Huden vår er ikke glad i forurensing! Det gir seg utslag i alt fra akne til tørr eller veldig sensitiv hud. Flere hudpleieserier lager produkter som styrker hudens egen motstand, det har også Biotherm gjort og disse produktene har jeg akkurat testet. Skin Oxygen er Biotherms første anti – forurensings hudpleieserie, beriket med naturlige Chlorella ekstrakter.

Chlorella er en av de mest kjente algekildene i klorofyll. Derav sitt navn – «Den pustende algen». Dens sterke krefter til å produsere oksygen gjør at den er i stand til å rense miljøet i vannet der algen opprinnelig finnes og lever. På huden hjelper dermed algen til med å styrke hudens forsvar.

IMG_3038

 

I førjulstiden utsettes huden for både forurensing, stress og litt uvant kosthold.  Skin Oxygen serien vil holde huden i sjakk gjennom denne perioden. Serien består av fem produkter.

IMG_3040

 

Biotherm Skin Oxygen

SKIN OXYGEN DEPOLLUTING CLEANSER : En skummende rense gelé som passer både morgen og kveld.

SKIN OXYGEN OXYGENATING LOTION : Biotherms Oxygenating Lotion er en lett lotionen som smøres over huden etter rensing og hjelper til med å minske bindingen av forurensningspartikler på huden.Den balanserer tone, glød og reduserer blankhet. Huden vil kunne puste igjen.

SKIN OXYGEN STRENGTHENING CONCENTRATE: Et serum som styrker hudens forsvarsmekanisme. Huden virker sterkere, beroliget, mykere og får fram en glødende og jevnere hudtone.

SKIN OXYGEN COOLING GEL : En fuktighets gel som styrker hudens barrierefunksjoner og beskytter mot forurensing. Huden blir glødende, holder seg ren, beskyttet og får puste.

SKIN OXYGEN WONDER MIST: En lett, on-the-go ansiktsspray for å beskytte mot forurensing. SPF 50. Behagelig konsistens, som ikke klisser eller søler, og kan fint sprayes på over sminke gjennom hele dagen.

IMG_3041

 

Jeg har testet disse produktene og syntes de ga huden liv, i en ellers slitsom tid.  Prøv du også!