Jeg har akkurat blogget om foundation og alfabetkremer. For hvem vet vel egentlig forskjell på BB-, CC- og EE cream?

Sjekk hva jeg skriver om dette: http://skincarebyanki.no/2017/09/04/foundation-farget-dagkrem-bb-cc-og-dd-cream-hva-er-forskjellen/

FullSizeRender

Selvfølgelig har jeg testet det meste… Her er mine favoritter:

YSL Top Secrete CC Cremes SPF 35

TOP SECRETS CC CRÈMES er inspirert av makeup-artister og utviklet av hudpleieeksperter for å korrigere uregelmessigheter i huden og gi huden mest mulig glød. Dagens makeup-fantaster vet at fargekorrigering er en morsom metode for å forberede huden på påfølgende makeup og oppnå et bedre sluttresultat. Finn en CC CRÈME som passer til hudtonen din, bland med Instant Moisture Glow for fuktighet som varer lenge, og matche med din favoritt YSLs foundations for den perfekte gloa.

TOP SECRETS CC CRÈMES kommer i tre skreddersydde nyanser:

  • Rose – Gir en rosaaktig glød til blek hud og får trett hud til å våkne.
  • Aprikos – Passer til ujevne hudtoner og gir en gyllen glød som bidrar til å skjule/korrigere mørke flekker.
  • Lavendel – Gir blek hud strålende glød og skjuler porer.

TOP SECRETS CC CRÈMES har en flytende konsistens som legger seg fjærlett over huden og absorberes på noen sekunder. Påfør som base med en foundationbørste før foundation eller concealer, eller bruk den kun til fargekorrigering. Maksimalt resultat, minimal anstrengelse. Få en perfekt hud med tre enkle trinn: Begynn med optimal fuktig av huden med TOP SECRETS INSTANT MOISTURE GLOW. Påfør deretter CC CRÈMES, og avslutt med TOUCHE ÉCLAT NEUTRALIZER for et perfekt resultat.  Jeg elsker denne, i fargen: Rose!

kr, 475,-

IMG_0799

Dr. Schrammek BB Cream

Den første BB-cream jeg testet, som fremdeles er en favoritt. God dekkevne, gir en jevn hud med masse glød. Den skjuler rødhet, små kviser, storeporer og pigmentflekker. Sterk anti-inflammatorisk og beroligende effekt mot irritert, rød og uren hud.Behandlende effekt på sensitivitet, solbrent hud, små sår på huden, munnsår, dempe kløe etter insektbitt. Fysisk UV filter, som beskytter huden mot solen.

Kr. fra 290,- til  710,-

IMG_8296

Guinot Hydra finish day cream

Denne elsker jeg! Den gir masse fuktighet og en fin lysreflekterende effekt. Beskytter mor UV og fukter huden I dybden med rik konsistens.

kr. 509,-

IMG_8297

pH formula C.C. cream spf 30+

En lett og behagelig konsistens med innhold av vitamin c, Retinol og riskliekstrakt. UVA og UVB filter som gjør denne perfekt etter kjemiske peelinger. Finnes i tre farger: light, medium, dark.

Pris: 378,-

IMG_8298

BABOR Age Prevent BB Cream SPF 20

En pleiende, fuktighetsgivende og beskyttende krem. Kemen har en medium dekkevne og gir en fantastisk glød. Perfekt for deg som ønsker et naturlig resultat og finnes i to nyanser. Kremen kan brukes alene, eller med fluid / serum eller din daglige pleiekrem under.

kr 780,-

SOPX_AB_AntiAgingBBCream02

Glo minerals BB Cream:

Denne dekker akkurat passe og er akkurat passe matt for min hud! Sheer tint base kommer i fargene golden, goden medium, natural, beige, honey light, honey

Kr  420,-

IMG_0870

Akademikliniken Day CC Cream

En farget mineralfoundation som fukter og inneholder både UVA og UVB beskyttelse. Dag CC Cream SPF 15 har en medium lett og kremaktig konsistens som takket være sine smarte pigmenter effektivt tilpasser seg hudens tone (med unntak av helt lyse eller mørke hudtyper), mens den demper røde toner og andre ujevnheter. Pigmentene blir aktivert når kremen masseres inn på rengjort og lett fuktig hud. Pigmentene er svært konsentrerte, så man trenger kun en lite mengde.

Dag CC Cream SPF 15 inneholder botaniske ekstrakter som beskytter, fukter og gir glans. Ekstrakt fra granateple virker som en antioxidant, Enantia chlorantha balanserer overdreven talgproduksjon, samtidig som Boswellia serrata og allantoin bidrar til å dempe forbigående rødhet og irritasjon.

Pris: 450

IMG_8299

Mii Cosmetics: EYE LOVING BB CREAM

Dette er en nydelig beauty balm til øyepartiet som inneholder blant annet soja ekstrakt og stamceller fra bringebær. Eye Loving BB cream vil jevne ut mørke poser, hyaluronsyre som gir masse fuktighet og glød, samt spf 15 som beskytter den tynne huden rundt øynene.  Et must til absolutt alle – menn og kvinner. Kommer i 3 forskjellige nyanser. (Finnes også Skin Loving BB cream til ansiktet)

kr 418,-

IMG_8300