Ønsker du deg mer volum i håret? Nordisk hår er tynt og fint og kommer ikke automatisk med fylde, men det er heller ikke vanskelig å skape litt ekstra fylde om du ønsker det. Føl disse tipsene, værre er det ikke:

fashion studio photo of beautiful smiling woman with long hair wears luxurious sequin dress

Skap ekstra volum

Riktig klipp er viktig for alle, også for oss som ønsker mer volum. Men rekker du ikke en tur til frisøren kan du likevel prøve tipsene under.

Vask: Bruk en lett balsam når du vasker håret, og bruk den kun i tupper og lengder. Balsam inn mot hodebunnen vil gjøre håret tungt og vanskelig å forme. Shampoo og balsam som skaper volum er absolutt en fordel. Noen hevder til og med at balsam før shampoo gjør underverker. Du får pleie til håret, men vasker ut overskuddsprodukt som tynger håret. Dette gir en luftig følelse.

Styling: Bruk et skum  eller en spray (eller begge deler) som gir volum, i håndkletørt hår helt innerst mot hodebunnen.

Føn håret med hodet opp ned. All føning i motsatt retning i forhold til hvordan håret normalt faller vil skape ekstra volum. Du kan med fordel fjerne tuppen av føneren. den fikserer luften og uten denne vil tørkingen være mindre konsentrert og skape mer bevegelse. Avslutt med kalt luft som fikserer.

Flytt skillen. Går du alltid med samme skill har håret lett for å bli flatere og flatere i mot hodebunnen. Det kan derfor gi mer volum å flytte skillen eller å gre håret bakover, samtidig som du følger de andre tipsene her.

Tørrshampo gjør fuktighet og fett om til volum. Fordel jevnt i seksjoner fra hodebunnen, hvis du ønsker litt ekstra fylde.

Føler du at du mangler «det lille ekstra» ? Tupper! Men gjør det forsiktig og gjerne med en tupperingskam slik at du ikke skader håret.

 

46786

 

Disse produktene bruker jeg til min styling:

Ecru Volumizing silk mist

En ultralett mist som skal gi ekstra volum til håret. Alkoholfri. Brukes generøst I hånletørt hår før du grer gjennom og styler slik du ønsker. Lett å bruke og føles ikke klissete i håret.

IMG_3316

 

Hårologi

Hårologi har kommet med en hel serie styling som hjelper deg som ønsker ekstra volum i håret. Perfekt selv til oss med langt, tungt hår!

Root lifter: Gir maksimalt volum og gjør frisyren fyldig med et tørt og matt hold

Hair Mousse Strong: Frisyreskum med Pantenol og UV-filter. Gir volum, intensiv glans og holdbarhet. Uten alkohol.

Dip-Head Mega Hold: Gele med ekstra god hold for kreativ styling. Beskyttende vitaminer og UV filter.

IMG_3115IMG_3114IMG_3117

 

Goldwell Kerasilk Style

Bodyfying Mousse Gir vektløs volum til håret, med en silkemyk finish.Varmebeskyttende. Gir godt hold, selv til mye volum og krøller.

Forming Shape Spray. Med denne kan du gjøre håret både glatt og volumiøst. den gir en vektløs følelse samtidig som den er varmebskyttende. Perfekt når du trenger felksibel bevegelse og volum, definerer krøller og egner seg supert med diffuser.

Texturing Finish Spray gir en shiny finish med godt hold. Egner seg godt til oppsatt hår eller for å bevare looken lenger. Lett å gre ut!

IMG_3311IMG_3312IMG_3313