Disse nyhetene er ikke rykende ferske, fordi jeg har brukt litt tid på å teste alt sammen. De er alle lansert i vår/sommer og jeg elsker de!!

Smiling Woman with Red Curly Hair. Happy Redhead Model, Pretty Face

Weleda Tinted LipbalmFullSizeRender

Weleda Tinted Lipbalm er en mykgjørende og beskyttende leppepomade som gir en lett og fin nyanse til leppene. Leppepomaden er basert på naturlige og vitaminrike ingredienser: Mykgjørende olivenolje og jojobaolje. Beskyttende Shea smør. Deilig vanilje og rose ekstrakter. Weleda Tinted Lipbalm er egnet for alle som ønsker seg en økologisk leppepomade som beskytter leppene på en naturlig måte. Husk: denne gjør det ingenting om vi «spiser» litt av…. Jeg har forelsket meg i disse fargene:  rose, nude, berry red.

Kr. 109,-

 

 

Juice Beauty Phyto-pigments Ultra-Natural MascaraIMG_9403

Rikt nærende mascara som gir masse volum til vippene. Beriket med plante-pigmenter for en naturlig look, hvilket også gjør følelsen naturlig. Denne kan du lett bygge vipper med, ved å legge flere lag. Mascaraen blir ikke knusktørr på vippene og vil dermed ikke tørke ut vippene eller drysse.  Unik børste, spesiallaget for å påføre denne type ingredienser naturlig pent. Men enn 60% av ingrediensene er sertifisert økologiske, hvilket er en veldig høy andel i makeup.

 

 

 

Juice Beauty Phyto-pigments Illuminating PrimerIMG_9409

Lett primer helt fri for silikoner, men rik på antioksidanter. Organisk base av botaniske juicer. Tilsatt anti-age ingredienser og en lysreflekternede effekt på huden. Den gir en fantastisk jevn, strålende glød som er lett å legge makeup på.  Passer under alle typer foundation Fukter og nærer huden. Minimerer linjer kosmetisk. C og E vitamin fungerer som antioksidanter.Passer alle hudtyper.

 

 

 

FullSizeRenderJuice Beauty Phyto-pigments Flash LuminizerFullSizeRender-1

Flash Luminizer er det perfekte make-up verktør, som umiddelbart tilfører fin farge og lysrefleksjon der du trenger det. Den har en lett konsistens som lett blendes inn ihuden og ser naturlig ut. Den har produkt i begge ender: en mørk som egner seg til conturing eller som solpudder og en lys som gir deg den lysreflekterende effekten, som en highlighter.

 

 

Biotherm AquasourceAquasource Plump & Glow Lips Packshot

Aquasource betrakter seg som eksperter på fuktighet, her i form av et leppeprodukt som er aldeled nydelig på tørre lepper. Samtidig ser det bveldig bra ut på.  Den dobbeltvirkende formulaen gir leppene den fuktigheten de trenger, samt tilfører glød. Leppene plumpes og får en naturlig glød.

Kr. 145,-

 

glo minerals Mattifying primer

IMG_0798
Silkemyk og oljefri primer som øyeblikkelig matter ned blank hud. Den prepper og klargjør huden slik at den blir glatt og myk og fri for overflødig olje. I tillegg fyller den ut fine linjer og minimerer synligheten av porer, samtidig som den gjør at makeupen varer og sitter lengre. Påføres lett på huden før foundation for å matte ned huden og for å sette makeupen bedre. Kan også legges lett og forsiktig over makeup for touch-up etter behov i løpet av dagen. På grunn av den mattende formulaen, anbefaler jeg ikke å bruke børste. Påføres i hele ansiktet eller fokuser på områder hvor det er mer oljeproduksjon (som f.eks. t-sonen) før foundation. Kan også brukes over makeup for en touch-up.

Kr. 455,-

 

Urban Decay Setting spray3605971306167

Urban Decay introduserer Make UP Setting Sprays. Disse vektløse mistene får makeupen din til å vare hele dagen (eller natten). Mens mange setting sprayer føles klissete eller stramme på huden, føles denne fantastisk! Velg mellom tre high-tech, lett som luft formulaer:

  • All Nighter gjør at makeupen ser nydelig, nylagt ut i opptil 16 timer – uten å smelte, fade eller legge seg som fine linjer.
  • De-Slick får makeupen til å vare ved å kontrollere olje, avverge en shiny overflate og holder huden vakkert matt. High-tech ingredienser hjelper for å unngå at sminken smudger, sklir ut eller går av – så du trenger så vidt å gjøre en eneste touch-up.
  • Chill inneholder en “time-release” teknologi som faktisk avkjøler overflaten av sminken din for å hjelpe den til å vare opp til 12 timer uten å smudge eller legge seg i fine linjer.

Alle disse vektløse sprayene er frie for olje og parabener.

Kr.  250,-

 

Clinique Super balanced silkSuperbalanced_silk_makeup_Ivory_05 DKK 255 NOK 295 SEK 315

Denne lover ikke lite: Ta på en makeup beriket med silke. Føl deg naken, men likevel perfekt tildekket. Kontrollerer fet hud, samtidig som huden blir fuktet etter behov. Beskytt huden med SPF. Inneholder ikke olje. Lett til moderat dekning. Naturlig matt finish. Ideell for tørr kombinert til fet hud. Jeg elsker den!

Kr. 335,-

 

Urban Decay Optical Illusion Complexion Primer

En primer som umiddelbart fjerner ujevnheter når du påfører den på huden. Optical Illusion reduserer fine linjer og får porene til å forsvinne – og etterlater en nydelig, porselensaktig tekstur. Makupen vil ikke bare legge seg bedre, men den vil også holde lenger.  Denne fløyelsmyke vektløse primeren har et hint av rosa farge for å lysne huden før makeup, men tørker til en gjennomskinnelig, matt finish. Som navnet foreslår, skaper Optical Illusion et optisk slør av spredt lys, som gir huden et «mykt fokus» utseende. Resultatet? En nydelig, airbrushed finish (Photoshop er ikke nødvendig)! Vår formula gir deg nok gli for å fylle ut linjer for en utglattede effekt, og ender opp som en perfekt pudrete finish.

Kr. 310,-

3605971368622_urbandefense_complexionprimer_alt1 3605971368585_deslick_complexionprimer_alt1

IMG_0799Yves Saint Laurent CC Cream

Kommer i en luksuriøs, gjennomsiktig flaske med en metallisk gunmetal kork og bunn. Flasken har til og med en luftløs pumpe— slik at det er lett å få ut hver siste bit av produktet.  Nydelig farge og nydelig konsisten, jeg er forelsket!

Kr. 475,-

 

Cameo Contourdual-enden contour stickCameo

Forsterk din look med den nye contour sticken fra Pür. Den har en kremet finish, som dekker, highlighter og lager enkelt kontur i ansiktet.. Sticken fåes i forskjelligefargekombinasjoner, og passer enhver hudtone.

Kr. 399,-