For meg har det blitt en tradisjon å bruke en ettermiddag før jul til totalt avslappende og nødvendig pleie. Det er så lett å kvitte seg med den sliten høsthuden i ansiktet. Samtidig er alltid fotterapi en del av en slik pakke. Velstelte føtter er så viktig for meg som bruker bena mye, samtidig ser det jo mange hakk penere ut med føtter som ivaretas.

I år fikk jeg førjulspleien på Horten Hudpleieklinikk, av eier Beate Neumann som er en av de flinkeste terapeutene i landet. Beate driver denne klinikken i tillegg til Sandvika Hud og Kroppssenter. Hun har jobbet i bransjen i mange år og er helt trygg på hvilke ingredienser som gjør hva for huden.

47050

Environ TCA

Når jeg ankom klinikken var det meningen å gi meg en lett pensling fra Environ, for å bringe tilbake litt glød i en stresset hud. I stedet ble vi raskt enige om at jeg kunne tåle litt kraftigere saker, valget falt på en TCA pensling fra Environ. Misforstå meg rett; dette er ikke en behandling hvor du bytter hud umiddelbart. Det skjer likevel en merkbar endring.

Tricloroacetic acid (TCA) er en trygg og meget effektiv pensling. Man kan fortsette med dagens gjøremål etter behandlingen da det ikke oppstår noen form for alvorlige reaksjoner, kraftig nedetid og post-skader etter behandlingen. Det er heller ingen kjente allergiske reaksjoner ved behandlingen. Målet er å oppnå en sunnere og jevnere hud. TCA penslingene er meget effektive på problemhud, rynker og fine linjer, grå og gusten hud, solskader og Rosacea.

 

 Environ TCA Light Peeling

Jeg gikk ikke for den tøffeste varianten, da jeg lett flasser og ikke ønsket dette midt i julebordsesongen. Jeg valgte en  behandling for deg  med en normal og problemfri hud, svært effektiv behandling som gir strålende resultat. Perfekt å velge første gang du prøver en Environ TCA behandling eller før en fest, hvor du bare ønsker at huden skal se smashing ut.

 

 

IMG_3136

 

Fotterapi

Jeg mistet, delvis, en negl for et år siden. Denne har Beate jobbet med  og den er snart tilbake til normalt. Dette skal dere få høre mer om senere. Jeg har i tillegg en del hard hud grunnet jogging og tar jevnlig fotpleie for å unngå problemer med føttene. De skal tross alt bære oss gjennom et helt liv og det en en bonus at de ser pene ut i tillegg til å fungere.  Beate er autorisert fotterapeut og kan både behandle problemer og gjøre føttene pene og velfungerende. Hard hud ble fjernet, ødelagt negl fikset og føttene hadde stor glede av massasjen til slutt. Finnes det noe bedre enn fotmassasje? Følelsen av nystellte føtter er fantastisk!

 

IMG_3135

 

Begge disse behandlingene har alle nytte av, uavhengig av alder og hudtype. Huden i ansiktet får en boost og føttene får en investering i fremtidig velvære. Den optimale julegave til den «som har alt»! Klinikkene selger en mengde gavekort før jul. Og disse blir aldri byttet eller levert tilbake, de benyttes og settes pris på. Klart dette kan være noe for din bedre halvdel! Eller mor, søster eller venninne. Garantert vellykket!

 

IMG_3134