Det finnes en rekke svært gode hudpleieserier på markedet. En del som ikke er så bra også, men leter vi etter kvalitet og effekt så finner vi det uten problem. Hudpleiebransjen jobber med svært aktive ingredienser og teknologien utvikles i rekordfart. Når forbruker tar steget inn i en klinikk så forventes resultat. Og resultater ser vi virkelig på alle mulige hudproblemer. Vi er vant til å jobbemed kvalitet.

Overranskelsen er derfor stor da jeg presenteres for en nrykende fersk lanseringi Norge: NIOD. En hudpleieserie utviklet av «The Abnormal Beauty Company». En Høyteknologisk serie som lever helt på kanten av vitenskapen. Min interesse ble vekket av bruken av ingredeinser som skal fremme hudens egne prosesser; huden skal «tenke selv». Det brukes ingen medisinske ingredienser og hensikten er ikke å «bytte hud» på tre måneder, men å sakte men sikkert få huden til å balansere sine egne behov.

IMG_1597

Hva er NIOD?

  • Niod er en komplett serie med superavanserte funksjonelle nisjeprodukter, fra rens til avsluttende ansiktskrem.
  • Det benyttes kun de aller nyeste teknologiene tilgjengelig på markedet.
  • Når en ny teknologi utvikles erstattes de eksisterende istedenfor å lage nye produkter.På denne måten vil alle produktene til enhver tid være det aller nyeste og beste markedet har å tilby.

Målet er langsiktig optimal hudhelse hvor huden stimuleres til å jobbe selv.

 

Dette er en serie du bør sikre deg! Jeg har virkelig troen på at dette skal slå an! Disse produktene har jeg allerede testet, og flere skal prøves så raskt som mulig:

 

HYDRATION VACCINE (HV)

HV er en ”pustende” fuktighetsforsegling som beskytter huden mot tap av, og supplerer med, naturlige fuktighetsfaktorer (NMF). Denne tilnærmingen står i skarp kontrast til fuktighetskremer som tilbyr oljer og smøremidler som en metode for å skjule dehydrering i stedet for å respektere hudens egen barriere mot vanntap.

kr. 495,-

IMG_1600

 

FLAVANONE MUD (FM)

FM er et trefaset ”rinse-off”-system som ikke forstyrrer hudens balanse eller tetthet i hudbarrieren. FM har en rensende fase, en beskyttende fase og en responderende fase. Den umiddelbare effekten er en strammere hud med mindre synlige porer og forbedret glød, og effekten forbedres ved regelmessig bruk.

kr. 395,-

IMG_1588

 

PHOTOGRAPHY FLUID TAN, OPACITY 8%

Serumet kompletterer Opacity 12% ved å balansere lysabsorberende effekter med selektiv refleksjon av mørkere pigmenter.

Dette er en ny tilnærming til en strålende glød som inneholder et bredt spekter av lysreflekterende prismer som jevner ut og korrigerer hudtonen, spesielt gjennom kameralinsen.

kr. 280,-

 

IMG_1610