I dag kan du ville naturlig pleie og volum til dine lepper! Fillerina leppevolum skal bygge hyaluronsyre i leppene!

christmas frame isolated on the white background

Hyaluronsyre

Hyaluronsyrer absorberes ned til flere hudlag, binder fukt og utvider seg som en svamp. La Fillerina leppevolum få virke i leppene over en tid, og du skal oppleve å få økt fukt, fylde og glød til leppene. Fine linjer i leppene skal bli mildere og glatte seg ut, huden skal kjennes mykere og jevnere. En unik boosting av fukt til leppene!

Den unike kombinasjonen av 6 hyaluronsyremolekyler med ulik molekylvekt (fra 1000 Da til 2 000 000 Da) skal kunne penetrere ned og fylle hudlagene, og gi utfyllende og volumøkende effekt over tid. Sammensetningen av hyaluronsyremolekylene er formulert spesielt for den tynne og sarte huden på leppene, og for å øke penetreringen i leppeområdet.

IMG_2779

Slik brukes Fillerina Tip Volum:


Den spesielle applikatoren med Fillerina leppevolum inneholder 5 ml gelfiller. For å påføre produktet, trykker du forsiktig flere ganger på stemplet i enden av applikatoren. En passe mengde gel vil komme ut ved metallkulen på den andre enden. Påfør et jevnt lag med gel 5 ganger daglig eller etter behov på rene lepper. Fillerina leppevolum er et seriøst produkt med resultater basert på kliniske studier. Og som andre seriøse produkter lover Fillerina leppevolum ingen quick-fix!

Huden vår trenger 28 dager på å fornye hver cellesyklus, dermed trenger Fillerina leppevolum også tid for å få jobbet skikkelig og bygge hyaluronsyrer i huden. For å oppnå denne effekten skal Fillerina leppevolum brukes i minst 1 måned. Behandlingen kan gjentas flere ganger i året.

IMG_2784

Spørsmål:

Hva gjør Fillerina Lip Volume?

  1. Smører leppene
  2. Peeler leppene
  3. Fyller leppene med fuktighet

Svar i kommentarfeltet på bloggen, slik at du er med på trekningen av denne gaven. Vinneren trekkes den etterfølgende dagen og annonseres på FB.

Lykke til!

 

Vant du ikke, men har lyst til å teste produktet likevel? Sjekk her:

https://www.innovacare.no/produkt/fillerina/fillerina-grade-2-lip-volume-treatment

 

 

 

 

Produktene sponses av leverandør.