Jeg elsker nyheter fra min egen bransje – produkter  som er forsket lenge på og som kommer med nye effekter. Produktene under har jeg testet og jeg elsker de alle sammen! Absolutt noe du bør prøve:

Young female looking at her face in mirror

Thalgo Prodige Des Océans

Nå har Thalgos kunnskap og over 50 års erfaring innen marin teknologi virkelig kommet forbrukerne tilgode. En helt ny generasjon RMI – REGENERATIVE MARINE INTELLIGENCE, basert på en sammensetning av 3 forskjellige kilder fra havet ;

  1. Bioaktivt sjøvann
  2. Maritime stamceller
  3. Flercellet alge

Denne RMI vil tilføre huden 63 essensielle næringsstoffer; under et eksklusivt Thalgo patent. I tillegg både 2 helt rene Hyaluronsyrevarianter, algeekstrakt og essensielle sukkerstoffer.

Jeg har testet disse produktene og synes de en en kombinasjon av nydelig konsistens og effekter som oppstår raskt. Masken elsker jeg!! Linjen består av:

  • La Créme kr. 1913,-
  • L`Essence kr. 2200,-
  • Le Masque kr. 1338,-
  • La Crème Corp kr. 1305,-

IMG_1933

 

Nimue Age intelligent

Nimue Age Intelligent er en banebrytende, høyteknologisk serie med en smart futuristisk behandlingstilnærming, serien er et vitenskapelig fremskritt med innovative ingredienser for å møte hudens behov. Intelligente mekanismer er benyttet for og reaktivere hudcellene noe som har en positiv innflytelse på huden og gi tilbake hudens ungdommelighet.

Ny vitenskapelig informasjon og teknologi har hjulpet oss til å bedre forstå hvordan huden fungerer og i sin tur gitt støtte til utvikling av produkter med intelligente aktive ingredienser som bekjemper aldring.

«Omics», er navnet på vitenskapelig studier om aldring, viser at i tillegg til alder, har faktorer som livsstil, livshistorie, miljø og genetikk stor innvirkning på hvordan huden aldres.

De avanserte formuleringer som benyttes har en effektiv effekt på aldring av huden og gir et synlig positivt resultat. Det unike hybrid leveringssystemet som brukes i Nimue Age Intelligent forbedrer energinivået og øker effektiviteten i de dypere lag av huden, forbedrer hydrering, fasthet, elastisitet og minimerer rynkedypde i huden.

Denne deilige serien består av dagkrem, nattkrem, serum og øyekrem.

IMG_1934

Elemis BIOTEC SKIN ENERGISING CLEANSER

Denne energigivende dyprensen gir en pangstart til videre hjemmepleie  ved å forberede huden til optimal ytelse. Ladet med en trio av syrer i en energigivende elektrolytisk oppløsning, bidrar renseprosessen til å redusere overflødig talg og smuss fra huden, Huden får en riktig balanse, og det gjør at den ser frisk, klar og sunn ut.

Kr.599,

www_BIOTEC SKIN ENERGISING CLEANSER 2

Elemins Biotec Skin Energising Day Cream

Denne dagkremen er vitenskapelig bevist å bidra til å øke celle-energien gjennom sitt BIO-ENERGY kompleks med innkapslet sink og kobber. Trioen med syrer, blandet med en kraftig phyto-bioaktiv ingrediens, bidrar til å støtte og opprettholde optimal hudfunksjon og vitalitet. Gjør at huden ser glatt, ungdommelig og revitalisert ut. Jeg får en fantastisk glød av denne!

Kr. 1229,-

IMG_1935

Elemis Gentle Foaming Facial Wash 

Denne kremrensen, med sitt lette men rike skum, vil skånsomt fjerne alle spor etter smuss, støv og makeup fra huden. Gentle Cleansing Facial Foam vil redusere overflødig talg som har bygget seg opp, og huden vil føles imponerende ren, i balanse og frisk. En deilig aroma av sitron, søt- og bitter appelsin, ylang ylang og petitgrain gir en frisk følelse av såpe-og-vann rens uten å gjøre huden tørr. Enkelt men effektivt.

Med Gentle Foaming Facial Wash trenger du ikke å inngå kompromisser med din hudpleiestandard selv om din tid for egenpleie er begrenset. Uansett hva dagen din har å by på vil huden din være ren, revitalisert og beskyttet. En ny favorittrens!

Kr. 419,-

February 2017 - Gentle Foaming Facial Wash. JPEG

Dermalogica® Overnight Retinol Repair 1% 

Dermalogica lanserer nyheten Overnight Retinol Repair 1%, en retinolkrem med økt klinisk styrke. Den er kraftig regenererende og oppstrammende og er beregnet for avanserte retinolbrukere.

Retinol er en av de mest virkningsfulle og medisinsk dokumenterte ingrediensene for behandling av hudens aldringstegn. Med 1% retinol vil huden oppleve dramatisk reduksjon av synlige rynker, fine linjer og ujevn hudtone mens man sover.

Retinol-molekylet i seg selv er kjemisk ustabilt og brytes ned når det utsettes for sollys og luft. Derfor bruker Dermalogica en ny mikroinnkapslingsteknologi for å beholde stabilitet og opprettholde konsentrasjonen av aktivt retinol. Mikroinnkapslingsteknologien i Overnight Retinol Repair gjør at aktivt retinol frigjøres kontrollert, samtidig som det trekker dypere ned i huden for optimalt resultat.

Overnight Retinol Repair 1%: 

– Øker cellefornyelsen
– Reduserer tegn på hudaldring
– Balanserer ujevn hud
– Øker hudens spenst og vitalitet

Kr.1395,-

IMG_1936

dermalogica® Stress Positive Eye Lift

Høyeffektiv leave-on øyemaske som gir huden rundt øynene et løft og reduserer synlige tegn på stress. Den kan brukes både dag og natt – eller som førstehjelp for øyepartiet ved behov.

Dermalogicas hudeksperter har sett nærmere på stress, og utviklet Stress Positive Eye Lift – en høyeffektiv leave-on øyemaske som umiddelbart reduserer tegn på stress rundt øynene. Denne aktive, avkjølende kremgelen gir øyepartiet et synlig løft og reduserer de negative tegnene på stress på bare 3 minutter. Resultatet er et strålende og våkent blikk. Denne passet meg godt hele sommeren, men på vinteren trenger min tørre og linjete hud noe litt tyngre. Supert til hevelse og slitent øyeparfti!

Stress Positive Eye Lift:
+
lysner og løfter øyepartiet umiddelbart
+ gir synlig reduksjon av hovenhet og mørke ringer + motvirker fine linjer og styrker hudbarrieren
+ unik applikator avkjøler og stimulerer huden

Kr.  795,-

IMG_1937

Foto: Eva Rose og produsentene