmeceutical produktserie, basert på hud resurfacing i stedet for peeling. pHformula resurfacingsystem er et resultat av en innovativ allianse mellom cosmeceutical og medisinske resepter.

Dette er en behandling som består av pensling av aktive ingredienser rett på huden, i flere lag. Det er altså ingen behagelig behandling, men langt fra smertefullt. Effektivt, beskriver behandlingen bra. Det brukes mandel- og druesyresom skal stimulere collagen og elastinproduksjonen, samt dermale glycoproteiner. Behandlingen inneholder også salisylsyre og retinol som leveres med et helt nytt system ned i huden.

IMG_3486

 

pH Formula A.G.E resurfacing

Catrine utfører en grundig konsultasjon, før hun grundig renser huden min og gjør den klar for behandling. Jeg kjenner at de forskjellige lagene som pensles på jobber. Huden blir litt varm, men det føles kun godt.
Behandlingen er designet for: photo aldring, pigmentforandringer, grå og gusten hud, pigmentflekker, telangiectasia/sprengte blodkar, usunn stratum corneum, fine linjer og rynker.

 

IMG_3487

pH Formula hjemmepleie

  1. Før disse behandlingene anbefales du å benytte et hjemmeprodukt for å venne huden til de aktive ingrediensene.
  2. Under og etter en kur med behandlinger bør du være spesielt varsom med solen, bruk høy SPF!
  3. Bruk også produkter til hjemmepleie som forsterker effekten av behandlingene, både før, under og etter endt kur.

 

Jeg fikk fantastisk glød i huden i mange dager etter behandlingen. Det var ikke smertefult og jeg fikk heller ingen småflassing etterpå. Reaksjonene er nok individuelle, men uansett er dette er trygt alternativ til gode resultater. Anbefales på det varmeste!

Behandlingen koster 2190,- hos Hud by Catrine Kullmer i Drammen.