Har du lyst på en SPA helg i vinter? En helg hvor du virkelig kan senke skuldrene. I tillegg har du kanskje lyst på en skihelg? Da kan du faktisk kombinere disse, hvis du ikke finner tid til begge deler.

 

IMG_3104

 

Vestlia Resort

Et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm komfortabel lodgestil. Den avslappende atmosfæren kan du føle på med det samme du ankommer hotellet.

 

IMG_2139

 

Vestlia SPA – 1000 kvm med velvære!

Du kan faktisk bruke hele helgen her i SPAet, uten problem. Profesjonelle spaterapeuter gir deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Her kan du senke skuldrene og få hjelp til å finne perfekte behandlinger til dine behov.

Klimasonen er et sted for total avslapning og nytelse. Her finner du et deilig basseng, et hvilerom (hvor jeg nesten sovnet..), en jacuzzi, en kaldkulp og to typer sauna. Alt dette med super effekt på kropp og hud! Du MÅ benytte alt, selv kaldkulpen.  Jeg lover at du kjenner at kroppen jobber etter en runde her. Og du slapper så deilig av etterpå.

 

IMG_3106

 

I behandlingsavdelingen jobber terapeutene med Babor

Babor er kjent for presisjonsformler som er basert på innovative og aktive ingredienser. Effekten av disse økes av den profesjonelle ekspertisen til BABORs terapeuter. Her får luksuriøse og skreddersydde behandlinger, skapt for å gi maksimale individuelle resultater. Gode terapeuter er ikke alltid en selvfølge på et hotel SPA, men her er alle faglig dyktige.

BABOR benytter behandlingsmetoder som gir enestående resultater og en unik luksuriøs opplevelse. Personlig anbefaler jeg Babor Spesial Treatment eller Doctor Babor. Her vil du se forskjell på huden umiddelbart.

 

IMG_2132-1

 

Bambus massasje

Fikk jeg velge ville jeg være lenge nok i SPAet til å rekke alle kroppsbehandlingene! Det finnes ikke noe bedre enn å veksle mellom saunaer og behandlinger for å oppnå totalt avslappende modus. Valget falt likevel på Bambus massasje. Jeg har sinnsykt dårlig sirkulasjon i bena og massasje er sårt tiltrengt, men akk så vondt. Varmen fra bambusrøret var behagelig og jeg hadde en dyktig terapeut som tilpasset trykket etter min smerteterskel. Dette skal faktisk være veldig behagelig. For meg var det godt-vondt, og jeg ville gjøre det igjen ukentlig om jeg hadde muligheten. Terapeuten min var tydelig erfaren og jeg følte meg i trygge hender.

 

IMG_2136

 

EVENTYRBADET – Geilos største familiebad! 

Hele 750 kvadratmeter med plasking, svømming, lek og moro. Perfekt om du har med deg barna på helgetur! Eventyrbadet har et 20-meters svømmebasseng, et aktivitetsbasseng, boblebad, et barnebasseng OG en 82-meter lang vannsklie, som går helt fra fjerde etasje og inn i første! Velkommen til en eventyrlig badeopplevelse i Eventyrbadet!

På veggene ser du flotte eventyrmotiver som Nøkken, Huldra forsvant, Gutten på hvit hest, Troll og På vei til trollslottet. Disse motivene er opprinnelig malt av den kjente kunstneren Theodor Kittelsen (1857 – 1914), som malte mange av sine beste kunstverk i studioet sitt i Prestfoss, Lauvlia.

 

IMG_3108

 

Alpint og Langrenn

Geilo er det perfekte sted for langrenn. Til sammen bys det på 550 kilometer preparerte langrennsløyper i skogs- og fjellterreng. En del av løypene er lysløyper. Velg mellom flotte høyfjellsløyper, eller koselige løyper i skogen.

Her finnes også et supert tilbud til både alpinister, jibbere og snowboardentusiaster, med parker og arenaer tilpasset alle nivåer, og hele 40 nedfarter å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon, og i de ulike skiarenaene finner du gode barneområder. Skibakkene på Geilo er fordelt på to sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene.

Suiten vår lå rett ved den ene alpinbakken og vi kunne praktisk talt ta på skiene på rommet og skli rett ut i bakken.

 

IMG_7029

Mat og drikke

Vestlia bruker norske råvarer, gjerne lokale og kortreiste. Kokkene skal kunne kombinere de mest spennende og komplekse smakene en fantastiske råvarer kan gi, med tradisjoner fra tidligere.

I lobbyen kan du få servert småretter mens du leser avisen, eventuel lunsj med noe godt å drikke til.

Loungen er stedet for avslappet afterski, et naturlig samlested for en aperitiff før maten og en avec etter et godt måltid. Salongen med myke sofaer og uhøytidelig stemning er stedet hvor du kan trekke deg tilbake med en god bok foran peisen. Loungen på Vestlia Resort er for alle, et mingle-område der man treffes i uhøytidelige og avslappede former. Menyen skifter også her mellom sesongene, basert først og fremst på hva man finner av råvarer i nærområdet.

 

IMG_3107

 

Deilig miniferie!

På Vestlia kan du rett og slett oppleve en miniferie når du har behov for å senke skuldrene etter en hektisk hverdag. Du kan få den komfortable skihelgen du ønsker deg, eller du kan bruke all din tid i SPAet. Det er fare for at jeg vil satse på sistnevnte neste gang jeg er på besøk.  På den annen side er mine barn store nok til både å være i slalåmbakken og bassenget alene, mens mor tar en liten tur i SPAet. Jeg må kanskje planlegge farer turer til Vestlia i vinter, en for familien og en for mor?

 

IMG_2135