Jeg tester en rekke produkter fra hudpleiebransjen og en god del fra parfymeribransjen. Mye er desverre ikke av god nok kvalitet for meg, men disse nyhetene fra Lancôme overrasket meg svært positivt:


Lancôme Energie De Vie Exfoliating Mask (
Illuminate & purifying mask)

Exfoliating Mask tilfører massevis av fuktighet, før den skånsomt eksfolierer huden. Den gir næring til trett hud og senker til og med hudens temperatur med opp til 4 grader. Dens dypt rensende effekt skyldes et nøye utvalgt og tilpasset innhold av granulert sitronskall, jojoba-perler og glyserol av vegetabilsk opprinnelse, som til sammen gir huden en grundig men skånsom eksfoliering. Masken brukes på vasket og fuktet hud og skylles av med rikelige mengder vann. Huden føles behagelig myk og frisk, med en ny klar utstråling.

Kr 575,-.

IMG_0672

 

Énergie De Vie The Eye Gel (Illuminate cooling gel)

Eye Gel er en energigivende og forfriskende gele, som reduserer tegn på søvnmangel. Øyeblikkelig friskhet: Eye geleen er emballert i en tube med en genial roll-on funksjon med tre små stålkuler, som gir en myk massasje, stimulerer området rundt øynene og medfører at temperaturen i huden faller med opp til 2,8 grader etter bruk. Øyets konturer føles øyeblikkelig pleiet og beroliget takket være massasjeeffekten fra roll-on-påføringen. Eye Gel inneholder lys-reflekterende ingredienser, som fanger opp lyset og sprer det over huden, som blir mer jevn, klar og føles behagelig myk og frisk.

Kr 365,-.

IMG_0677

Rénergie Multi-Lift Ultra (Anti-dark spot fluid)

For 2017 har Lancôme utviklet Rénergie Multi-Lift Ultra, en lett dagkrem designet for å motvirke rynker og stramme opp huden, men også for å motvirke pigmentflekker og gi huden mer glød. Rénergie Multi-Lift Ultra inneholder en ny aktiv ingrediens: ekstrakt av linfrø. Det gjør blant annet at Rénergie blir enda bedre til å forhindre at huden mister elastisitet, samtidig som rynker og pigmentflekker reduseres. Huden føles mykere, glattere og fastere, og får en flott utstråling – og det gir selvtillit.

Kr.  865,-

IMG_0676

Advanced Génifique Sensitive

Nye Advanced Génifique Sensitive er resultatet av et ambisiøst mål: Å utvikle en 1 måneds kur for sensitiv hud som inneholder en frisk formel av virkningsfulle ingredienser som er lindrende for huden og som styrker den. Advanced Génifique Sensitive gir huden et kraftfullt og effektivt løft takket være en ampulle som inneholder antioksidanter som først aktiveres når flasken åpnes. Dette serumet, som også kalles «den lille sorte», harmonerer alle de egenskapene som de siste 8 årene har gjort Génifique til en
fast del av manges daglige skjønnhetsrutine – et tidløst og fantastisk serum – rett og slett et ikonisk produkt.

Serumet er tilsatt lindrende probiotisk ekstrakt og en blå ampulle med rene, aktive antioksidanter. Det er et nytt høykonsentrat som utløses og aktiveres med ett enkelt klikk. Innholdet i flasken blandes med serum for en måneds behandling med maksimal effekt. Når huden har dårlige dager, får den effektiv hjelp i form av lindrende pleie, og den naturlige, friske utstrålingen blir gjenopprettet.

kr. 640,-

IMG_1884