Som så mange andre fikk jeg mørke ringer rundt øynene når jeg fikk barn. Etter dette, altså i snart 14 år, har jeg brukt concealer. Jeg har testet og feilet og etter hvert funnet frem til konsistensen som passere meg og dekkevnen som ser best ut på meg.

20170508_103007-01

Her er mine favoritter:

Babor Camuflage cream

«The mother of all concealers»! Dette er egentlig en kompakt krem ment for kamuflering av ujevnheter, fødselsmerker og skade i huden. Jeg bruker den under øyne når jeg virkelig trenger hjelp til å se våken ut! Den egner seg også supert til dekke av kviser, den sitter garantert hele dagen. Den tørre konsistensen gjør den super til dekke av akne, arr og fødselsmerker!  Denne er dekkende og matt. Litt trå å klappe på plass,men den sitter perfekt hele dagen!

Kr. 160,-

aid-camouflage-cream-open-02-cmyk-300

bareMinerals Bareskin® Complete Coverage

Dette er en serum concealer : en lettvektig concealer og serum i ett, med innhold av pleiende ingredienser, som f.eks lilac plant stamceller. Den kan brukes uten øyenkrem, eller over for ekstra pleie. Den legger seg ikke i linjer og dekker godt til å være såpass pleiende. Denne er lett å legge på og dekker helt greit. Fin når resultatet skal se mest mulig naturlig ut. Deilig konsistens! Kommer i 6 nyanser: Fair, Light, Medium, Medium Golden, Tan, Dark to Deep

Kr. 399,-

www_bareskin__Complete_Coverage_Serum_Concealer_Lineup

Chanel Correcteur Perfection

Lett, gelebasert concealer som tross sin lette konsistens dekker unormalt godt og sitter lenge. Du kan med denne velge å dekke lett eller totalt. Lysner mørke ringer og reflekterer ujevnheter. Digger!

kr. 385,-

IMG_2497

Glo Concealer Under-Eye

Denne kommer i to utgaver, hver inneholder to nyanser. Perfekt for oss som endrer hudfarge fra vinter til sommer! Den har god dekkevne og er middels tørr i konsistensen.  Inneholder ingredienser, som aktivt lysner og forbedrer mørke ringer under øynene. Denne dekker nesten like godt som de helt kompakte. Fargene passer ikke helt meg, men jeg blander de to som kommer sammen og da blir det perfekt!

kr. 315,-

IMG_2498

Glo Luxe Liquid Bright Concealer

En lett og kremet concealerpenn, som utnytter de lysspredende egenskapene til diamanten.  Gir et delikat og naturlig resultat, medium dekke med nydelig konsistens!  Lysner, korrigerer, motvirker rødhet og  demper mørke ringer under øynene. Kommer i tre nyanser.

kr. 395,-

IMG_2499

Pur Minerals Disappearing Act 4-In-1 Concealer

I denne serien er hovedfokus ingrediensene, at bla retinol, hylauronsyre og c-vitamin vil bidra til å booste din egen hudpleie og dine hudpleieprodukter, og gi jevnere, finere hudtone på sikt. Denne makeupen er mineral basert, og cruelty free, fritt for parabener etc. Jeg er overrasket over dekkevne og at den sitter så lenge på huden, når den inneholder såpass mye pleie!

Kr. 319,-

light disappearing ink

Helena Rubinstein, Magic Concealer

Helena Rubinsteins Magic Concealer toner bort mørke ringer, skjuler, korrigerer og lindrer. Den har en optisk utjevnende og perfekt dekkevne, som gir en klar og jevn hud. Den inneholder beroligende stoffer som motvirker poser under øynene. Passer for alle hudtyper, dekker middels og sitter godt.

Kr.  300,-.

Magic Concealer Billede

YSL All Hours Concealer, full coverage

En concealer som er en perfekt base, som er lett å blande sammen på huden og som holder i opptil 16 timer. Den svarte tuben med gyllent lokk og den ikoniske Cassandra-logoen er elegant og unik.  Du kan se hver nyanse av den pigmentrike og flytende concealeren  i det gjennomsiktige siden av hylsteret, og du har så å si alt du trenger for å skjule mørke ringer. Dekker over middels og sitter godt!

Kr.  290,-

L7167100 TEDP CORRECTEUR N°2 5ML

Lancome Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer

Teint Idole Ultra Wear Camouflage er en concealer med høy dekkevne og en ultrahøy konsentrasjon av pigmenter. Den fås i 6 fargenyanser som takket være en lett, kremaktig formel fester seg til huden og kamuflerer på rekordtid!  Emballasjen er i et elegant og praktisk lommestørrelse. Den smale tuppen gir presis dosering ved bare et enkelt trykk på tuben, og den høye dekkevnen gir optimalt resultat. Denne er ny, men har raskt blitt en favoritt!

Kr. 315,-

Lancome_TIU_Camo_Concealer_035_BEIGE DORE_CLNTv4

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage concealer

Gir et holdbart, jevnt resultat med en klar matt finish. UD har fylt Naked Skin Concealer med mange ingredienser som er bra for huden din. Den inneholder blant annet peptider som jobber for å forbedre hudens  elastisitet. Japansk grønn te bidrar til å redusere fine linjer. Litchiderm ™ (avledet av litchi frukt) bidrar til å beskytte mot dehydrering, noe som resulterer i en glødende hud. Praktisk og robust, kommer dette produktet i en vakker flaske som ligner på en mindre versjon av Urban Decay Naked Skin Liquid Makeup. Den moderne applikatoren gir akkurat riktig mengde produkt og det er mykt nok til å bli brukt på den følsomme huden under øynene. Naked Skin Concealer er tilgjengelig i en rekke nyanser. Generelt glad i UD, inkludert denne.

Kr: 215,-

Naked Skin Concealer Medium-Light

Mii Cosmetics Eye loving BB Cream

Dette er en nydelig beauty balm til øyepartiet som inneholder blant annet soja ekstrakt og stamceller fra bringebær. Eye Loving BB cream vil jevne ut mørke poser, hyaluronsyre som gir masse fuktighet og glød, samt spf 15 som beskytter den tynne huden rundt øynene.  Et must til absolutt alle – menn og kvinner. Kommer i 3 forskjellige nyanser. (Finnes også Skin Loving BB cream til ansiktet)

Kr. 418,-

BB Creams

YSL Touche  Éclat Neutralizers

YSL Beauté presenterer en revolusjonerende trio av fargekorrigerende formler hvor man har brukt den uovertrufne teknologien fra TOUCHE ÉCLAT. Farge skjuler ujevnheter og brukes gjerne under concealer eller foundation. Velg en NEUTRALISER som passer for deg for å skjule rødhet eller annen ujevnhet med ett klikk. Kommer i fargene grønn, fiolett og rød.

Kr. 340,-

L9332300 TE NEUTRALIZER BISQUEL9332200 TE NEUTRALIZER GREENL9331700 TE NEUTRALIZER VIOLET

Resultatet avhenger også av teknikk og underlag, det kan du lese mer om her:

9 concealertips alle burde kjenne til