Jeg er en skikkelig pyse med farger i min daglige make-up! Men nå er det julebordsesong og da er sterk farge på leppene å betrakte som en accessorie! Detaljen som gjør hele antrekket!

Image-4

 

Jeg innrømmer at jeg bruker dette trikset når jeg føler meg litt grå og gusten i hverdagen også, men da går det oftest i bærfarger. På denne tiden av året er jeg skikkelig dristig! Men hvordan får jeg egentlig leppestiften til å sitte? Uten å se tacky ut. Gjerne hele kvelden!

 

Image-12

Røde delikate lepper:

Skrubb leppene, gjerne dagen før. Slik fjerner du tørr hud og ujevnt underlag.

Bruk nattmaske eller et rikt pleiende leppeprodukt over natten. Dette gir det beste utgangspunkt for resultatet med leppestiften.

Bruke primer! Disse jevner leppeoverflaten og gjør at leppestiften sitter bedre.

Bruk en nyspisset lipliner, men unngå overdreven bruk av lipliner da dette gir en litt umoderne finish. Fyll gjerne hele leppen med lipliner om du først bruker dette. Da vil fargen sitte bedre og se mer naturlig ut, med leppestift over.

Bruk pensel! Hvis du er litt klønete, som meg, så legg leppestiften med pensel. Da er det mye lettere å legge den riktig. Det er ikke særlig lekkert med rød leppestift utenfor leppekanten.

Sett leppestiften (les: få den til å sitte bedre) ved å bruke litt toalettpapir mellom leppene når leppstiften er nylagt. Press leppene på papiret lett, slik at den overskytende fargen forsvinner. Vil du ha mer farge enn det som sitter igjen på leppene etter dette så gjentar du denne prosessen; lepp leppestift og press på papir – 2 til 3 ganger.

 

Image-20

 

Fakta: I løpet av livet spiser en kvinne gjennomsnittlig to og en halv kilo leppestift

 

Her en mine favoritter denne julen:

IMG_2960

 

 bareMinerals STATEMENT LIP  MATTE LIQUID LIPCOLOR

«Show-stopping» nyanser i en silkemyk formel som glir mykt over leppene og tørker til en matt finish. Primeregenskaper sørger for lang holdbarhet og leppefargen er myk og fuktgivende.

Kr. 299,-

Statement_MatteLiquidLipcolor_VIP

bareMinerals STATEMENT LIP LUXE-SHINE LIPSTICK

Fyldig, matt farge med glans. Vektløs formel med lang holdbarhet, beriket med fuktighetsgivende botaniske ekstrakter for en glatt og myk applikasjon.

kr. 330,-

Statement_Lip_Luxe_Shine_SRSLY_RED

YSL, Rouge Pur Couture Collector Edition

Rene farger – uimotståelige.  Nå enda mer.  Rouge Pur Couture i enda mer betagende innpakning. Utsiden er en frydefull feiring av lystig fyrverkeri. Leppestiften er inngravert med en eksplosjon av fyrverkeri. Iøynefallende, opprørsk.

Kr. 330,-

l7433900-rpc-inter-2017-n°1

Giorgio Armani  Ecstasy Shine

Giorgio Armani har kommet med en leppenyhet denne høsten; ECSTASY SHINE, en leppestift som gir en glødende farge, en blendende høyglans finish og herlig fuktede lepper. ECSTASY SHINE tilfører farge som en leppestift, fukter som en leppebalsam og skinner som en lipgloss. Formen har blitt skapt ut fra behovet for enkelt og raskt å kunne legge leppestift.  ECSTASY SHINE er en kolleksjon av ungdommelige, livlige og morsomme leppestifter med dristige, sterke og fantastiske nyanser med en vektløs, myk konsistens.

kr.  300,-

Ecstasy_Shine_505_L9810200_ 3614271432612_CMJN

Lancôme, L’Absolu Gloss 

Tre ikoniske nyanser, tre effekter, tre elegante looks med en helt spesielt fransk touch. Den siste tilføyelsen til L’Absolu Rouge-familien er L’Absolu Gloss – en ny innovativ gloss for leppene. Den er emballert i et klart etui med innsyn til dens fargede indre og med et svart lokk i lakk med en forgylt Lancôme-rose preget på toppen.  Applikatoren er et imponerende verktøy som gjør det lett å definere konturen på leppene presist.  Mens glossens myke, kremaktige og fargemettede konsistens smyger seg holdbart inntil leppene.

L’Absolu Gloss er elegant og presis og den leveres i en utrolig palett med 14 uimotståelige nyanser i rosa, som fås i tre flotte finisher:
Sheer er blank og gir leppene lette og uimotståelig milde nyanser.
Cream kler leppene i et slør av intens farge med en silkeaktig finish
Matte gir dype intense farger og fløyelsmyke matte lepper

Kr.  270,-

 3614271636515_L_ABSOLU_GLOSS_AVEC_STYLE_321

Suede Matte Crayon

En matt leppeblyant med kraftige farger som gir en langvarig intens farge med en fløyelsaktig og glatt finish. Beriket med antioksidantene vitamin C og E, samt fuktighetsgivende mangoolje og sheasmør for nærende beskyttelse. Denne kan også brukes alene eller som en matt base under gloss for en langvarig holdbarhet med mer glans. Den glir lett på huden og etterlater en jevn matt farge. Et snev av peppermynt gir en frisk duft og gir en kjølig følelse som åpner sansene og nærer leppene.  Jeg digger fargen Bombshell!
Kr. : 275,-
suede_matte_crayon_bombshell

Lancôme, Matte Juicy Shaker

I 2016 presenterte Lancôme Juicy Shaker, en leppeolje i de lekreste farger. Den skal ristes før den påføres, slik at man sikrer at den unike, myke puteapplikatoren suger opp og doserer den perfekte mengden. Nå kommer fortsettelsen: Matte Shaker, en flytende leppestift i klare farger. Den avanserte emulsjonen gjør den dobbelt så intens som en tradisjonell leppestift – og det er en sanselig opplevelse å bruke den nye puteapplikatoren, som gjør det lekende lett å legge fargen presist langs leppekonturene.

For å oppsummere Matte Shakers avanserte formel: Intense, pigmentmettede farger + en utsøkt, flytende formel + enkel å påføre + matte lepper bare på to minutter =  øyeblikkelig WOW-effekt.

Kr. 195,-.

 Matte_Shaker_374[1]

Urban Decay, Vice Liquid Lipstick

Vice Liquid Lipstick har en vannfast formula som er så sikker, at den ikke går NOEN STEDER før du fjerner den.  Hva gjør Vice annerledes? Vår helt nye, high-tech formula gir lengre holdbarhet med null avsmitting. Som vår orginale formula, legger Vice Liquid Lipstick seg med en intenst pigmentert farge. Og den komfortable, ikke uttørkende følelsen gjør at denne skiller seg fra andre liquid lipsticks.

Kr. 185,-

 360597 1375224_2

Mii Power Matte Lip Creme

9 av 10 matte leppeprodukter føles ikke bra på leppene, de blir tørre og ubehagelige. Denne fra Mii er faktisk en av de beste jeg har prøvd, den tørker ikke helt ut leppene og sitter leeenge. Fargen, Eternety, passer omtrent alle og for meg er den slett ikke forbeholdt kun fest. Den kan fint kategoriseres som både «kjøttfarget» og nude. Bruk litt leppebalm under, for å unngå å tørke ut.

 

IMG_2963

Sensai Silky design rouge

Denne silkemyke leppestiften er lett å påføre, tilfører fuktighet, og definerer leppene. Finnes i seks lekre rødnyanser.

kr. 370,-

IMG_2956

 

Lancôme, L’Absolu Gloss Rôsy Plump

Trenger du litt ekstra plumping-hjelp? Denne er RÅÅ: En sart rosa gloss med en fantastisk «plumping»-effekt. En lettvekts lip plumper med vanilje-mentol og en vanedannende oppfriskende effekt.

Kr.  270,-

3614271636515_L_ABSOLU_GLOSS_AVEC_STYLE_321