Jeg skrev om tørre hender i går og fikk en mengde forespørsler på mail om produkttips. Det har jeg selvfølgelig! Men husk at jeg ikke har kronisk tørre hender, kun vintertørre. Jeg foretrekker håndkrem som gir masse fuktighet, men ikke blir klissete. Her er mine favoritter:

eos_social17_HandLotion68990_300AdobeRGB

Babor Daily Handcream

For fløyelsmyke hender. Nydelig konsistens og lett nok til å smøre seg ofte. Daglig forebygging med naturlig UVA-besykttelse fra Nori-algen.

Kr. 240,-

BABOR SPA_SHAPING_Daily Hand Cream

Babor Repair Handcream

Ekstra pleie for slitne hender. Mildner fremtoningen av aldersflekker og er også en nytelse som overnight-maske.

Kr. 360,-

BABOR SPA_SHAPING_Repair Hand Cream

Helena Rubinstein Re-PLASTY Age Recovery hand, neck and decolette

Denne kremen til hendene, halsen og brystpartiet inneholder stjerneingrediensene fra Re-PLASTY AGE RECOVERY serien:  – Proxylane, et kraftig molekyl som akselererer den epidermale fornyelse og fremmer gjennopprettelsen av hudbarrieren. – Hyaluronsyre, kjent for sine fuktighetsgivende og reparerende egenskaper.

«Volumage solution» er en ekstrakt fra peoner som er utvalgt av Helena Rubinstein forskning for sine jevnende og utfyllende egenskaper, samt evnen til å bekjempe hudaldring.  Formulaen tilfører også huden fasthet og elastisitet.

En spesifikk kompleks mot fotoaldring For å bekjempe aldring forårsaket av solstråling, kombinerer Re-PLASTY AGE RECOVERY: – SPF15 for å beskytte huden fra UVB. – Vitamin B3, kjent for sin anti-pigmenterende og beroligende effekt.

Kr. 680,-

helena-rubinstein-re-plasty-age-recovery-hand-neck--decollete-75-ml-1

Kalahari Manipédi hand & body Moisturiser 

En rik og nærende hånd- og kroppslotion med druekjerneolje, som etterlater huden fuktet, myk og med et lite hint av shimmer.
kr. 479,-

manepedi retail

 

eos håndkrem

eos håndkremene kommer i duftene Cucumber og Berry Blossom, som begge pleier og mykgjør hendene, samt Vanilla Orchid for ekstra tørr og følsom hud. Alle kremene består av 100% vegeanske ingredienser, blant annet sheasmør, havreekstrakt og aloe vera, som virker lindrende, fuktende og legende. Sammen med vitamin E, vitamin C og antioksidanter skapes en formula som holder hendene myke i opptil 24 timer. Vanilla Orchid-kremen er dessuten beriket med avokadosmør og marulaolje, som gir ytterligere fuktighet til ekstra tørre hender.

Kr. 69,-

eos_Hand Lotion_Vanilla Orchid_69kr

Elemis Pro-Radiance Hand and Nail Cream

En mykgjørende håndkrem som motvirker aldringstegn på hendene. Den har en smidig og luksuriøs konsistens som absorberes raskt. Beskytter hudens naturlige barrierefunksjon. Danner et slør på hendene som låser fuktigheten inne. Antioksidanten Omega-7 motvirker aldringstegn og reparerer celleskader. Har en lett konsistens som ikke virker oljeaktig. Neglene blir sterkere og friskere. Hendene får et glattere og mer ungdommelig utseende

Kr.  429,-

www_pro_radiance_hand_and_nail_cream_NEW