Oslo Skin Lab® ha gjort seg bemerket med sin første lansering: The Solution –  Anti-wrinkle collagen.  Alle som er opptatt av hud og hudaldring putter dette pulveret i mat eller drikke daglig. Dette ble jeg nysgjerrig på da vi vet at kollagen hjelper å øke elastisiteten i all hud, der sprøyter og operasjoner kun hjelper det området som blir behandlet. For er det ikke like kjedelig med «gammel» hud på hals, bryst, rundt håndledd etc. som i ansiktet? Og alle vet jo at fin hud også kommer fra innsiden!?

Jeg har testet produktet  en stund og fått tilgang på dokumentasjon. Dette er virkelig et spennende supplement til en ellers god hudpleierutine!

IMG_3475

 

 

Hvordan påvirker dette huden?

Kollagen er en komponent i hudens bindevev og er den viktigste enkeltårsaken til at huden har spenst og elastisitet. I 30 årene begynner kollagennivået i huden å synke med 1-2% i året. Når kollagenmengden synker mister huden noe av sin motstandskraft til å takle påvirkninger fra sol, forurensning, kosthold, mimikk, røyking etc. Dermed blir også linjene mer synlige. F.eks har barn/ungdom en hud som takler all verdens grimaser;  tenk bare på hvor lang tid det tar for et «sovemerke» å forsvinne i voksen alder kontra når man var barn..

Ved å tilføre kollagen innenfra kan man gjenvinne hudens elastisitet og dermed øke motstandskraften mot årsaker til dannelse av rynker og linjer

 

IMG_3444

 

Virker all type collagen?

Kollagenet er nødt til å være brutt ned til riktige peptidlengder for at man skal få effekt på huden. Oslo Skin Lab bruker Verisol® kollagenpulver fra et tysk selskap ved navn Gelita®. Pulveret har ved studier har vist seg å redusere rynkedybde og fine linjer. Det vil si at ikke alle typer kollagen virker på samme måte.

Hydrolysert kollagen er kollagen som er brutt ned ved hjelp av enzymer og består derfor av mindre biter (kollagenpeptider) av ulik størrelse. Kvaliteten til kollagenhydrolysater vil avhenge av gjennomsnittsstørrelsen, som igjen avhenger av metoden som anvendes for å bryte det ned (Sibilla 2015).

Ca 90 % av kollagenpeptidene vil brytes ned til 1 eller 2 aminosyrer. Disse kan brukes som byggesteiner når nytt bindevev dannes. Men 10 % vil tas opp som bioaktive kollagenpeptider som bidrar til mindre rynker ute i huden.

 

IMG_3445

For meg er dette gode grunner til å ta dette tilskuddet daglig:

  1. Det utfyller min daglige pleierutine perfekt og jeg føler jeg gjør like mye fra innsiden som jeg gjør fra utsiden.
  2. All hud har godt av dette, gjerne etter fylte 30 år.
  3. Kan kombineres med alle gode hudpleieserier.
  4. Produktet virker både forebyggende og reparerende.
  5. Med produktet følger godt dokumenterte studier som underbygger det produsenten hevder du kan forvente.
  6. Huden er et resultat av din livsstil. Det er like viktig å pleie den fra innsiden som fra utsiden.

 

IMG_3473

Slik gjør du:

2,5 gram sacheter med pulver  blandes ut i valgfri drikke, yoghurt etc. Jeg blander den som regel i min faste morgensmoothie. Jeg har også variert med å putte den i joghurten eller grøten min. Den er helt smakløs og dermed ikke noe problem å blande inn i det du måtte ønske.

Du tar en dose pr dag og det kommer 28 doser i en pakke.

Anbefales på det sterkeste! Ønsker du å teste kan du gjøre det med 30% rabatt her:

https://www.osloskinlab.no/bestill/?campcode=COWEBGA0118N&utm_source=blogger&utm_medium=blogg&utm_content=skincarebyanki&utm_campaign=osl_anki

 

IMG_3474

 

 

Innholdet i innlegget er betalt, men det jeg skriver er min egen erfaring.