Apparater til hjemmebruk, som hermer effektive apparater i hudpleiebehandlingen, er svært populære. Det er kanskje ikke så merkelig at vi vil ha mest mulig ut av hjemmepleien også? Men vær forsiktig! Ikke alt skal gjøres av en ufaglært. Du kan faktisk lage arr og irritasjoner i huden om du ikke vet hva du holder på med. Det finnes imidlertid noen apparater som er effektive nok til å gi synlig resultat, uten fare for å ødelegge huden. Disse anbefaler jeg:

 

LUNA™ 2

Et innovativt hudpleieprodukt som gir en dypere og mer effektiv rengjøring. Pulseringer gir en mild eksfoliering som fjerner døde hudceller, løser opp makeup rester og fjerner smuss og fett fra huden.. den kommer med an anti-age knapp som skal gjøre linjer mindre synlig.En silikonbørste er mye mer hygienisk enn en nylonbørste. Rengjøringsbørsten er helt vanntett og har 450 bruk per ladning. LUNA™ 2 er tilgjengelig i fire forskjellige modeller som passer til alle hudtyper.

Slik gjør du:

 1. Smør din vanlige rens i ansiktet. Skyll LUNA™ 2 under lunkent vann og trykk på rensemodus.
 2. Masser rensen rundt i ansiktet sammen med LUNA™ 2 i 1 minutt. Vask og tørk ansiktet, og deretter påfør din vanlige hudkrem.
 3. Aktiver anti-aldringsknappen på LUNA™ 2. Bruk den rundt i ansiktet i 1 minutt på områder hvor rynker ofte forekommer. Trykk deretter på knappen igjen for å slå av apparatet, og deretter skyll ansiktet. Denne rutinen bør ta 1 minutt.

kr.1795

IMG_1946

LUNA™ go

Den perfekte ansiktsrensebørsten for en travel livsstil. Takket være den kompakte størrelsen og T-Sonic™ -teknologi, kan du nyte en komplett hudpleieløsning når du vil. LUNA™ go fjerner forsiktig døde hudceller, løser opp fylte porer med makeup rester, og fjerner 99,5% av smuss og fett fra huden. Denne har også en  anti-aldringsfunksjon som skal minimere fine linjer. LUNA™ go tilbyr en tilpasset rengjøring som er skreddersydd for alle forskjellige hudtyper, med fire forskjellige børstehoder for sensitiv, normal, blandet og fet hud. Silikonpenselen er mye mer hygienisk enn nylonbørster. Hver fulle ladning varer i opptil 30 bruksområder.

kr. 995,-

IMG_9470

LUNA play

Verdens minste T-Sonic™-ansiktsrensbørste! Selv om den er liten i størrelse, er LUNA™ play ansiktsrensbørsten en stor innovasjon. LUNA™ play skaper hele LUNA™ opplevelsen i en enhet på størrelse med en macaron, og er en morsom og prisgunstig introduksjon til fordelene innen hudpleie som T-Sonic™-rengjøringen tilbyr. Hver LUNA™ play ansiktsbørste kan brukes i opptil 100 rengjøringsrutiner. Vær oppmerksom på at batteriet ikke er oppladbart eller utskiftbart, men børsten kan selvsagt fortsatt brukes manuelt uten vibrasjoner selv om den ikke får samme effekt.

Kr. 299,-

IMG_9466

Environ Cosmetic Roll CIT

Brukt riktig er dette instrumentet til god hjelp i hjemmepleierutinen. Vitaminer penetrerer enda bedre ved bruk av denne. The Cosmetic Roll-Cit består av mikronåler som lager små mikrokanaler ned i det øverste hudlaget. Dette fører til at de aktive ingrediensene trekker dypere ned i huden enn ved å bare påføre de på hudoverflaten.

Jo mer vitamin A og C som penetrerer ned i huden, desto mer øker collagenproduksjonen.

Cosmetic Roll CIT gir deg raskere stram, myk hud. Fjerner raskere fine linjer og pigmentering. Mykgjør arr og gjør overhuden mer motstandsdyktig. Reduserer synlige blodkar. Needling er ikke smertefullt og vil ikke skade huden hvis du bruker det slik din hudterapeut veileder deg. Gjør du det riktig kan den øke effekten av behandlingen både i ansikt og på kropp.

Brukes slik:

 1. Cosmetic Roll CIT rulles vertikalt og horisontalt over huden i 3-7 minutter.
 2. Viktig å ikke snurre den rundt på huden, men utfør jevne og rette bevegelser.
 3. Påfør Environ fuktighetskrem etter bruk.
 4. Hvis huden føles sensitiv etter rulling skal du ikke gjenta før huden føles helt normal igjen.
 5. Rull to ganger i uken til å begynne med. Etterhvert kan du trappe opp. Noen kan bruke denne daglig til slutt.
 6. Brukes gjerne som en del av kveldsrutinen, for å unngå at SPF og makeup irriterer huden.

Det er veldig viktig å bruke gode hudpleieprodukter sammen med Cosmetic Roll CIT, da produktene vil trekke bedre inn og virke bedre.

Kr. 989,-

IMG_1663

Swiss Clinic Skin roller

En Skin Roller har 540 små mikronåler laget av kirurgisk stål. Etter noen få minutters bruk lager den tusenvis av tynne mikrokanaler i huden. I kombinasjon med bruk av riktig hudpleieprodukt oppnår du en rask og naturlig legeprosess. Etter behandlingen med Skin Roller ska huden absorbere opptil 300 % mer påført serum eller gele, takket være mikrokanalene.

Når du drar rolleren over huden i ulike retninger, stimulerer den produksjonen av nytt bindevev og hudceller, som i sin tur sletter ut ujevnheter og gir deg en friskere hud. Husk å rulle rett og uten trykk!

kr. 420,-

IMG_9543

Clarisonic Sonic Foundation Brush

Clarisonic tok tidlig store markedsandeler med sine frimatorbørster. Nå lanserer de to helt nye hoder; Sonic Foundation Brush and Smart Profile Uplift Firming Massage Head.

Sonic Foundation Brush har Clarisonics patenterte svingningsteknologi for å kunne generere mer enn 18 000 micro-blends per minutt, som skånsomt går over huden for et resultat som både ser airbrushet ut og med full dekk. Samlingen av børstehårene består av noen myke og noen tynne for blending, samt tykkere og fastere for bedre presisjon. Påfør flytende sminke for å oppnå den perfekte dekkevnen, kontureringen eller strobingeffekten på 60 sekunder. Børstehodet er utstyrt med spesialdesignede fibre som absorberer minimale mengder av sminkens formula, for å forhindre at sminken klumper seg og for å redusere mengden av tapt produkt.

kr. 280,-

Job_11027_V1_MedRes

Clarisonic Firming Massage Head

Firming Massage Head har et patentert design som er formet for å gli lett over konturene og redusere fine linjer over tid med sin unike og behagelige micro-firming massasje. Bruk den i 60 sekunder på ønskelige områder eller som en full 3 minutters rutine, to ganger daglig på ansikt, hals og bryst. Du vil oppleve forbedringer på opptil flere aldringstegn på ansikt, hals og brystparti som inkluderer blant annet fasthet, rynker, glød, mykhet og mer.

kr. 500,-

smart_profile_uplift_side_1225

Foreo Espada

Ultra kraftig blått LED-lys med laserpresisjon: 415 nanometer av energi fra blålys og rødt laserlys virker sammen i møte med huden, og gjør det mulig å angripe akne med laserpresisjon.

FOREOs unike T-Sonic-pulseringer stimulerer huden, øker i styrken gjennom behandlingen og tvinger lyset gjennom til de dypeste hudlagene. Bonus: T-Sonic-pulseringene sørger også for fornyelse og gjenoppbygning av huden.

I motsetning til andre aknepenner med laserlys aktiveres ESPADAs kraftige stråle og pulseringer kun dersom det…..

Gjennom det som kalles fototerapi sendes kraftige bølger av blått lys dypt inn i porene, der de ødelegger bakteriene som forårsaker akne, uten sterke kjemikalier eller salver. Behandlingen skader ikke vev, celler eller noe annet enn selve aknebakteriene, og er helt smertefri, til tross for sin effektivitet. Denne har min datter testet på hormonell akne, hun er veldig fornøyd!

 • Virker kun ved hudkontakt. Slik unngår man risikoen for lys i øynene, og man sparer dessuten batteriet.
 • To typer silikon av medisinsk kvalitet som forhindrer spredningen av bakterier.
 • Lett, ergonomisk design som  behandler akne med kun én hånd, hvor som helst og når som helst.
 • Innebygget timer for effektiv tidsbruk. Det tar kun 30 sekunder å få maksimal effekt.
 • Ingen patroner som må byttes ut (i motsetning til mange vanlige aknepenner), slik at det blir dyrt over tid.

Kr. 1399,-

IMG_1958

Crystal Clear Rewind 10 Super Sonic Neck Firm and Lift Duo

Klinisk bevist effektivt anti-age produkt til hals og decollete. Den kommer med en innovativ vibrerende applikator, spesielt designet for å løfte og stramme opp huden på hals og bryst. Produktet inneholder høyteknologiske, aktive ingredienser som skal ta seg av sagging og annen hudaldring i dette området. De aktive ingrediensene trekker enda dypere ned i huden ved bruk av den vibrerende applikator.

Applikatoren (kolben) bruker vibrerende energi for å løfte og forme huden og gjør en virkelig forskjell. Effekten av ingrediensene øker betraktelig!

Rewind 10 Super Charged Face & Neck Moisturiser en en aktiv blanding av ingredienser som penetrerer dypt ned i dermis og fremmer strålende , sunn hud.

 • Stimulere cellefornyelsen, gjøre epidermis tykkere mens den reduserer linjer.
 • Peeler huden for å fjerne døde hudceller og gi en mykere mer velfungerende hud.
 • Antiinnflamatoriske egenskaper gjør at dette produktet egner seg like godt til de med høy talgproduksjon eller veldig sensitiv hud som til alle andre.

Bruk produktet daglig, morgen og kveld. Påfør Rewind 10 Super Charged Face & Neck Moisturiser på hals og decollete ved å massere forsiktig, med spesiell fokus på områdene som trenger dette mest.

Kr. 1498,-

Rewind 9662

Crystal Clear Contour it

Elsk det eller hat det, uansett er contouring det eneste trikset som kan gi deg perfekt benstruktur lik en supermodell. Når Crystal Clear nå introduserer Contour IT, seneste innovasjon fra denne spennende serien, kan du forme og skulpturere ansiktet perfekt uten hjelp av makeup. Contour IT’s kolbe bruker strøm til å løfte og forme huden. Dette gjør det lett å fremheve dine beste trekk, uten merker eller striper som normalt  dukker opp i make-up. Kombinert med Crystal Clear’s lysreflekterende fuktighetskrem, Illuminate, kan dette hjelpemiddelet løfte bryn, skulpturere kinnben og definere kjeve. Kolben utfører denne jobben, mens den lysreflekterende effekten i Illuminate etterlater huden strålende. Du kan faktisk droppe make-up!

Brukerveiledning:

 1. Påfør Illuminate på størrelse med en ert i ansiktet, før du utfører disse stegene:
 2. Kinnben: definer og form ved å løfte og rulle Contour IT kolben under ditt kinnben, hold stille mot kinnbenet i 15-20 sek. og gjenta.
 3. Brynsløft: For å løfte brynene kan du dytte Contour IT kolben under brynet, holde slik i 10-15 sek. for så å gjenta.
 4. Kjevedefinering: rull Contour IT kolben fra nederst på halsen, opp halsen og videre oppover kjeven. Hold i 10-15 sek. og gjenta.
 5. Gjenta gjerne en runde til for å oppnå ønsket resultat.

Kr.  1198,-

Contour-IT-with-Illuminate-lay-down

Crystal Ionic Sonic Cleanse™

Renser med en supermyk silikonbørste som effektivt løser opp blokkerte porer, fjerner avfallsstoffer og hardnakket makeup, øker  sirkulasjonen. Samtidig virker negativt ladde ioner tiltrekkende på positivt ladede giftstoffer og forurensing ved å trekke dette bort fra huden. Med 8000 forsiktig pulserende bevegelser pr minutt kan børsten innstilles på tre forskjellige nivåer. Crystal Ionic Sonic Cleanse™ kan brukes hver dag, av alle hudtyper, til og med sensitiv hud, grunnet det skånsomme materialet i børsten og den snille pulseringen.  Den kan også brukes til kropp., og vil være super til behandling av nupper og acne på rygg.

For å sikre resultatet av Crystal Ionic Sonic Cleanse™ selges den sammen med tre produkter: Crystal Clear Soothing Cleansing Gel, Crystal Clear Crystal Polish og Crystal Clear Skin Repair. Følg disse stegene i din hjemmepleie:

 1. Daglig rens med Soothing Cleansing Gel og Crystal Ionic Sonic Cleanse™
 2. Ukentlig peeling med Crystal Polish
 3. Daglig fuktighet med Skin Repair.

Kr. 1498,-

Ionic Sonic Cleanse