Du har kanskje allerede hørt om produkter som lover botox liknende effekt? La meg fastslå at du ikke bør forvente at disse produktene virker like godt som, nettopp, botox – hvordan skulle vi da se ut når vi bruker kremen i hele ansiktet? Men hva er bakgrunnen for å sammenlikne disse produktene med botox?

 

Mesotherapy. Beautiful woman gets an injection in her face.

Botox på krukke?

Produktene som omtales som botox på krukke har til felles at de hemmer bittelitt av muskelkontrasjonen i ansiktet. Her snakker vi altså ikke full lammelse, men redusert aktivitet. Kombinert med andre ingredienser som også gjør huden mer plumpet og gir en jevnere overflate vil dette ha synlig effekt på hudoverflaten. For noen vil de kanskje føles som en botox erstatter? Noen vil føle for å utsette bruken av sprøyter, noen vil bruke disse produktene i tillegg til botox mens andre ønsker å lamme så store deler av ansiktet at en krem aldri vil være nok.

 

Hyaluronsyre mest effektivt

Hyaluronsyre har evnen til å absorbere 1000 ganger sin egen vekt i fuktighet og fungerer som en svamp i huden, i tillegg til å tilføre fuktighet. Hyaluronsyre finnes i små og store molekyler, de brukes med forskjellig effekt. Disse kan brukes alene eller sammen. De kan også kapsles inn og frigjøres i forskjellige lag av huden for å virke akkurat der de bør virke. Dette er den mest kjente formen for plumping av huden og vil gi en jevn overflate med mindre linjer. Hyaluronsyre er en viktig ingrediens i produktene fra Matis.

 

Young woman pampering cream or gel on eye zone

Matis mot linjer

Matis bruker en kombinasjon av flere teknikker for å oppnå maks effekt på linjer:

  1. Milde eksfolianter (peelende ingredienser) som til enhver tid sørger for en fresh overflate.
  2. M2R+ gir botox liknende effekt ved å signalisere til musklene i ansiktet at de skal slappe av.
  3. matiSystem H3T2 sørger for en kombinasjon av hyaluronsyre som kapsles riktig og leveres på rett sted. Ved siden av å tilføre ny hyaluronsyre, som frigjøres over tid for langvarig effekt, vil dette også bevare fuktigheten i huden. Dette sørger for regenerering av huden og maks utbytte av hyaluronsyren som allerede eksisterer i huden.

 

47051

 

Matis er basert på bioteknologi og er kjent for effektive ingredienser som virker der de skal i huden. Produktene under er helt nye og anbefales på det sterkeste! Jeg har teste de og liknende glød skal du lete lenge etter! De vil redde enhver festsesong ved å gi ny glød og jevn overflate til huden.IMG_1813

Matis Face Renew 100

En ny generasjon peelingprodukt, som aktivt virker for å vekke hudens glød. Direkte inspirert fra mikro-dermabrasion uten bivirkninger. Både mekanisk peeling og enzympeeling der gusten hud får ny glød og uregelmessigheter på hudoverflaten jevnes ut.Passer for alle aldre og hudtyper, bortsett fra sensitiv hud. Skal redusere uregelmessigheter både på ansikt, decolleté og på hender.

Kr. 549,-

 

www_CONCENTRE LIFT EXPRESS_37005

Performance Correcting Serum

Express Lift Concentrate – en Beauty Joker for en ekspress touch-up når du føler at huden viser tydelige tretthetstegn, linjer, føles gusten eller grå.

En magisk formel med kraftfulle oppstrammende og utglattende egenskaper. Et multifunksjonelt produkt med ere bruksområder i et praktisk reiseformat. Glatter ut tretthetstegn som oppstår i løpet av dagen. Gjenoppliver gusten hud og gir en umiddelbar lifting-effekt. Fixerer i tillegg sminken og gjør at den holder hele dagen. Den perfekte skjønnhetsløsningen for kvinner på farten! En ampulle er nok til to påføringer. Hell halve miniatyr asken i hånd aten og påfør med tappende ngertupper på ansikt, hals og brystparti etter krem. La tørke, og etter et par minutter vil huden bli glatt og du vil se uthvilt ut.

Tips: Bland den andre halvparten i din daglige foundation og påfør.

Kr. 449,- for 5 ampullerwww_LIP CONTROL_packshot

 

 

Lip Control

Utviklet spesielt for å forbedre leppene ved å gi økt volum og fylde. Leppekonturen blir veldefinert. Leppene oppleves mer plumpet, får tilbake sin naturlige form og blir mer smidige og sensuelle. Lett og behagelig konsistens. Leppene blir perfekt gjennomfuktet. Fine linjer og rynker blir synlig redusert. Gjenoppretter volumet i leppene.Massér inn produktet for å aktivere mikrosirkulasjon for å minimere fine linjer og rynker ved at musklene slapper av samt at den stimulerer til økt kollagenproduksjon.

kr. 399,